Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

η κορη μου με γραφει....στα παλια της τα παπουτσια

Recommended Posts

αμ την πιασω αυτη και τον πατερα της να τους πω εγω....δεκα κουβεντες λεω Ελενη μαζεψε το ποτηρι σου .....τιποτα...Ελενη ελενη....μιλαω στο τοιχο...παει ο πανεξυπνος κυριος....ελενιτσα μαζεψε το ποτηρι σου ....τσουπ το μαζευει.... :evil:

οταν τη κοιμιζει ο μπαμπας καθεται και απολαμβανει η κυρια και κοιμαται στο δευτερολεπτο...οταν τη κοιμιζω εγω τρεις λαλουν και δυο χορευουν....μαμα κατω...μαμα μεσα,,,οχι νανι τωρα...κλπ κλπκπ :evil: και οχι τιποτα αλλο αλλου με κοροϊδευει και ο κυριος μπαμπας καταλαβες???

τι εγινε???χασαμε την επιρροη τωρα που ειμαι σπιτι???καμια ωρα θα του πω τιποτα....

αυτο ειναι που λενε οι αδυναμιες???να το ξερω να παρακαλαω δηλαδη να κανω γιο στο δευτερο και οχι κορη.... :wink::wink:

οχι τιποτε αλλο αλλα δε θελω να ειμαι η κακια της υποθεσης....

και οχι τιποτε αλλο αλλα ωραια η πλακα αλλα αρχιζει και με πειραζει λιγο...λες οντως να εχασα την επιρροη μου??με ακουει βεβαια γενικοτερα,οταν το βραδυ τη βαζουμε για υπνο στο κρεββατι της εμενα φωναζει αλλα δεν τηςκανω το χατηρι....

ετσι θα ειμαστε απο εδω και περα δηλαδη??θα κανουν κομμα και θα με δουλεουννννννννν???????/

:lol::lol::)

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

τροποι υπονομευσης της σχεσης τους?????

(πλακα κανω εε....ετσι να εχουμε να λεμε και κανενα αστειο να περναει η ωρα...)

:roll::roll::roll:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

:lol::lol::lol: Κι ακόμη δεν έιδες τίποτα απο μπαμπαδολατρείες!!! Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το,την επιροή δεν τη χάνεις με τίποτα. :)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Καλά κι εγώ όταν με το καλό κάνω το δεύτερο, γιο θέλω!!!!

Στο φτύσιμο με έχει η Φουρφουρίνα όταν βλέπει το μπαμπά της... :lol: Όλη τη μέρα μαμά και μαμά... Πάω εγώ, τρέχει ξετρελαίνεται και άπαξ και δει το μπαμπά της, μην την είδατε!!!!!!!! :lol::lol:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

ΧΑ!!! Τι ειπατε τωρα !!!! Εμενα και οι δυο με γραφουν !!!! Μπορει να πω κατι 1000 φορες , ''καλα'' μου απαντουν . Μολις το πει ο μπαμπας τους '' ναι μπαμπακα μου '' και γινονται σιφουνες!!!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Διαφημίσεις

Ετσι ειναι κουκλα μου οι κορες με τους μπαμπαδες.Εμενα τα κοριτσια μου που ειναι μικρα,οταν βλεπουν τον μπαμπα,παθαινουν αμοκ.Η μανουλα στο φτυσιμο :lol::lol::lol::lol::lol::lol: .Και να πεις οτι τους χαλαω χατηρι,σουζα με εχουν :?:?:?:?:? Κι'εγω στην αρχη με την πρωτη κορουλα μου,ολο κλαψουριζα.Τωρα,το πηρα αποφαση :D:D:D .

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Αστα,Μαρω,μας φαγανε τα οιδιποδια.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Και δεν χαιρεσαι που ακουει τον μπαμπα της ή ακομη και του εχει αδυναμια?Θα προτιμουσες να φωναζε συνεχεια "μαμα γαλα" ή "μαμα θελω παιδικα" και φυσικα να θελει εσενα παντα σε ολα?Δηλαδη εσυ να τρεχεις σαν την τρελη και ο κυριος μπαμπας αραχτος στην τιβι μονο να καμαρωνει οτι εχει κορακλα?Ασε γιατι εγω που το ζω λεω καμια φορα "που ειναι ρε παιδια το οιδιποδιο?" γιατι εμας περασε και δεν μας αγγιξε...Και ερχεται και γιος ε,που ειναι εθιμοτυπικα της "μαμας το παιδι".Ωχ τι με περιμενει!!!!

