xrysalis Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 http://www.zougla.gr/news.php?id=14139'>http://www.zougla.gr/news.php?id=14139 Κάποτε οι γυναίκες διεκδικούσαν το δικαίωμα να φοράνε παντελόνια. Τώρα οι άντρες κάνουν τη δική τους επανάσταση, φορώντας σουτιέν! απόσπασμα από το http://www.zougla.gr Quote .....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulaki71 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Και τι ακριβως στηριζει αυτο το σουτιεν? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fysalida Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 δε νομίζω να έχει επιτυχία έξω απο τα σύνορα της Ιαπωνίας..καλά.. τι γελοία φάτσα έχει ο Ιάπωνας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christie Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Αντε με το καλο και σερβιετες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlina Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 υπάρχουν και ειδικά σουτιεν για αντρες που έχουν γυναικομαστία... πάντως αυτό που δείχνει παραπάνω πιστέψτε με θα πουληθεί κι εδώ στην Ελλάδα αρκετά... (δεν είναι όλοι οι άντρες 100% φυσιολογικοι) Quote To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrysalis Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 Αντε με το καλο και σερβιετες κοίτα... όσοι έχουν πρόβλημα με αιμορροίδες... έχουν βάλει!!! αλλά τον κυρ ιάπωνα τούτο... ή τιούτο... για κανά ταμπόν τον κόβω Quote .....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 καλα τα λεει λοιπον η πεθερα μου..... "ιεμεν δε μ αρεσν οι γυναικς με παντελον.... βαλ κυρα μ μια μακρυα φουστ,ενα φορεμ με καλτσς μακρυες να μη φαινοντ τα ποδαργ ς... μετα αντρς με φουστς.. ε,μετα θα βαλ και σουθιεδες.... πρρρρρρρρρρρρ... τι ν τουτ............." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannaf Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 καλα τα λεει λοιπον η πεθερα μου..... "ιεμεν δε μ αρεσν οι γυναικς με παντελον.... βαλ κυρα μ μια μακρυα φουστ,ενα φορεμ με καλτσς μακρυες να μη φαινοντ τα ποδαργ ς... μετα αντρς με φουστς.. ε,μετα θα βαλ και σουθιεδες.... πρρρρρρρρρρρρ... τι ν τουτ............." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrysalis Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 καλέ από πούθε βαστά η σκούφια της;;;; χειρότερη κι από την πεθερά της μάνας μου τη συγχωρεμένη!!! (γιαγιά δε γουστάρω να τη λέω....) Quote .....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 55 χρονια στην αθηνα... αλλααααααααα... "αντωωωωωωωων.... θες πεποοοοοοοοοοον??? " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulaki71 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 καλα τα λεει λοιπον η πεθερα μου..... "ιεμεν δε μ αρεσν οι γυναικς με παντελον.... βαλ κυρα μ μια μακρυα φουστ,ενα φορεμ με καλτσς μακρυες να μη φαινοντ τα ποδαργ ς... μετα αντρς με φουστς.. ε,μετα θα βαλ και σουθιεδες.... πρρρρρρρρρρρρ... τι ν τουτ............." Για ρωτα την πεθερα σου τι θα πει: Γκιζερουσα με το κουτσκο τζιτζινα πεδικλωθκα και βροντσα καται? Αν δεν ξερει θα εκπλαγω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrysalis Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 και τι λέει ο Αντώνςςςςςς;;;; όχι μη λερώσω το σεντόννννννν ;;;;; αχαχα.... σε καλό μου!!! Quote .....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maryp Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Αντε με το καλο και σερβιετες και το καλοκαίρι στη θάλασσα ταμπόν! και να τους έρχονται και κάθε μήνα να πονάνε, να έχουν νεύρα, να τρώνε τα πάντα, να χοντραίνουν! OH YESSSSSSSSSSSSS Quote Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulaki71 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 οχ μη λερον το σεντον Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 κι αμα απαντησει και με ρωτησει κατι, τι θα της πω?? ναιν ναιν το πιδι μ , ναιν ναιν??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrysalis Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 Γκιζερουσα με το κουτσκο τζιτζινα πεδικλωθκα και βροντσα καται?υποθέτω.... γυρνούσα με το παιδί στην αγκαλιά, μπερδικλώθηκα κι έπεσα κάτω...... Quote .....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulaki71 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 μπραβο xrysalis 99 ειπαμε :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christie Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 καλα τα λεει λοιπον η πεθερα μου..... "ιεμεν δε μ αρεσν οι γυναικς με παντελον.... βαλ κυρα μ μια μακρυα φουστ,ενα φορεμ με καλτσς μακρυες να μη φαινοντ τα ποδαργ ς... μετα αντρς με φουστς.. ε,μετα θα βαλ και σουθιεδες.... πρρρρρρρρρρρρ... τι ν τουτ............." .. Καλα, το εχεις σπουδασει το ιδιωμα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistikaki Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 σας εκπαιδευσα καλα!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xara_2 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 κι αμα απαντησει και με ρωτησει κατι, τι θα της πω?? ναιν ναιν το πιδι μ , ναιν ναιν??? Quote Η ζωή μου όλη ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christie Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Αντε με το καλο και σερβιετες και το καλοκαίρι στη θάλασσα ταμπόν! και να τους έρχονται και κάθε μήνα να πονάνε, να έχουν νεύρα, να τρώνε τα πάντα, να χοντραίνουν! OH YESSSSSSSSSSSSS Μακαρι, θεε μου, μακαρι ... Να δουν τη γλυκα, που ενα στρατο πανε στη ζωη τους και τον κοπανανε μεχρι να πεθανουν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maryp Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Αντε με το καλο και σερβιετες και το καλοκαίρι στη θάλασσα ταμπόν! και να τους έρχονται και κάθε μήνα να πονάνε, να έχουν νεύρα, να τρώνε τα πάντα, να χοντραίνουν! OH YESSSSSSSSSSSSS Μακαρι, θεε μου, μακαρι ... Να δουν τη γλυκα, που ενα στρατο πανε στη ζωη τους και τον κοπανανε μεχρι να πεθανουν ναιιιιιιιι αυτός ο στρατός πια..... μας τα πρήζουν μια ζωή για το στρατό! οκ ρε φίλε! το 'ξερες από την ώρα που γεννήθηκες! Quote Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrysalis Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 99 ειπαμε :lol: sorry μαλλον έχω χασει επεισόδια.... δεν το κατάλαβα αυτό Quote .....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrysalis Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 Αντε με το καλο και σερβιετες και το καλοκαίρι στη θάλασσα ταμπόν! και να τους έρχονται και κάθε μήνα να πονάνε, να έχουν νεύρα, να τρώνε τα πάντα, να χοντραίνουν! OH YESSSSSSSSSSSSS Μακαρι, θεε μου, μακαρι ... Να δουν τη γλυκα, που ενα στρατο πανε στη ζωη τους και τον κοπανανε μεχρι να πεθανουν ναιιιιιιιι αυτός ο στρατός πια..... μας τα πρήζουν μια ζωή για το στρατό! οκ ρε φίλε! το 'ξερες από την ώρα που γεννήθηκες! ναι... και όλοι παραμεθώριο έτσιιιιιιιιι;;;;;; Quote .....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulaki71 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 ναιν ναιν δηλαδη 9 9 βασικα πηγαινε στην προηγουμενη σελιδα αλλα εμπλεξα τα μπουτια μου με τοσα μηνυματα Απο δω το πηγαμε απο κει το φεραμε παλι στην φυστικοπεθερα καταληξαμε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts