Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΙΚΑ Μαγνητική: Παίδων vs Baby Med

Recommended Posts

Από το Παίδων μου συστήσανε και μου δώσανε παραπεμτικό με στρογγυλή σφραγίδα) για να κάνει η μικρή μια μαγνητική. Κανονίστηκε κιόλας το ραντεβού στο παίδων.

Πάω με το παραπεμτικό και όλο το ιστορικό της μικρής στη νευρολόγο του ΙΚΑ, μου γράφει την μαγνητική και κατόπιν με στέλνει στον υποδιευθυντή για τα περεταίρω.

Πάω στον υποδιευθυντή αφού το υπογράφει, το σφραγίζει, μου λεει θα πάτε στη γραμματεία να κλείσετε ραντεβού. Μα λεω έχω κλείσει ραντεβού στο Παίδων. Εμείς λεει ΔΕΝ έχουμε σύμβαση με το παίδων, θα πρέπει να την πληρώσετε αν πάτε εκεί.

Πάω στη γραμματεία μου κλείνει ραντεβού στο Baby Med, μου λεει θα επιβαρυνθείτε ένα μικρό ποσό για την νάρκωση. Τηλεφωνώ στο Baby Med για να τις περαιτέρω οδηγίες και ρωτάω για το "μικρό" ποσό της νάρκωσης 150 ευρώ.

Παίρνω τηλέφωνο στο Παίδων, όχι μου λένε έχουμε κανονικά σύμβαση θα έρθετε εδώ και δεν θα πληρώσετε τίποτα και όντως πήγα και την κάναμε.

Το αποκορύφωμα τους τηλεφωνώ για να ακυρώσω το ραντεβού με την πρόφαση ότι το παιδί είναι πολύ κρυωμένο, "δεν πειράζει μου λένε ας είναι, δεν υπάρχει πρόβλημα" και στον παίδων μου είχαν πει ότι το παιδί δεν πρέπει να έχει ούτε συνάχι.....

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις