Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αναλυτικές τιμές όλων των κυρίων μαιευτηρίων

Recommended Posts

Η ένωση καταναλωτών ΕΚΠΟΙΖΩ παρουσιάζει στο site της http://ekpizo.gr/blog/archives/268, τις τιμές όλων των κυρίων μαιευτηρίων.

«Συνήθως υποψιαζόμαστε ότι η γέννα θα μας κοστίσει πολύ, αλλά δεν ξέρουμε με ακρίβεια πόσο. Και όταν γεννήσαμε ή γέννησε η σύντροφός μας δεν ξέρουμε αν αυτά που πληρώσαμε ήταν πολλά ή σωστά. Για αυτόν τον λόγο σε αυτό το blog προσπαθήσαμε να ρίξουμε φως σε αυτή την θολή εικόνα του κόστους μιας γέννας. Το κάναμε με την μέθοδο της «έρευνας αγοράς». Οι τιμές των ιδιωτικών μαιευτηρίων είναι σκανδαλώδεις. Φθάνουν και να είναι δέκα φορές το κόστος των κρατικών.»

Διαφημίσεις

δενρωτατε κ εμενα?σε μονοκλινο στο μητερα με Φ.Τ. μαζι με αμοιβη γιατρου πηγε 11.000e.

ας ειναικαλα η ασφαλεια μου που μου εδωσε πισω 7.000e συν τις αποζημειωσεις του ΙΚΑ .

απλα με ενοχλησε οτι αναλογα την κλινη τοση κ η αμοιβη του γιατρου

γιατι το αλλο ?

ερωτηση : πόσο παει η επισκληριδιος ?

απαντηση : σε τι δωματιο?

ερωτηση : μα τι σημασια εχει? ..Η ΙΔΙΑ ΕΝΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ....ή μηπως θα βαλετε ασημενια βελόνα αν ειναι δυκληνο και χρυση σε μονοκλεινο ...αν ειναι ετσι να το καταλαβω!

απαντηση : δεν ξερω..!

γελαγα λεμε ... :lol: ακομακαι τωρτα γελαω!!! :lol::lol:

εγω νομιζω οτι πανω κατω ψαχνεις και βρισκεις πιο μαιευτηριο ΄και τι δωματιο μπορεις να πληρωσεις και αναλογα πρατεις.το θεμα ειναι ο γιατρος!εκει υπαρχει φοβερη αποκλειση στις τιμες!εμενα ο δικος μου μου πηρε 1500 μαζι με τις επισκεψεις 9 μηνες (2 φορες καθε μηνα) για κ.τ με επισκληριδιο και θεωρειτε πολυ καλη τιμη.α για τρικλινο δωματιο στο λητω.ενω διπλα μου η κοπελα πληρωσε για τα ιδια ακριβως,κ.τ,τρικλινο,λητω,2500!πειτε μου τωρα τι διαφορετικο εκανε ο δικος της γιατρος που πειρε 1000 παραπανω απο τον δικο μου?γενικα ειναι πολυ μεγαλη η εκμεταλευση στο τομεα της γεννας και ειδικα στις νεες μανουλες.

Διαφημίσεις

γιατι το αλλο ?

ερωτηση : μα τι σημασια εχει? ..Η ΙΔΙΑ ΕΝΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ....ή μηπως θα βαλετε ασημενια βελόνα αν ειναι δυκληνο και χρυση σε μονοκλεινο ...αν ειναι ετσι να το καταλαβω!

απίστευτα πράγματα....όντως για γέλια αλλά και για κλάματα όταν πρέπει να πληρώσεις.Εμάς υποτίθεται ότι μας έκαναν δώρο στο Ιασώ το αφρόλουτρο και το σαμπουάν της PENATEN ( σαν δείγμα ) αλλά τελικά τα πληρώσαμε κανονικότατα και συμπεριλαμβάνονται και στην απόδειξη...

γιατι το αλλο ?

απίστευτα πράγματα....όντως για γέλια αλλά και για κλάματα όταν πρέπει να πληρώσεις.Εμάς υποτίθεται ότι μας έκαναν δώρο στο Ιασώ το αφρόλουτρο και το σαμπουάν της PENATEN ( σαν δείγμα ) αλλά τελικά τα πληρώσαμε κανονικότατα και συμπεριλαμβάνονται και στην απόδειξη...

ναι να χαρω εγω δωρεαν δειγματα... μολις ηρθε η λυπητερη του Μητερα αναλυτικα ολα χρεωμενα... απο σερβιετες μεχρι φαρμακα... μα και τις σερβιετες? και σιγα τις σερβιετες! δηλ. να εβαζα φελο για να μην χρεωθω παραπανω???

me and my men...

επειδή είμαι και άσχετη, πόσες διανυκτερεύσεις υπολογίζονται, μετά τον τοκετό μόνο, ή σε χρεώνουν και για την παραμονή στο δωμάτιο των ωδινών, γενικά οι λεχώνες 3 μέρες δε μένουν (φυσιολογικός τοκετός και όχι καισαρική), εμένα ο γιατρός μου είναι στο Μητέρα και ήθελα δίκλινο για ησυχία αλλά τώρα το σκέφτομαι, και το ταμείο μας μας δίνει μόνο 2500ευρώ

1FdQp2.png

• 7 years later...
εγω νομιζω οτι πανω κατω ψαχνεις και βρισκεις πιο μαιευτηριο ΄και τι δωματιο μπορεις να πληρωσεις και αναλογα πρατεις.το θεμα ειναι ο γιατρος!εκει υπαρχει φοβερη αποκλειση στις τιμες!εμενα ο δικος μου μου πηρε 1500 μαζι με τις επισκεψεις 9 μηνες (2 φορες καθε μηνα) για κ.τ με επισκληριδιο και θεωρειτε πολυ καλη τιμη.α για τρικλινο δωματιο στο λητω.ενω διπλα μου η κοπελα πληρωσε για τα ιδια ακριβως,κ.τ,τρικλινο,λητω,2500!πειτε μου τωρα τι διαφορετικο εκανε ο δικος της γιατρος που πειρε 1000 παραπανω απο τον δικο μου?γενικα ειναι πολυ μεγαλη η εκμεταλευση στο τομεα της γεννας και ειδικα στις νεες μανουλες.

Θα μπορουσες να μου στείλεις ένα μήνυμα ποιον γιατρο εχεις? Σ ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις