Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΦΕΥΓΟΥΝ" ΤΑ Π.Μ.???

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω τους administrators γιατί όταν στέλνω π.μ. δεν αποστέλλεται, παρά μόνο μένει στα εξερχόμενα? Το γραμματοκιβώτιό μου δεν είναι γεμάτο και παλιά δεν έιχα αυτό το πρόβλημα...

Ελπίζω να δουν το μήνυμα αυτό οι κοπέλες που περιμένουν μία απάντηση από μένα... :?

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Διαφημίσεις

Το ιδιο παθαινω και'γω,οχι παντα βεβαια...Και μπαινω στην διαδικασια καθε φορα που βλεπω ενα μηνυμα στα εξερχομενα για πολυ ωρα,να ξαναστελνω μηνυμα και να ρωτω αν το ελαβαν...

Αυτο το διαπιστωσα εντελως τυχαια και υποψην οτι και το δικο μου γραμματοκιβωτιο ειναι αδειο....

:roll::roll::roll:

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Έχω την εντύπωση ότι το μήνυμα μέχρι να το ανοίξει ο παραλήπτης πηγαίνει στα εξερχόμενα, όπου έχουμε και τη δυνατότητα να το σβήσουμε αν πχ το μετανιώσουμε. Μόλις το ανοίξει ο παραλήπτης το μήνυμα μεταφέρεται αυτόματα από τα εξερχόμενα στα απεσταλμένα και τότε γνωρίζουμε ότι το είδε.

Αν γίνεται κάτι διαφορετικό τελευταία δεν το γνωρίζω.

Έχω την εντύπωση ότι το μήνυμα μέχρι να το ανοίξει ο παραλήπτης πηγαίνει στα εξερχόμενα, όπου έχουμε και τη δυνατότητα να το σβήσουμε αν πχ το μετανιώσουμε. Μόλις το ανοίξει ο παραλήπτης το μήνυμα μεταφέρεται αυτόματα από τα εξερχόμενα στα απεσταλμένα και τότε γνωρίζουμε ότι το είδε.

.......

Ακριβώς έτσι

Και συγκεκριμένα....

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7838

Είναι στην 3η ερώτηση / απάντηση :)

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

και εγω ευχαριστω διοτι ειχα την ιδια απορια :wink:

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

• Create New...