Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δεν τον ενδιαφέρει το περπάτημα;

Recommended Posts

Ο Αλεξανδρος μου δεν δειχνει καποιο ενδιαφέρον για το περπάτημα...

Ενω μπορει και σηκώνεται μονος του και περπατάει αν στηρίζεται σε καποιο επιπλο, οταν παω να του κρατησω τα χερακια και να κανει βηματακια, μετα απο 2-3 βήματα, λυγιζει τα γονατα του και συνεχιζει μπουσουλώντας..!

Αλλες φορές σηκώνεται ορθιος, στηριζομενος στα ποδια μου, και απλωνει τα χερια του ψηλά, εγώ νομιζω πως το κάνει για να περπατήσουμε, αλλα διαπιστώνω οτι το κάνει μονο και μονο για να τον παρω αγκαλιά! :shock:

δεν δειχνει κανενα ενδιαφέρον για το περπάτημα νομιζω...

Ποσο φυσιολογικό ειναι αυτό στους 13 μηνες;; :roll:

Διαφημίσεις

Μην ανησυχεις, τελικα διαπιστωσα οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο απο πρωτο χερι... Η κορη μου περπατησε 16 μηνων και αφου με ετρωγε η ανησυχια τοσο καιρο μηπως εχει κατι το παιδι, γιατι ολα τα αλλα μωρα του περιβαλλοντος μας ειχαν ηδη περπατησει :?:?:?

Τελικα ηταν απλα φοβιτσιαρα, αυτο ηταν το προβλημα... Ενω οσο την κρατουσες απο το χερι και περπατουσε κανονικα (μεχρι που την επαιρνε η μαμα μου και εκαναν γυρω γυρω ολο το τετραγωνο) μολις αισθανοταν οτι την αφηναμε κατευθειαν η πιανοταν απο καπου ή καθοταν κατω :roll::roll: .. Τελικα μια μερα αποφασισε να κανει το μεγαλο βημα...

Το καθε παιδι τελικα εχει το δικο του ρυθμο, εμας ας πουμε μιλησε απο πολυ νωρις...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Δε νομιζω να ειναι ανυσηχιτικο μέχρι τους 15-16 μήνες.Απλά είναι πιο τεμπελάκος. :lol::lol: Το κοριτσάκι μιας φιλης που υποτιθεται οτι υα κοριτσια τα κανουν ολα πιο γρηγορα περπάτησε 16-17 μηνων.

rQGhp3.png

Εμάς ο μικρός δυο βδομάδες πριν σβήσουμε το πρώτο μας κεράκι περπάτησε. Αλλά για αγοράκι ήταν και λιγο νωρίς μπορώ να σου πω. Ο ανιψιος μου περπάτησε περίπου στους 13 μήνες και της ξαδέλφης μου ο γιος που τώρα ειναι 15 μηνών τώρα εξοικειώθηκε με το περπάτημα, νομίζω περίπου 13,5-14 μηνων περπάτησε.

Μολις ο μικρος νιωσει ετοιμος θα περπατήσει, εφόσον μπουσουλάει ανετα και κάνει και κάποια βήματα μονος του, εστω 2-3,σημαίνει οτι η νευρικη αναπτυξη των ακρων του ειναι καλή.

Βέβαια γιατρος δεν είμαι, οπότε στην επόμενη επίσκεψη μπορεις να της επισημάνεις την ανυσηχια σου.

Μολις ο μικρος νιωσει ετοιμος θα περπατήσει, εφόσον μπουσουλάει ανετα και κάνει και κάποια βήματα μονος του, εστω 2-3,σημαίνει οτι η νευρικη αναπτυξη των ακρων του ειναι καλή.

.

μονος του δεν κάνει κανένα βηματάκι! :oops:

τα 2-3 τα κανει αν του κραταω τα χέρια και μετά σκυβει και μπουσουλάει..

Διαφημίσεις

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε κάποιο απο αυτά τα θέματα.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=928

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=3439&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7842&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=8720

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο απο τα υπάρχοντα θέματα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων

αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες

σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας

θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες

τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...