Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εκπτώσεις και αγορές για τις επόμενες σεζόν

Recommended Posts

Μιας και άρχισαν οι εκπτώσεις, να αρχίσω κα εγώ τις ερωτήσεις...

Γενικά για μας συνηθίζω να αγοράζω μόνο πράγματα που έχουμε ανάγκη, άντε και κάτι που απλά μου αρέσει και το βρίσκω σε καλή τιμή.

Τώρα με τα παιδιά, άρχισαν άλλοι προβληματισμοί.

Αξίζει τον κόπο να ψωνίσεις κάτι για την επόμενη σεζόν (δηλαδή για καλοκαίρι ή ακόμα και για του χρόνου το χειμώνα); και πως ξέρεις ότι δεν θα πέσεις έξω στο νούμερο;

Είμασταν το Σάββατο στο carfour και είδα ένα παιδικό μπουφάν, φανταστικό, με 8 ευρώ... Σκέφτηκα να το πάρω για τις ζουζούνες μας, αλλά φοβήθηκα για το νούμερο. Θα μου πείτε για 8 ευρώ σιγά... Αν όμως το ποσό ήταν άλλο; Τι να έκανα;

Εσείς ψωνίζετε για τα μικρά σας στις εκπτώσεις για την επόμενη σεζόν;

kr3fp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Νομίζω οτι εξαρτάται πάντα απο το παιδί για παράδειγμα τα ρούχα που φόραγε ο γιος μου το Σεπτέμβρη τώραδεν του κάνουνε

Ενώ πέρσι βγάλαμε όλο το χειμώνα με τα ίδια ρούχα.

Προχτές του άλλαξα ένα μπουφάν που του φέρανε δώρο και το πήρα δύο νούμερα μεγαλύτερο για να το φορέσει απο Οκτώβρη.

Νομίζω οτι μετα παιδιά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη Καλύτερα να αγοράσεις δυο τρια ρουχαλάκια που θα ξέρεις οτι θα το ευχαριστηθεί παρά κάτι για το μέλλον

Και μην ξεχνάς οχτώ ευρώ απο εδώ δέκα απο εκεί και στο τέλος καταλήγεις να έχει φύγει το πενηντάρικο σε πράγματα που στην ουσία δεν είναι και πολύ απαραίτητα.

και εγω το ιδιο κανω.(αυτη την βδομαδα θα ψονισω για τον μπεμπη που θα βγει καλοκαιρι,,,οποτε θα παρω μερικα για 6 μηνων να τα φορεσει απο σεπτεβρη) υπολογιζοντας την ηλικια που θα τα βαλει παιρνω το καταλληλο νουμερο,, και κατι απλο: σε πολλες μαρκες στο καρτελακι γραφει το υψος οποτε παιρνεις αναλογα το υψος τους..

π.χ εμενα ειναι 2 χρον. τα ρουχα για 2 ειναι μεχρι 86ποντους.

κοιταω πιο νουμερο εχει τους 92 και παιρνω το αντιστιχο..

μονο στο παπουτσι δεν μπορουμε να υπολογισουμε ποτε.

ελπιζω να βοηθισα.. :wink:

Κι εγω ψωνιζω στις εκπτωσεις αρκετα ρουχα απλα φροντιζω να ειναι λιγο μεγαλυτερα, κρινοντας παντα απο το σωματοτυπο της μικρης μου (ειναι αδυνατη και δεν υπαρχει περιπτωση να φορεσει παραπανω απο ενα νουμερο μεγαλυτερο, αφου μονο στο υψος αλλαζει κυριως το σωμα της)...

Βρισκεις μεγαλες ευκαιριες και γιατι να μην τις εκμεταλλευτεις :wink:

Μονο παπουτσια δεν ψωνιζω εκτος κι αν ειναι για την ιδια σεζον, γιατι το παπουτσι δεν μπορεις να το παρεις με αποκλιση :cry::cry:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΩΣΑ ΡΟΥΧΑ ΔΩΡΟ

ΠΗΓΑ ΤΑ ΑΛΑΞΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ ΓΙΑ 1ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΩΜΟΡΦΑΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ;;

ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα , εγω σε καθε εκπτωσεις ψωνηζω τα παντα της επομενης σεζον και ποτε δεν επεσα εξω .Παραδειγμα τωρα ψωνησαμε τα παντα για τον Κωνσταντινο για τοθ χρονου το χειμωνα που θα ειναι 3 χρονων , πανω κατω το βλεπω το παιδι ξερω τι θα του κανει και τι οχι , φετος δεν χρειαστικε να του αγορασουμε τιποτα επειδη του κανανε απο περυσι το χειμωνα , μερικα ρουχακια τα φορουσε περυσι λιγο φαρδουλα ηταν και λιγο ποιο χοντρουλης και τωρα εχασε οποτε του ερχονται κουτι , ειναι 23 μηνων και φοραει για 12 μηνων παντελονια και 18 μηνων . Ε3αρταται τη φορμα του ρουχου βεβαια. Σε μερικα φορει και το 2αρι . Για την μπουμπου μας πηραμε για 12 μηνων οπου θα ειναι του χρονου . Στις εκτωσεις περνεις και καλθυτερα πραγματα , επωνυμα και σε απιστευτα χαμηλες τιμες .

