Elmag

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  8
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

3 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Στο στήθος ηρεμεί ναι !! Και την πιάνει και ο ύπνος !!
 2. Ναι στο στήθος ησυχάζει !! Και την πιάνει και ο ύπνος αλλά για 30 λεπτά με 1 ώρα !! Μόνο με νανούρισμα και αφού κουραστεί κοιμάται για παραπάνω ώρες !! Ναι με το μαρσιπο αλλά μόλις βαρύνει κι άλλο δεν θα είναι τόσο εφικτό να την κουβαλάω .. Είχα διαβάσει για τα άλματα ανάπτυξης και έχει αρκετά από τα συμπτώματα που λένε !!
 3. Έξω δόξα το Θεο είναι ήρεμη και κοιμάται !! Σπίτι έχει αυτή τη γκρίνια !! Που ακόμα προσπαθώ να την απασχολώ με διαφορά η να της μιλάω αλλά βαριέται εύκολα !! Σε ευχαριστώ πολύ !!!

 4. Διαφημίσεις


 5. Γενικά θέλει να κοιμάται πιο πολύ τη μέρα .. υπέχουν βραδιά που κοιμάται καλά δηλαδή και 3-4 ώρες !! Υπάρχουν και αλλά βραδιά όμως που πχ μπορεί να γκρινιάζει κλαίει ταυτόχρονα για 6 ώρες συνεχόμενα χωρίς να ηρεμεί με εμένα τον άντρα μου με λευκούς ηχούν βόλτες πάνω κάτω τίποτα! εχω βοήθεια τον άντρα μου μόνο γιατί βρισκόμαστε στο εξωτερικό !! Και εδώ οι παιδίατροι τα θεωρούν όλα φυσιολογικά μέχρι τους 3 μήνες όποτε δεν δίνουν έξτρα ελεγχο αν δεν υπάρχει κάτι οφθαλμοφανές !! Σκεφτείτε ότι είχε 5 μέρες να κάνει κακακια της και εδώ θεωρούν φυσιολογικό μέχρι 10 μέρες να μην κάνει ένα μωρό που θηλάζει αποκλειστικά !! Βέβαια τώρα αυτό έχει φτιάξει και κάθε μέρα κάνει ευτυχώς !!! Το χρωμα είναι τι φυσιολογικό μουσταρδί και αρκετά σε ποσότητα !! Επίσης έχει αέρια αρκετά !!! δεν μπορώ να πω ότι ο ύπνος είναι κάτι που έχει ρυθμιστεί αφού όπως προανέφερα υπάρχουν βραδιά που κοιμάται 3-4 ώρες και αλλά που ξυπνάει Ανα μια ώρα !!! Αν ήταν κολικοι έχω διαβάσει ότι θα μάζευε τα ποδαράκια της και με μασάζ θα χαλάρωνε.. εμένα προσωπικά δεν θέλει καν να την αγγίζω για μασάζ .. αρχίζει ξαι σκούζει !!! Όταν κλαίει γοερά τεντώνεται από τα νεύρα της και με το ζόρι την μαζεύω !!
 6. Ξεκίνησε να γκρινιάζει εκεί μόλις κλείσαμε τον πρώτο μήνα γύρω στην 5η εβδομάδα ! Θηλάζω αποκλειστικά και δείχνει να τρώω και να χορταίνει αφού κάθε σχεδόν δυο ίσως και λίγο παραπάνω τρώει!! Έντονη γκρίνια και δυσφορία , χαλαρώνει μόνο όταν το κάνω μπάνιο και βρίσκεται μέσα στο νερό , μόλις βγει αρχίζει πάλι !! Επίσης με την βόλτα με το καρότσι και το αμάξι είναι ήρεμη και κοιμάται αλλά μόλις γυρίσουμε σπίτι αρχίζει πάλι !! Βγάζει γουλιτσες αλλά τις φυσιολογικές όχι μεγάλη ποσότητα πχ εμετού !! Εκεί όταν ρεύεται την δυο πρώτες φορές είναι απλά ρέψιμο την τριτη θα είναι γουλιτσα!!
 7. Καλησπέρα σε όλες, ειμαι καινουρια εδώ καινουρια μαμά ! Έχω ένα κοριτσάκι μόλις 7 εβδομάδων !!ποιο είναι το πρόβλημα λοιπόν ; Η απίστευτη γκρίνια που έχει ! Λεπτομερώς θα σας πω ότι δεν κάθεται στη φώλια της ή στο κρεβάτι της ή στο Ριλαξ πάνω από 10 λεπτά μόνη της ήσυχη .. μετά αρχίζει την γκρίνια η οποία καταλήγει σε απαρηγορητο κλάμα μέχρι να την πάρω αγκαλιά !! Το θέμα είναι πως και αγκαλιά θα κάτσει κανα 5 λεπτό θα αρχίσει την γκρινιά θα αλλάξουμε θέση πάλι σε 5 λεπτά θα αρχίσει την γκρίνια !! Δηλαδή όσο είναι ξύπνια έχουμε γκρίνια! Στην αρχή νόμιζα πως ήταν κολικοι όμως δεν νομίζω.. δεν δείχνει να πονάει και επίσης διαρκεί όλη τη μέρα όχι συγκεκριμένες ώρες όπως λένε !! Τι να κάνω ρε παιδιά ; Μήπως είμαι υπερβολική και είναι φυσιολογικό ;; Απλά εμένα μου φαίνεται βουνό γιατί δεν την ηρεμεί τίποτα απ ότι κάνω ;; Κάποιος να βοηθήσει !! Έχω αρχίσει να κλαίω από τον πανικό μου πλέον !!