rena851

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  6
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Καλησπέρα σε όλες σας! Μου ανέφεραν την λαπαροσκοπική περίδεση τραχήλου και θα ήθελα πληροφορίες.. Έχει κάνει καμία μανούλα η μέλλουσα μανούλα να με ενημερώσει??
 2. Σ ευχαριστω πάρα πολύ!Μακάρι καμία να μην περνάει τέτοιες δυσκολίες η τουλάχιστον να έχει αίσιο τέλος. Σχετικά με την περίδεση εννοείται ότι θα το κάνω απλά φοβάμαι μήπως ακόμα και αυτό δεν κρατήσει. Βλέπω ότι όσες έχουν κάνει πάνε καλά αλλά με έχει φοβίσει τόσο πολύ η κατάσταση που είμαι εντελώς απαισιόδοξη.Εαν έχει κάποια τον χρόνο και την διάθεση να μου στείλει αν θέλει ιδιωτικό μήνυμα να μου πει την εμπειρία της με την περίδεση θα χαιρομουν πολύ..
 3. ma
  Διαφημίσεις

 4. Καλησπέρα σε όλες!Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου και προς θεού δεν θέλω να αποθαρρύνω καμία κοπέλα που κάνει αγώνα για να κρατήσει τον τράχηλο της σταθερό.Περισυ ήμουν έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι και όλα πήγαιναν τέλεια μέχρι την β επιπέδου.Μεχρι που κόλλησα κάποιο μικρόβιο το οποίο πέρασε στην μήτρα και προκάλεσε πρόωρο τοκετό.Ο τράχηλος μου από 29mm μειώθηκε σε 10 μέρες στα 6mm και έτσι έχασα το μωρό μου στις 23 εβδομάδες.Το συμπερασμα του τότε γιατρού μου ήταν "τυχαίο γεγονός",πράγμα που δεν μου ταίριαζε κι έτσι έκανα από μόνη μου όλες τις εξετάσεις.Βρεθηκε κληρονομική θρομβοφιλια πράγμα που δεν ήταν η αιτία .Όπως αποδείχθηκε στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου στην οποία και απέβαλα στις 15 εβδομάδες ,η ανεπάρκεια τραχηλου.Απο την αυχενική μέσα σε 2 εβδομάδες από 24mm σε 6mm χωρίς κάποια λοίμωξη.Ημουν ήδη ξάπλα με vasclor και μαγνήσιο και χωρίς συσπάσεις.Δεν έκαναν τιποτα.Περιδεση δεν προλάβαμε να κάνουμε γιατί κανείς δεν πίστευε ότι θα είναι τόσο μαλακός ο τράχηλος.Τωρα είμαι πάλι στο μηδέν και περιμένω να ξαναπροσπαθήσω αυτή τη φορά ασυζητητί με περίδεση ακόμα και πεσσο με το που βγει η αυχενική.
 5. Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μάθω εμπειρίες για αυτη την εφαρμογή αν το έχει κάνει κάποια κοπέλα πρόσφατα ,είμαι στην 14 εβδομάδα με τραχηλο 23mm και φοβάμαι την περίδεση πολύ..
 6. Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση!Ο τράχηλος σίγουρα θα έπρεπε να είναι πάνω από 3mm.Ειναι πολύ δύσκολη γενικά η απόφαση γιατί και η περίδεση έχει πολλούς κινδύνους.Σιγουρα θα πάρω κι άλλη γνώμη ,αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι και δύσκολο να αλλάζεις συνέχεια γυναικολόγο,ο καθένας σίγουρα θα σου πει κάτι διαφορετικό και πάλι βρίσκεσαι στο κενό(και δεν στα λένε και πάντα όλα)!Με παρεξενεψε πολύ η ηρεμία του.Να φανταστείτε εγώ του ζήτησα να πάρω μαγνήσιο και προγεστερόνη και να κάνω καλλιέργεια κολπικού.Αλλα βρε κορίτσια η αλήθεια είναι και ότι και την περίδεση την φοβάμαι ,έχω ακούσει τόσα και δεν ξερω τι να κάνω.Με παρηγορεί που κάποιες έχουν φτάσει μέχρι τέλους με ξεκούραση και αγωγή...
 7. Καλησπέρα σε όλες!Είμαι καινούργια στο forum .Βρίσκομαι στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου 13+3 διότι η πρώτη δυστυχώς έληξε πρόωρα στην 23+5 από φλεγμονή χωρίς αλλες αιτιολογίες καθώς οι αρμόδιοι δεν το έψαξαν.Εκανα προχθές την αυχενική μου και μου βγήκε η μέτρηση τραχήλου 24mm και έχω αγχωθει πολύ.Ο καινούργιος μου γιατρός δεν αγχώθηκε και αποφεύγει να μου κάνει περίδεση για τυχόν επιπλοκές.Μετα από πίεση δική μου μου έδωσε ένα μαγνήσιο και προγεστερόνη κάθε βράδυ και ξεκούραση. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε καμία από εσάς και πώς εξελίχθηκε?
 8. Καλησπέρα σε όλες!Είμαι καινούργια στο forum .Βρίσκομαι στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου 13+3 διότι η πρώτη δυστυχώς έληξε πρόωρα στην 23+5 από φλεγμονή χωρίς αλλες αιτιολογίες καθώς οι αρμόδιοι δεν το έψαξαν.Εκανα προχθές την αυχενική μου και μου βγήκε η μέτρηση τραχήλου 24mm και έχω αγχωθει πολύ.Ο καινούργιος μου γιατρός δεν αγχώθηκε και αποφεύγει να μου κάνει περίδεση για τυχόν επιπλοκές.Μετα από πίεση δική μου μου έδωσε ένα μαγνήσιο και προγεστερόνη κάθε βράδυ και ξεκούραση. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε καμία από εσάς και πώς εξελίχθηκε?