Leo22

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  6
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

Leo22 last won the day on Οκτώβριος 23

Leo22 had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

2 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Σε ευχαριστώ πολύ Super.mum και να σου ζήσουν! ελπίζω να φτιάξει το θέμα του ύπνου σύντομα και να έχεις καλύτερες νύχτες!
 2. ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! φαίνεται έχεις περάσει και εσύ παρόμοιες αγχωτικές καταστάσεις... το παίρνω μέρα με τη μέρα..στο τέλος θα μεγαλώσει και θα φαίνονται όλα αυτά μακρινά Το burnout σίγουρα έχω αρχίσει να το νιώθω και θέλω να βρω κάποιον για βοήθεια έστω κάποιες ώρες την εβδομάδα..ελπίζω να μπορέσω να βρω. έχω μια φοβία ότι δεν θα μπορέσει κάποια να κάτσει εύκολα μαζί του γιατί είναι πιο 'δύσκολος'
 3. Σε ευχαριστώ πολύ Super.mum. Παίρνω κουράγιο να ξέρω οτι και άλλοι είχαν παρόμοιες εμπειρίες... Εσένα πότε μπουσούλησαν τα δικά σου; Σκέφτομαι οτι ίσως στους 9-10 μήνες τα πράγματα καλυτερεύσουν κάπως..ώστε να έχω ένα ορόσημο κάτι να περιμένω..οι τελευτέες μέρες ήταν απλά εφιαλτικές και νιώθω πολλές τύψεις που δεν μπορώ να χαρώ στιγμές μαζί του.
 4. ma
  Διαφημίσεις

 5. εγώ δεν το διατύπωσα σωστά...εννοώ τον κρατάω σε όρθια στάση ώστε να βλέπει γύρω του και περπατάω.. είναι από τα λίγα πράγματα που τον ηρεμούν. δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω για πολύ ώρα γιατί είναι βαρύς.. επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι έχει θέμα με παλλινδρόμιση που ίσως δυσκολεύει τα πράγματα και η παιδίατρος μας συνέστησε να αρχίσουμε τις στερεές τροφές νωρίτερα.. ευτυχώς κοιμάται καλά - 3 φορές μέσα στην ημέρα και το βράδυ 9-10 ώρες σερί... σε ευχαριστώ πολύ!
 6. Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις λουκουμαδάκι. Μου δίνεις κουράγιο!.. η αλήθεια είναι οτι φαίνεται εγκλωβισμένος από τους περιορισμούς του σώματός του και του δημιουργεί αρκετό ευρισμό... πιο πολύ ήθελα να δω εάν και άλλο/ες έχουν παρόμοιες εμπειρίες ή αν είμαι η μόνη...δεν έχω πολλή βοήθεια και είναι μία δοκιμασία όλο αυτό καθώς νιώθω απομονωμένη..ελπίζω να το ξεπεράσει και να είναι πιο χαρούμενος..
 7. Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα μωρό 5 μηνών και με απασχολούν κάποια ζητήματα "συμπεριφοράς" (εάν θα μπορούσαμε να πούμε οτι έχει 'συμπεριφορά' ένα βρέφος αυτής της ηλικίας). Έχει ένα συνεχή εκνευρισμό και δεν είναι ικανοποιημένος σε μία θέση για πάνω από λίγα λεπτά. Θέλει συνέχεια εναλλαγές (από το ρελαξ στη κούνια στο πάτωμα κράτημα και περπάτημα όρθιος κλπ) και να είναι κάποιος από πάνω του - και πάλι μπορεί να γκρινιάζει. Κουνάει συνέχεια χέρια πόδια και τσιρίζει πολύ δυνατά και περνάει από το γέλιο στο κλάμα πολύ εύκολα. Το ξέρω οτι αυτά δεν αφορούν κάποιο ιατρικό θέμα (εκτός από τα ούλα που έχουν αρχίσει να τον ενοχλούν τις τελευταίες μέρες) αλλά ίσως είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας...και ότι τον ενοχλούν οι περιορισμοί του σώματός του σε αυτή τη φάση...πιο πολύ γράφω για να ακούσω εάν άλλα άτομα έχουν παρόμοιες εμπειρίες με τα μωρά τους...και εάν αυτός ο εκνευρισμός οφείλεται στο γεγονός οτι δεν μπορούν να κινηθούν μόνα τους και να κάνουν αυτά που θέλουν..με ενδιαφέρει να ακούσω άλλες εμπειρίες και προτάσεις και πως εξελίχθηκε στην πορεία...θα ηρεμήσει κάπως η κατάσταση όταν καταφέρει να μπουσουλήσει/περπατήσει σε κάποιους μήνες από τώρα και αποκτήσει κάποια 'ανεξαρτησία'; Ο άντρας μου και η μητέρα μου διαφωνούν μαζί μου και με θεωρούν υπερβολική..ίσως έχουν δίκιο σε ένα βαθμό αλλά με έχει φθείρει πολυ ψυχολογικά αυτό καθώς είμαι συνέχεια μαζί του και νιώθω οτι αποτυγχάνω στο να τον κάνω χαρούμενο οτι και να κάνω...ευχαριστώ πολύ