Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η δική μου ιστόρια... παλλινδρόμησε

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινουργια και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την δική μου ιστορία. Είμαι 29 και τον ιουλιο που μας πέρασε απέβαλα στην 8η περίπου εβδομάδα. Ηταν το πρώτο μας το οποιο πιάσαμε χωρίς να το καταλάβουμε κυριολεκτικά! Εκτοτε εχουμε αρχισει εναν μικρό (σε σύγκριση με κάποιες άλλες ιστορίες) αγώνα για να δούμε τι συνέβει και τι κάνουμε στο μέλλον.

Ο πρώτος γιατρός που είχα θα έλεγε κανείς πως ήταν αδιαφορος και από την πρώτη σταγονίτσα αίματος δεν μου έδωσε καμία ελπίδα και κανένα φάρμακο (εννοώ ultragesten). Στο νοσοκομείο που πήγα για το ενδοκολπικό υπέριχο λίγο πριν την απόξεση μου είπαν ότι ο κύκλος των 28 ημερών μου (σταθερός δεν είχα ποτέ πρόβλημα) είναι μεγάλος (από ποτε?).

Να μην σας κουραζω αφου κάναμε την απόξεση ο γιατρος μου είπε ότι τα αποτελέσματα της βιοψιας θα βγουν κατα τον σεπτεμβριο γιατι όλοι θα ειναι με άδεια τον αυγουστο.

Οταν βγήκε η βιοψια με παρέπεψε στην αιματολογο του νοσοκομειου γιατι εκεινος δεν ηξερε τι εξετασεις γινονται σε τετοιες περιπτώσεις, σε επικοινωνία μου με την αιματολογο εκεινη μου έβαλε χέρι ότι έπρεπε να τις είχα κάνει από τον ιουλιο και αν αργησω να τις κάνω δεν θα μπορει να δει τίποτα και το πολυ σε μια εβδομαδα να παω να τις κάνω.

Κόστος εξετάσεων? 1000ευρω Εξετάσεις? Πακέτο θρομβοφιλίας.

Αλλάζω γιατρο ο οποιος μου είπε οτι βιαστηκαμε με την απόξεση (545 β-χωριακή 10 ημερών καθυστέρηση, 2750 7η εβδομαδα) και οτι από τον υπέρηχο δεν έπρεπε να βγάλει συμπέρασμα.

Καινούργιες εξετάσεις λοιπόν: θρομβοφιλία (σε αιματολόγο δικου του μεαιυτηρίου αυτή τη φορά) ορμονικές κ.τ.λ.

Εγώ από μόνη μου έκανα τις εξετάσεις θρομβοφιλίας και τις ορμονικές (τις σωστές που μου έγραψε η ενδοκρινολόγος μου) και αναζητώ έναν καλό αιματολόγο σε δημόσιο νοσοκομείο αυτή την φορά για να του δείξω τα αποτελέσματα.

(Για την ιστορία να αναφέρω ότι έχω ετερόζυγο γονότυπο σε Factor ΧΙΙΙ V34L και στο b- fibrinogen -455 και ομόζυγο στο MTHFR A1298C ενώ κάτω από το όριο είναι το Factor VIII (50 με φ.τ. 70-140%)

Δεν ξέρω πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι φοβάμαι, θέλω έναν αιματολόγο και θέλω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ!

Ελπίζω να μην σας κούρασα... :cry:

.png

dev104pr___.png

Διαφημίσεις

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Alex μου αιματολόγο δεν γνωρίζω, απλά ήθελα να σου πω ότι πολλά κορίτσια εδώ είχαν παρόμοια εμπειρία και τώρα είναι μανούλες. Ξέρεις με τους γιατρούς δεν έχει τέλος...

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γίνεις γρήγορα μανούλα!

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια... απλα είναι το οτι εκει που νομιζεις οτι δεν εχεις τιποτα ξαφνικα τρέχεις και δεν φτάνεις!!

