Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πολυκαροτσια της εταιρειας 'brevi'

Recommended Posts

γεια σας μαμαδες και μπαμπαδες. ειμαι νεο μελος της παρεας.ειμαι εγκυος 6 μηνων και ασχετη καθως θα ειναι το πρωτο μου νινι.ψαχνω για καροτσακι. ειδα μεσω ιντερνετ ενα πολυκαροτσι της εταιρειας 'brevi' (ειναι ιταλικη αν δεν κανω λαθος) το λενε 'OVO' και μοιαζει με το 'skate' της perego.Εχω ψαξει αλλα δεν μπορω να βρω αυτο το καροτσι πουθενα,γενικα αυτην την εταιρεια 'brevi' μηπως γνωριζει καποια που μπορω να την βρω?μηπως την εχετε δει πουθενα?εχω κολλησει με το καροτσι αυτο....!ειμαι απο χαλκιδικη. ευχαριστω εκ των προτερων. φιλια

Διαφημίσεις

δε μας βάζεις κι ένα λινκ να δούμε ποιο λες? μπορεί να το έχει δει κάποια αλλά να μην έχει συγκρατήσει όνομα...

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

αυτην ειναι η ιταλικη τους σελιδα http://www.brevi.eu/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/ovo.html και εδω ειναι ενα καταστημα στην Λαρισσα αν δεν κανω λαθος http://www.ntosas.gr/ovo-sistemi-combinati-0m-brevi.html . Μου ειναι πολυ μακρια η Λαρισσα... :( σκεφτηκα να το κανω παραγγελια απο το ιντερνετ αλλα δεν το εχω δει καθολου απο κοντα και φοβαμαι να μην ειναι αποτυχια σαν καροτσι,καλα φαινεται απο την φωτο αλλα δεν το διακυνδινευω... 700 ευρω κανει

Διαφημίσεις

Έχω δει αυτό το καρότσι Brevi Ovo σε ένα κατάστημα στο Περιστέρι . Λέγεται "Ο Κόσμος του Μωρού", και βρίσκεται στην Αρκαδίας 48. Βασικά, εγώ πήγα εκεί ακριβώς επειδή έγραφε στην ιστοσελίδα τους ότι έχουν προϊόντα Brevi (και ήθελα να παραγγείλω ένα καρότσι απο το bimbomarket), αλλά τελικά δεν μου άρεσε από κοντά και αγοράσαμε άλλο...

DARIA μηπως προσεξες και το καροτσακι που θελω? πως σου φανηκε? εσυ ποιο ηθελες να παρεις και γιατι το απερριψες? Δεν μπορω να βρω καταστημα με προιοντα brevi στη Θεσσαλονικη...

Εγώ άλλο ήθελα (το B-One ή B-Max) αλλά δεν το είχαν. Έχουν μόνο αυτό το Ovo σε πορτοκαλί χρώμα. Μας είπαν ότι θα φέρουν και άλλα χρώματα. Βασικά, ήθελα να δω πιο πολύ κατά πόσο αντιστοιχούν χρώματα στην ιστοσελίδα και στην πραγματικότητα (παλιά ήθελα να πάρω ένα Zibos αλλά όταν το είδα από κοντά.... δεν μου άρεσε απλώς, ήταν κάπως φτωχό το χρώμα σε σχέση με ένα Chicco διπλά του...). Το ίδιο και με το Brevi - το χρώμα ήταν λαμπερό, οι ρόδες πολύ ευκίνητες, αλλά το ύφασμα πάλι κάπως "φτωχο".....Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω.... Βλέπεις άλλα καρότσια δίπλα και σκέφτεσαι ότι τα άλλα είναι πιο ωραία... Τελικά πήραμε ένα Chicco, γιατί φαινόταν πολύ άνετο και μαλακό μέσα (το άγγιζα και ήταν ευχάριστο), ενώ με το Brevi είχα την αίσθηση ότι είναι σκληρά και όχι άνετα τα υφάσματα. Ακόμα και η βαμβακερή επένδυση μέσα στο πορτ-μπεμπέ ναι μεν υπήρχε, αλλά ήταν πάλι από κάτι ύφασμα.... Επειδή ψάχναμε ένα οικονομικό πολυκαρότσι, αλλά να είναι και άνετο για το μωρό, δεν θέλαμε να δώσουμε 500 ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο το έχουν, το B-One στο bimbomarket 289 κάνει !) για κάτι που δεν μου πολυαρέσει...προτιμήσαμε ένα Κικκο της προσφοράς (380 ευρω) σε ένα κατάστημα της γειτονιάς.

Συγγνώμη για το μπερδεμένο ποστ, αλλά είναι δύσκολο να περιγράψω γιατί δεν μου άρεσε το καρότσι - ήταν εντελώς θέμα "αρέσει - δεν αρέσει", όχι κάτι αντικειμενικό....Πάντως πουθενά αλλού δεν είδα καρότσια Brevi, αρά αξίζει να πάτε εκεί και να το δείτε οι ίδιοι πριν το παραγγείλετε.

• 1 year later...

Γεια σας,τον αλλο μηνα γεναω και θελω να σας πω για το καροτσι τις brevi.Λοιπον μενω λαρισα και πηγα και το ειδα στον ντοσα, πολυ ωραιο,αλλα μου ζητουσε 800 ευρο.Ετσι και εγω το παρηγγειλα απο το ebaby 570 ευρο.Ηρθε σε 1 μηνα και σε αριστη κατασταση.Τωρα βεβαια η δοκιμη θα μας πεισει. Καλες γιορτες