chrispa79

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  5
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

3 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Σε ευχαριστώ από καρδιάς, σου εύχομαι υγεία και όλα να πάνε στη ζωή σου όπως επιθυμείς. Στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια και για τις φίλες σου !!!Κάτι μου λέει πως όλοι θα τα καταφέρουμε τελικά με τοσηηηηηη θετική ενέργεια που μοιράζεται έτσι απλόχερα , να μας στέλνεις και συ νεότερα !!!!
 2. Το να λαμβάνω θετική ενέργεια απο δικούς μου ανθρώπους το θεωρώ σχεδόν δεδομένο ,το να λαμβάνω όμως από άγνωστους ανθρώπους με ξεπερνάει ως ανθρωπο .Υπάρχουν τελικά ακόμη Άνθρωποι με Α κεφαλαίο που χαίρονται με τη χαρά των συνανθρώπων τους .Όσα ευχαριστώ και να πω θα ναι λίγα υγεία ,αγάπη και όλα να πάνε καλά για όλους μας !!!!
 3. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σου ενέργεια μακάρι να πάνε όλα καλά .Παιδάκια υπάρχουν μεγαλύτερα αλλά με αρκετά προβλήματα υγείας τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά .Επειδή ήδη έχουμε ένα βιολογικό παιδάκι 6 ετών απ' την αρχή σχεδόν όλοι τόσο (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις) κοιν.λειτουργοι οσο και και οι ψυχολόγοι ήταν αρνητικοί και προσπαθούσαν να μας αλλάξουν γνώμη .Γιατι ενώ ως γονείς μας αξιολόγησαν θετικά, επειδή ακριβώς έχουμε παιδάκι μας τόνιζαν ότι το νέο μέλος με τα όσα προβλήματα φέρει μαζί του ίσως μας διαλύσει ως οικογένεια ....κάναμε μεγάλο αγώνα να τους πείσουμε ότι και οι 3 είμαστε έτοιμοι και το θέλουμε πολύ .Επίσης επιλέξαμε υγιή παιδάκι όσο είναι δυνατόν για το λόγο ότι ήδη έχουμε ένα παιδάκι .Εάν δεν είχαμε ειλικρινά δεν θα μας ενδιέφερε οποιαδήποτε αναπηρία η κάποιο σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα .Οπότε ίσως πάρει λίγο παραπάνω χρόνο γιατί τα υγιή παιδάκια είναι ελάχιστα .Επίσης μας τόνισαν ότι τα περισσότερα έχουν αδερφάκια και το σύστημα ταιριάσματος δεν τα αναγνωρίζει ως αδέρφια, δεν το έχουν τελειοποιήσει ακόμη ,οπότε πολλά ταιριάσματα δεν καταλήγουν σε υιοθεσία γιατί υπάρχουν αδερφάκια και το ανακαλυπτουν μετά από 2-3 τηλεδιασκεψεις με το παιδί και το ίδρυμα και εν συνεχεία απορρίπτεται το παιδί για αυτό το λόγο .Και πολύ σωστά κρίνουν να μην τα χωρίζουν.Μακαρι όλοι να μπορούσαμε να υιοθετήσουμε παραπάνω από ένα .Το άλλο δύσκολο είναι ότι το σύστημα ματσαρει παιδάκια και γονείς απ' όλη την Ελλάδα και πρέπει ο υποψήφιος γονέας να περάσει κάποιο χρόνο στο μέρος που βρίσκεται το παιδί περίπου ένα μήνα (και μπορεί να είναι σε νησί η στην άλλη άκρη της Ελλάδος) η να πηγαινοέρχεται κάθε σαββατοκύριακο ...Θα σας πω νέα απ' τα σεμινάρια και θα σας ενημερώνω γενικότερα στείλτε μας όλη τη θετική σας ενέργεια .Και γω με τη σειρά μου εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους γονείς .

 4. Διαφημίσεις


 5. Καλησπέρα στην παρέα ,συμπλήρωσαμε με τον άντρα μου την αίτηση τον Ιούνιο του 2020 με τελική υποβολή τον Αύγουστο του 2020 που είχαμε μαζέψει τα χαρτια από γιατρούς κτλ.Τον Οκτωβριο-Νοεμβριο κάναμε τις συναντήσεις με κοιν.λειτουργο και τώρα περιμένουμε να παρακολουθήσουμε σεμινάρια τον Απρίλιο .Όλα αυτά εν μέσω πανδημίας .Οι διαδικασίες κατ εμέ δεν αργούν πλέον απλά μας τόνισαν ότι επειδή είχαν μείνει πίσω τόσα χρόνια πολλές αιτήσεις τώρα γίνονται τα ταιριάσματα για αιτήσεις του 2018. Οσό πιο νωρίς συμπληρώσεις την αίτηση τόσο καλύτερα γιατί πάει με σειρά προτεραιότητας.Μας τόνισαν ότι τα βρεφακια είναι ελάχιστα ,εμείς επιλέξαμε 2-5 ετών δεν ξέρω μετά το πέρας των σεμιναρίων πόσο θα πάρει να έρθει η σειρά μας για το ταίριασμα με κάποιο παιδάκι.
 6. Κορίτσια καλησπέρα μόλις έγινα μέλος στην όμορφη παρέα σας .Έχω ένα βιολογικό παιδάκι 5 ετών και μόλις υποβάλαμε με τον άντρα μου την αίτηση για υιοθεσία δεύτερου παιδιού.Ειμαι 41 ετών και σχεδόν σε πρόωρη εμμηνόπαυση έτσι επειδή πάντα θέλαμε δεύτερο παιδάκι απ' το να μπω σε διαδικασία εξωσωματικής προτιμησαμε να υιοθετήσουμε .Ήθελα να σας ρωτήσω εσεις σε τι φάση βρίσκεστε τώρα ?Είχατε κάποια εξέλιξη ?