.png

dev104pr___.png

καλησπερα κοριτσια.δυστυχώς και γω δεν ξερω αιματολογο.παντως δεν εισαι μονη σου και μην στεναχωριεσαι γιατι και γω μια απο τα ιδια.εγω το πακετο αυτό των εξετασεων το εκανα στο ιασω.1200Ε

ανετα μου, τοσο μου ζητησαν και εμενα στο ιασω και 1000 στο μητερα, στην βιοιατρικη μου κοστισε 680 και αν δεν ήταν το δημόσιο και τα ταμεια τοσο μπάχαλο πιστέψτε με στο δημόσιο θα τα ειχα κανει

.png

dev104pr___.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Alex30 ....Και εγω ειχα παλινδρομη στην 7η βδομαδα τον Αυγουστο....Και τωρα ειμαι παλι εγκυος , μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα και απο την στιγμη που εμεινες μια φορα εγκυος θα ξαναμεινεις συντομα...αρκει να μη σε παρει απο κατω και αγχωθεις!!!!! Γιατι ψαχνει αιματολογο????Εγω εκανα αμεσως εξετασεις θρομβοφιλίας μετα το γεγονος και μου τις ειδε ο γυναικολόγος μου και η μικροβιολογος εννοειται πρωτα ..Ολα καλα μου ειπαν. Εσενα σου ειπε οτι υπαρχει προβλημα με την πηξη του αιματος???Αλλες εξετασεις εχεις κανει???Ορμονικες κτλ????Ξερεις ομως η παλλινδρομη συνηθως ειναι και τυχαιο γεγονος (η φυση προβλεπει κτλ), πολλες κοπελες απο δω μεσα ειναι στην δευτερη η τριτη εγκυμοσυνη τους τωρα μετα απο αποβολη και πανε ολα τελεια...Το ιδιο ευχομαι και για σενα.....

αιματολογο ψαχνω γιατι αν υπαρχει κατι είναι αυτος που θα μου κανει την θεραπεια και ΟΧΙ ο γυναικολογος, οι ορμονικες μου είναι πολυ καλες

.png

dev104pr___.png

καλε κοριτσια εχω να σας πω οτι επικοινωνησα με αιματολογο του Λαικου και μου ειπε οτι οι εξετασεις επρεπε να γινουν το 1ο τριμινο της αποβολης (απο άγνοια του γιατρου πηρα τα αποτελέσματα 4 μηνες μετα) και δεν θα δειξουν τιποτα τωρα ισως μονο οι μοριακες, εχω ραντεβου την Πεμπτη... τι να κανω? να μην κανω καθολου παιδι ή να τους γραψω ολους και να ξεκινησουμε? Δηλαδη τωρα εγω πρεπει να εχω και άλλη αποβολη για να κανω εξετάσεις? ΗΜΑΡΤΟΝ

.png

dev104pr___.png

Διαφημίσεις

Απο προσωπική εμπειρία γνωρίζω οτι και οι αιματολόγοι του Κρατικού είναι π.καλοί, εξίσου και οι αιματολόγοι του Λαϊκού. Εγώ πριν 3 χρόνια, χμ μάλλον τέσσερα, (πώς περνάνε τα χρόνια καλέ) έκανα όλο το πακέτο της θρομβοφιλίας 3 φορές (ναι,ναι τρεις) και σε καμία απο τις 3 δεν είχα τα ίδια αποτελέσματα. Μετά απο όλες αυτές τις εξετάσεις και πολλές άλλες ακόμα, σταμάτησα εντελώς να ασχολούμαι με το θέμα γιατί κοντέψανε να με τρελάνουνε (κρίσεις πανικού). Είναι πολύ πιθανό να ήταν ένα τυχαίο γεγονός και να μην ξανασυμβεί ποτέ. Μην αγχώνεσαι και να δεις οτι όλα θα γίνουν!!

Alexaki, πριν ενα χρονο ακριβως,στα 29 μου, απεβαλλα κ εγω στην 5η εβδομαδα...βεβαια εχω ηδη μια κορη.και ισως γι αυτο δεν μου εκαναν βιοψια στο υλικο της αποξεσης.

Ομως γιατι τοσος πανικος;;;;; Συνηθως ολοι οι γιατροι λενε πως ειναι τυχαιο γεγονος και απλα μετα παρακολουθουν την ωορρηξια αντε και καμια εξεταση αιματος για προλακτινη,προγεστερονη,καλλιεργεια κτλ......ειδικα σε τετοια ηλικια και ειδικα την 1η φορα απαβολλης(που ευχομαι και τελευταια...)

Παντως αφου συνελλαβες ευκολα σημαινει τουλαχιστον πως μπορεις να συλλαβεις...

:wink: Σου ευχομαι συντομα να μας γραψεις...τα ευχαριστα!!!! :D

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

ΝΙΚΙJO ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΒΙΟΨΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΘΡΟΜΒΟΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.