Διαφημίσεις

Ρε γμτ κάτι κάνω λάθος! Εμένα πώς γίνεται να είναι κολλημένη στη μάνα της;

Προχθές πάντως κάναμε το πρώτο βήμα! Με πήρε αγκαλία η μαμά της και ήρθε και της είπε φύγε και τις έπερνε τα χέρια. :D Αυτό συνήθως το έκανε ανάποδα, μου έλεγε σε μένα φύγε :cry:

Καλά με τον δεύτερο που είναι και αγόρι... είμαι χαμένος εκ γενετής :cry:

Εχω αρχισει να το αποδεχομαι , αλλα με πειραζει η αληθεια ειναι .

Λιγο αλλα με πειραζει :wink:

μα το αστειο ειναι οτι χαιρομαι μεν γιατι εγω δεν ειχα και τις καλυτερες σχεσεις με το πατεραμου μιας και ηταν χωρισμενοι αλλα δε ξερω πως να το πω γελαω με τον εαυτο μου γιατι τον πιανω να ζηλευει !!!!αν ειναι δυνατον χαρα και ζηλια μαζι θεε μου...... :oops:

και βλεπω και τη φατσα του αντρα μου μια ικανοποιηση τς τς τς ςτ ςτ τς

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

ποτε ειπαμε θυμουνται τις μαμαδες???στην εφηβεια ή εκει ξεκιναει ο πολεμος????

βεβαια αν δε της κανει το χατηρι ο μπαμπας τοτε θυμομαστε οτι υπαρχει και η ερμη η μανουλα καταλαβες σνιφ σνιφ κλαψ κλαψ λυγμ λυγμ.... :P

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

ποτε ειπαμε θυμουνται τις μαμαδες???στην εφηβεια ή εκει ξεκιναει ο πολεμος????

βεβαια αν δε της κανει το χατηρι ο μπαμπας τοτε θυμομαστε οτι υπαρχει και η ερμη η μανουλα καταλαβες σνιφ σνιφ κλαψ κλαψ λυγμ λυγμ.... :P

ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ :?: .Εκει αρχιζει η μαχη,καρδουλα μου,συνηθως....Λενε πως κατα την διαρκεια της εφηβειας τα παιδια στρεφονται εναντια στον ομοφυλο γονιο :?:?:?:? .Οι σχεσεις μανας-κορης,συνηθως λεω παλι,δεν ειναι παντα ετσι,φτιαχνουν οταν η κορη γινει με την σειρα της μανουλα.

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

αν κρινω τη σχεση με τη μανα μου χειροτερεψε απο τοτε που εγινα μανα γιατι τις καταλογιζω ακομη περισσοτερα.....ωχ θεε μου....αγχωθηκα...... :lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

• 4 months later...

Όποτε έπαιρνα το μέρος του μπαμπά μου σε μια διαφωνία (δλδ ΠΑΝΤΑ), η μαμά μου, μου έλεγε : "Σου εύχομαι να κάνεις κόρες γιατί είναι ευτυχία, αλλά και για να σου κάνουν αυτά που μου κάνεις" (και γελούσε). Τώρα ξεκαρδίζεται όποτε βλέπει ότι η κόρη μου με γράφει και κάνει ότι της λέει ο μπαμπάς της....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ;;;;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ;;;;;;;;

ΜΗΠΩΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΝΙΓΩ;;;;;;

ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 7 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ.

ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Κ ΤΗΛΕΦΩΝΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ. ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.

ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΣΜΕΝΗ Κ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Κ ΞΕΣΠΑΣΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙς ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ Η ΑΛΛΗ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ, ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ.

ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΟΝ ΛΑΪΝ;;;;

ΜΘΣΟΒΜ