ΜαριναΚλεοπατρα

Νέο Μέλος
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    4
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

  1. Καλησπέρα σε όλους ..! Τελικά μάθαμε τι είναι τα σφιξιματα απο κάποιον ;;; Νέα μαμά με κόρη 8,5 μηνων , όλο νεύρο ... σφίγγεται κ τεντώνεται συνέχεια ... έχω απελπιστεί ...
  2. @AvocadoMama ευχαριστούμε για την απάντηση ! ισχύει ότι με την μια εκεί πάει το μυαλό σου κ τρελαίνεσαι , όπως κ επίσης το Ίντερνετ είναι πολύ κακός σύμβουλος ! Στην δίκη μου περίπτωση η μικρή τώρα που εινΑι 8,5 μηνων κοιτάει ότι κ όποτε της γουστάρει! Με ξένους, με την παιδίατρο της, τον πατέρα της η βλεμματικη της επαφή είναι άριστη , αφού φαντάσου όλοι με κοροϊδεύουν ! Κάποια παιδιά η αλήθεια είναι ότι αλλάζουν μήνα με τον μήνα ! Οπως κ τι κατάσταση επικρατεί στο σπίτι , η ψυχολογία της μαμάςκλπκλπ. Τώρα είμαστε σε φάση που όλο θελουμε αγκαλιά αλλά δεν θελουμε , μιλάμε τα δικά μας, όλο να μας κρατάνε όρθιες και αλλά τέτοια ωραία . Οι στιγμές περνάνε γρήγορα κ τελικά τις χάνουμε! Κ αυτό να είναι που όλες φοβόμαστε μέχρι να πάει το ζουζουνι μας δυο χρόνων δεν μπορείς να κανείς κάτι το ιδιαίτερο ! Στον 1 χρόνο και αν θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις κάτι ..!

  3. Διαφημίσεις


  4. @Nikol89 Καλησπέρα! Κ γω νέα μαμά με κόρη 8,5 μηνων ! Μια από τα ίδια κ γω έπαθα ! Μέχρι 6 -7 μηνων να με ακούει να μου μιλάει να μου γελάει κ ξαφνικά τίποτα ! Γραμμένη τελείως! Όπως είναι φυσικό τρελάθηκα! Τι να παίρνω παιδίατρο τι να ρωτάω τριγύρω τίποτα ... όλου μου έλεγαν ότι είμαι υπερβολική κ περνάω το στρες στο παιδί ... να μην τα πολύ λόγο πηγα εγώ σε ψυχολόγο και στην παιδίατρο . Η ψυχολόγος μου είπε πως επειδή είμαστε όλη μέρα μαζί πρέπει να βρω λίγο χρόνο για εμένα κ πως το παιδί είναι μια χαρά . Την πηγα στη παιδίατρο κ είχε άψογη βλεμματικη επαφή ... παρατήρησα κιόλας ότι με τον πατέρα της μια χαρά γελάει κ τον κοιτάει ! Τα παιδιά τελικά κ ειδικά τα μωρά περνάνε φάσεις ..! Πλέον τώρα που είναι 8,5 λέει τα δικά της με κοιτάει κ τις περισσότερες φορές γυρνάει ! Το πήρα κ γω απόφαση να ηρεμήσω κ άλλαξε κ εκείνη.. τώρα όσα βάζουμε με το μυαλό μας άστο καλύτερα ..! Θα δείξει ο χρόνος ! Κάτω του έτους δεν κανείς κ πολλά! Πάντως τώρα ξανά άλλαξε η συμπεριφορά της ! Άβυσσος η ψυχή κ ο κόσμος των μωρών !!
  5. @Kate*Rina Καλησπέρα!! Θα ήθελα να ξέρω πως είναι τώρα η μικρή μετά από τόσο καιρό και αν είσαι κ Εσυ καλά! Πρόσφατα κ γω νέα μαμά με ανησυχίες ! 8 μηνων κ κάτι η κόρη μου με πολλά από αυτά που περιέγραφες και Εσυ τότε! Να είσαστε όλες κΑλα και να χαίρεστε τα μπεμπουλινια σας! Αχ Ελληνίδες μάνες!