Δημητρα Λεβ

Νέο Μέλος
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    3
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

  1. Καλησπέρα σας. Μένω στον Βύρωνα και ψάχνω ιδιωτικό σχολείο για τον γιο μου ο οποίος θα φοιτήσει στην Α τάξη Δημοτικού, σχετικά κοντά ομως.Επισκεφτηκα την Σύγχρονη Παιδεία στον Καρεα, τα εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζωή στην Αργυρούπολη και το Neue Schule Athen στην Ηλιουπολη.Τα δύο πρώτα μου φάνηκαν αρκετά αξιοπρεπή σχολεία, ωστόσο ενθουσιάστηκα με το Neue Schule Athen. Έχει κάποιος γονιός εμπειρία από το συγκεκριμένο σχολείο να την μοιραστεί?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα σας.Υπαρχει κάποιος που γνωρίζει το σχολείο Neue Schule Athen στην Ηλιουπολη ούτως ώστε να παραθέσει την γνώμη του? Ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα.Ευχαριστω πολύ για την απάντηση!

  4. Διαφημίσεις


  5. Καλησπέρα σας.Αναζητω ιδιωτικό σχολείο για την Α' τάξη Δημοτικου για τον γιο μου.Κατοικουμε στον Βύρωνα επομενως ψάχνουμε κάποιο σχολείο σε κοντινή αποσταση. Επισκεφτηκα την Σύγχρονη Παιδεία στον Καρεα, τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζωή στην Αργυρούπολη καθώς και το Neue Schule Athen στην Ηλιούπολη.Κλεινω προς το τελευταίο και προτού καταλειξω σε αυτό θα ήθελα αν έχει κάποιος γονιός πρόσφατη εμπειρία να την μοιραστεί αν μπορεί.Ευχαριστω εκ των προτέρων.