Persi που ηταν 6 μηνων ο μικρος κι εκανα ψωνια στις εκπτωσεις για τον φετινο χειμωνα (αλλα και την ρποηγουμενη ανοιξη) την πατησα με πολλες αγορες........θες δεν υπολογισα καλα την αναπτυξη? Θες τα υλικα των ρουχων (πχ κοτλε) δε φοριουνταν οταν ο μικρος ηταν σε κεινο το νουμερο? Βαλε και το γεγονος οτι ακομα δεν ημουν σε θεση να ξερω τελικα τι ρουχα θα βολευομασταν στο μελλον.....ειδικα τα παντελονια δεν τα φορεσαμε γιατι δεν βολταρμε ιδιαιτερα και σπιτι μας βολευαν οι φορμες...........ετσι λοιπον πεταξα αρκετα λεφτα σε αχρηστες αγορες........ρουχα που πολλα απο αυτα δεν μπορεσαμε να φορεσουμε ουτε μια φορα.......

Φετος προσεχω περισσοτερο.........ισως να ειναι και πιο ευκολο.....τωρα παιρνω νουμερο 2-3 ετων για τον επομενο χειμωνα.......ευχομαι να μη την ξαναπατησω, αν και κανω λιγες αγορες......πραγματα δλδ που μου αρεσουν πολυ και θα θελα να τα φορεσουμε......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Aν ψωνίζω λέει!! Για τις εκπτώσεις συνήθως προτιμώ να ερχομαι Γερμανια, απο έκει σου γράφω τώρα...!! Τα moonson τα ξεσηκωσα, Πήρα για τον ανηψιο μου, μπουφαν,παντελονια, κάλτσες, ασε που τα nike kai ta adidas εδω, στις εκπτωσεις τα βαζουνε 50%. Και για την μικρη και για μενα, πηρα παπουτσια!! Επισης , Για μένα ψωνισα μια τσάντα καλή με καπου -200 ευρω απο οτι θα την εβρισακ στην Ελλαδα, αλλα ο αντρας μου δεν προκειται να παρει χαμπαρι.. ειλικρινα εχει απιστευτες τιμες στα παιδικα. Απο Αθηνα προτιμαμε αν ερχομαστε στις εκπτωσεις, τα φακτορυ, εχει πολυ καλες τιμες και εινια και ολα συγκεντρωμενα. Επισης και το prenetal, που τα βαζει -70 στο τελος..!! Παιρνω αφοβα και χωρις τυψεις!

Ο μικρός μας είναι δυόμιση μηνών και βγήκαμε εχθές για ψώνια. Κοίταξα αποκλειστικά στα 3-6μηνών. Το καλοκαίρι θα έχει πάλι εκπτώσεις και του χρόνου το χειμώνα επίσης. Γιατί λοιπόν να κάνω stock στο σπίτι μας?

Γενικά είναι η φιλοσοφία μου τέτοια που δεν προτρέχω στη ζωή μου.

Ειδικά όμως με το παιδί δεν μπορώ να γνωρίζω την ανάπτυξή του στους επόμενους 12 μήνες.. Και δεν θέλω να μου στερήσω τη χαρά του να βγω και του χρόνου στις εκπτώσεις και να του ψωνίσω όμορφα πραγματάκια που θα καμαρώσω άμεσα πάνω του!

10eb551645.png

.png

Νομιζω πως απο τις εκπτωσεις μπορεις να βολευτεις οταν το παιδακι ειναι πανω απο 2 ετων οπου τα νουμερα πλεον πανε με τον χρονο και οχι με το τριμηνο και επιπλεον η μανουλα ξερει πανω κατω την πιθανη αναπτυξη του παιδιου με καποιες αποκλισεις βεβαια καθως και τι γραμμη εχει η καθε μαρκα, στενη η φαρδια.

Τετοιοι καιροι που ειναι παντως εγω τουλαχιστον τα κοριτσια μου τα ψωνιζω αποκλειστικα στις εκπτωσεις( ναι εχω βρει τη χαρα μου με τα ρουχα που εχουν λαστιχο με κουμπακια στη μεση που αυξομειωνει), εκτος φυσικα απο τα παππουτσια(αν και αυτα φροντιζω να τα αγοραζω απο στοκ η να μας τα φερνουν δωρο γιαγιαδες και νονοι).

Ισως την πατησεις μια δυο φορες αλλα μετα απο ενα σημειο βρισκεις μια ρεγουλα και μπορεις να εξοικονομησεις πραγματικα πολλα λεφτα και το παιδακι σου να ειναι καλοντυμενο.

Διαφημίσεις

Νομιζω πως απο τις εκπτωσεις μπορεις να βολευτεις οταν το παιδακι ειναι πανω απο 2 ετων οπου τα νουμερα πλεον πανε με τον χρονο και οχι με το τριμηνο και επιπλεον η μανουλα ξερει πανω κατω την πιθανη αναπτυξη του παιδιου με καποιες αποκλισεις βεβαια καθως και τι γραμμη εχει η καθε μαρκα, στενη η φαρδια.

Τετοιοι καιροι που ειναι παντως εγω τουλαχιστον τα κοριτσια μου τα ψωνιζω αποκλειστικα στις εκπτωσεις( ναι εχω βρει τη χαρα μου με τα ρουχα που εχουν λαστιχο με κουμπακια στη μεση που αυξομειωνει), εκτος φυσικα απο τα παππουτσια(αν και αυτα φροντιζω να τα αγοραζω απο στοκ η να μας τα φερνουν δωρο γιαγιαδες και νονοι).

Ισως την πατησεις μια δυο φορες αλλα μετα απο ενα σημειο βρισκεις μια ρεγουλα και μπορεις να εξοικονομησεις πραγματικα πολλα λεφτα και το παιδακι σου να ειναι καλοντυμενο.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!

as1cEXI0g410030MTYzZHwwMDk3NjVkfCYjOTE3OyYjOTUzOyYjOTYzOyYjOTQ1OyYjOTUzOyA.gif

as1cHr1-O6k0030NTk4MDVifDAwMDgzODlkfGNvbW1pbmcgc29vbg.gif