Κικη91

Νέο Μέλος
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    2
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

1 Neutral
  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Να σου ζήσει κ εσένα το μωράκι σου!!! Όχι απλά αγχώθηκα... Είναι αυτό που αλλιώς τα περιμένεις και άλλα γίνονται στο τέλος.. Και βρίσκεσαι να τα έχεις χαμένα και να μην ξέρεις τι να κάνεις λόγω έλλειψης εμπειρίας... Έστειλα σήμερα σε σύμβουλο κ περιμένω να μου απάντηση!
  2. Καλησπέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση και τις συμβουλές. . Εστειλα και σε σύμβουλο και περιμένω απάντησή.. Ελπίζω να τα καταφέρουμε πραγματικά!!!
  3. Καλησπέρα σας, συγνώμη εκ των προτέρων για το σεντόνι!! Σας παρακολουθώ καιρό τώρα.. και μιας και έγινα και εγώ μανούλα αποφάσισα να γράψω το πρόβλημα μου μπας και βοηθηθώ. Γέννησα στις 18 Ιουνίου ένα κοριτσάκι 2940 κιλά, κατευθείαν όταν γέννησα μου το βάλανε στο στήθος και το έπιασε! όταν μου Το φέρανε στο δωμάτιο μου δείξανε πώς πρέπει να θηλάσω αλλά δεν το βρισκαμε με αποτέλεσμα το μωρο να μείνει στην ουσία νηστικό την 1η μερα.. Την επόμενη μέρα την έβαζα και καθότανε λίγο έκανε 2 3 ρουφιξιες και την έπαιρνε ο ύπνος αυτό γινόταν όλη την ημέρα.. το βράδυ ήρθε μία μαία και μου ειπε ότι είναι καλύτερα να της δώσουμε και συμπλήρωμα Γιατί το παιδί δεν τρέφεται σωστά εγώ στην αρχή είπα όχι και εκεί μου απάντησε ότι το παιδί δεν έχει φάει Όσο θα έπρεπε, εγώ με τον άντρα μου βλέποντας το μωρό και νιώθοντας ότι πεινάει αποφασίσαμε τελικά να του δώσουμε ξένο. Την επόμενη μέρα μίλησα με την μαία μου και μου είπε ότι δεν έχω το απαιτούμενο γάλα για να ταισω το μωρό και δεν πειράζει αν για αρχή πάρει και λίγο συμπλήρωμα μέχρι εγώ να κατεβάσω και μου πρότεινε να ξεκινήσω τις αντλήσεις.. μου φέραν το θήλαστρο από το νοσοκομείο και ξεκίνησα να αντλώ αυτό που έβγαζα ήτανε μία σύριγγα 15 - 20 ml.. Το μωρό γενικά κοιμόταν πάρα πολλές ώρες... την προτελευταία ημέρα μου ανακοίνωσαν ότι είχε ανεβάσει και ικτερο και μπήκε στην λάμπα.. την τελευταία μέρα πριν φύγουμε από το νοσοκομείο ήρθε η μαία μου και μου είπε ότι καλύτερα να αγοράσω ένα θήλαστρο να σταματήσω να έχω άγχος γιατί επιβαρύνει το όλο θέμα και να ξεκινήσω να αντλω στο σπίτι και όταν φτάσω τα 20 ml ανα στήθος να πετάξω το θήλαστρο και να βάλω το μωρό στο στήθος.. τώρα λοιπόν εδώ και 10 μέρες έχουμε μπει σε ένα φαύλο κύκλο εγώ να προσπαθώ να αντλώ να βγάζω 5ml από το ένα στήθος και 15 από το άλλο( και αυτό όχι σε κάθε αντληση) .. Και στην καλύτερη αν δεν έχω αντλήσει για ώρα να βγάζω και 30 ml σύνολο και το μωρό μου να τρέφεται ως επί το πλείστον με ξένο γάλα όσες φορές την έχω βάλει στο στήθος δεν έχει κάτσει παρά μόνο δύο φορές για αρκετή ώρα και κάποιες που τραβάει δύο φορές και μετά σταματάει.. Εγώ πάλι προσπαθώ να φτάσω αυτές τις 8 με 12 φορές άντλησης έτσι ώστε να δω εάν θα αυξηθεί η παραγωγή μου αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα.. σήμερα αποφάσισα να χρησιμοποιήσω και ψευδοθηλές και να πάρω και το τσάι θηλασμού να δω τελικά αν θα γίνει κάτι. μίλησα με τη γυναικολόγο μου και με την μαια μου και μου είπαν ότι μάλλον εγώ δεν έχω γάλα.. είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ που δεν έχω καταφέρει τουλάχιστον να δίνω τα μισά γεύματα εγώ στο μωρό μου, μία απογοητεύομαι και μια πάλι προσπαθώ.. τι να κάνω πείτε μου.. μήπως Τελικά όντως δεν έχω γάλα???

  4. Διαφημίσεις