Jimkousou

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  9
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Αυτό το έχω γράψει για άλλο χρήστη που έγρεψε για τους παράδες... Προς Θεού δεν τα έχω μαζί σου κ αν νόμιζες πως ήταν επίθεση μου προς το πρόσωπο σου έχεις παρεξηγήσει.
 2. Δυστυχώς όλα όσα έχω αναφερει είναι αληθινά γεγονότα...

 3. Διαφημίσεις


 4. Ευχαριστώ πολύ. Προς Θεού δεν έχεις έντονο τόνο με ενημερώνεις πολύ σωστά χωρίς καμία κακία σε σχέση με άλλους χρήστες. Δυστυχώς οι οικονομικές μου καταστάσεις τα έχουν φέρει έτσι ώστε να δεχθώ κάτι τέτοιο γνωρίζοντας ότι θα υπήρξει αναμπαμπουλα στο σπίτι μου. Το μόνο καλό από την όλη υπόθεση είναι το κοριτσάκι αυτές τις μέρες πέρασε τέλεια σε σημείο που δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι κ δεν είχαμε κανένα ευτράπελο.
 5. Σ ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή !!! Αυτή είναι η απάντηση που έψαχνα, εσύ δίνεις λύση ενώ κάποιοι θα μας στείλουν κ στο εκτελεστικό απόσπασμα όπως το πάνε...
 6. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Έχω πει ήδη στην σύζυγο μου να μην ξανά δεχθεί το παιδί μιας κ το όλο θέμα περισσότερα κακό έκανε στην οικογένεια μου κ στην ηρεμία του σπιτιού παρά καλο... Από ότι μας ενημέρωσε κ ο παππούς του παιδιού έχει άλλες 7 κοπέλες απλήρωτες κ όλες απειλούν με μηνύσεις Όσο για την κυρία-κυρίο που λέει ότι σκεφτόμαστε τον "παρά" συγνώμη κ όλας αλλά να εργασθεί ήθελε η σύζυγος μου επάγγελμα είναι το babysitting δεν είμαστε κανένα φιλανθρωπικό σωματείο να προσέχουμε τα παιδιά ανεύθυνων γονέων ,ούτε μου περισσεύει βενζίνη να κάνω κάθε μέρα δρομολόγια , ούτε να έχω την Απαίτηση από την μάνα του παιδιού να φτιάχνω ξεχωριστό φαγητό για το παιδί της επιδει δεν του αρέσουν πχ οι μπάμιες Αν μου φάνηκε παράξενο το όλο θέμα? Ναι!! Από την πρώτη στιγμή που είπε στην γυναίκα μου ελα να πάρεις το παιδί χωρίς να τη έχει δει καν κ χωρίς τη ξέρει. Δεν έχω ξαναζήσει παρόμοιο περιστατικό κ πραγματικά στεναχωριέμαι για το παιδί και η γυναίκα μου πολύ περισσότερο . Δυστυχώς ζούμε σε ένα κόσμο που κάποιοι άνθρωποι απλά δεν θα έπρεπε να είναι γονείς... Τι να πώ... Δυστυχώς δεν ξέραμε που μπλέκαμε . Όπως είπαν κ παραπάνω πιο πιθανό να βρεθούμε κ μπλεγμένοι.... Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
 7. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με κάτι που έχει προκύψει με γονέα παιδιού που κάνει babysitting η γυναίκα μου. Η σύζυγος μου εχει αναλάβει ένα παιδί 6 ετών εδώ κ μια εβδομάδα αν κ η αγγελία έλεγε ωράριο 5-12 το βράδυ σε δικό τους χωρο( του γονέα) κ είχαν συμφωνήσει σε όλα τα θέματα, το παιδι είχε έρθει δοκιμαστικά μετά από συνεννόηση με την σύζυγό στο σπίτι μας κ έμεινε το βράδυ σε εμάς επειδή η μητέρα του δεν μπορούσε να έρθει να το πάρει σχόλασε αργά. η σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσεις το πρωί μαζί της μέχρι τις 11 το πρωί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει διότι δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Το παραδίδει κ την ενημερωνει για τις δυσκολίες που είχαμε στο σπίτι αλλά για μητέρα της επέμενε να το κρατάμε στο σπίτι σχεδόν 20 ώρες την ημέρα 16:00 έως κ 12:00 το επόμενο πρωί κ να τις δίνει παραπάνω χρήματα αλλά όχι οσα είχαν συμφωνήσει εξ αρχής ως ωρομίσθιο αλλά ως μέρα. Το δέχεται και αυτό μετά είχε την απαίτηση να την πηγαινο φέρνουμε να την ταΐζουμε με δικά μας έξοδα πρωινό απογευματινό βραδινό κτλ μέχρι κ παρατήρηση έκανε στη γυναίκα μου γιατί δεν την πάει για μπάνιο στην θάλασσα. Αυτό.εχει γίνει 6 μέρες η αρμονία σε όλο το σπίτι μας είχε πάει στην ευχή επειδή έχουμε και τα άλλα δύο τα δικά μας τα παιδιά και τώρα η κυρία (μαμά του παιδιού) αναβάλει συνέχεια την πληρωμή της γυναίκας μου ενώ μέχρι στιγμής έχουμε δώσει πάνω από 50 ευρώ σε βενζίνες και φαγητά για το παιδί. Τι να κάνουμε? Πως μπορούμε να κινηθούμε τα 200 θα γίνουν 300, 500 ευρώ κ πάει λέγοντας κ αυτή όλο το αναβάλει για την πληρωμή... Αν έχει κάποιος οποία διποτε ιδέα θα είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