.png

dev104pr___.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! alex30 μην στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε πιστεψέ με πως πρέπει να είσαι αισιόδοξη και αύτο που συναίβει σε εσένα συμβαίνει σε αρκέτες κοπέλες .Πρέπει να συνεχίσεις κανονίκα,σου μιλάω από προσωπίκη εμπειρία.

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

f1093963.jpg

ΝΙΚΙJO ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΒΙΟΨΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΘΡΟΜΒΟΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.

οι θρομβωσεις μονο ετσι φαινονται...με βιοψια;;;

θα αρχισω να ψαχνομαι κ εγω μου φαινεται... :roll: ...εκτος των αλλων...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ 29 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ.ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΜΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ.ΒΕΒΑΙΑ,ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΧΑΣΑ 25 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ!Ο ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ 3 ΦΟΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ...ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ FILICINE ΚΑΙ ΤΟ ULTROGESTAN,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΡΟΖΑΚΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ,ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΙΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΠΛΑ.ΠΕΡΑΣΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΧΑΜΗΛΑ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ.....ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ!ΗΜΟΥΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ!ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΙΟΨΙΑ ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΥΣΤΗ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ,ΛΕΕΙ..ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ!ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΙΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΟΥ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :cry:

Βασουλα μην στεναχωριεσαι πολλοι λενε οτι ειναι τυχαιο και αλλοι παλι οχι. Βεβαια η περιπτωση σου ειναι πολυ προσφατη. Εγω απεβαλα τον ιουλιο και ακομα ψαχνω και κανω εξετασεις (επεσα μαλλον στην περιπτωση του μη τυχαιου).Σιγα σιγα θα αρχιζεις να το ξεχνας και ειδικα οταν σου πουν οι γιατροι να ξεκινησεις για το επομενο. Αν σε παρηγορει τρεμο στην ιδεα οτι μπορει να ξαναπερασω τα ιδια οποτε σε καταλαβαινω απολυτα.

Συμβουλη μην ξεκινησεις να βλεπεις ντοκυμαντερ με γεννες ακομα (ναι ιδιωτικο καναλι δειχνει σχεδον καθε βραδυ). ΠΟΛΥ ΕΠΟΔΥΝΟ!

Προσπαθησε να βλεπεις κωμωδιες (βοηθανε αρκετα).

Και οπως λεει και ο μπαμπας μου ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!

.png

dev104pr___.png

ALEX,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ..ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ,ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ,ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ...ΒΕΒΑΙΑ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ,ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΕΣ!Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΤΟΙΜΗ!ΑΛΛΩΣΤΕ,ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ!ΜΕΤΑ,ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!ΑΥΡΙΟ,ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΝΕΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ.....ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!!!!! :wink:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ... ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ... ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ... ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ... ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

.png

dev104pr___.png

KOΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ.. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ, ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ... ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ FACTOR VIII ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ BUSCOPAN ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ... ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ.... ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 8... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ... ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΓΩΝ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!! ΑΧ! ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

.png

dev104pr___.png

• 2 weeks later...

ALEX,ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΠΙ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΛΑ..Η ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ,ΣΥΝΕΒΗ Η ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ..."Η ΦΥΣΗ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ",ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!ΑΠΛΑ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΑΛΛΩΣΤΕ,ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΘΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΣΕΝΑ...ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 5 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ!ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΛΥΚΥΤΕΡΟ! :D

• 10 months later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ : ΕΤΕΡΟΖΥΓΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ MTHFR C677Τ;;;

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ Κ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ...

ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ...

ΣΚΕΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ : ΕΤΕΡΟΖΥΓΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ MTHFR C677Τ;;;

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ Κ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ...

ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ...

ΣΚΕΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ...

tzo, εγώ έχω ετερόζυγο το ΜΤΗFR C677T και πήγα σε δύο αιματολόγους που αποφάνθηκαν ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα, δηλ. δεν επηρεάζει την εξέλιξη της κύησης.

Λυπάμαι πάρα πολύ κι εύχομαι αυτή τη φορά να μην καταλήξει σε αποβολή αλλά σε μια κανονική κύηση.

Έχω κι εγώ δυο παλλίνδρομες κυήσεις, η 2η δυστυχώς πριν από 50 μέρες.

Τι θεραπεία σου έδωσε ο γιατρός?

5f27b8bd0c.png