Αθανασία23

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  4
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Ρισκάρουν γιατί κάποιοι έχουν προπληρώσει οποτε σου λένε να το παίξουμε έτσι για να μην ζητήσουν πίσω λεφτά ή να τους κάνουμε διακανοσμό του χρόνου ή σου λέει κάποιο που μας έχουν ανάγκη γιατί δεν έχουν χρόνο να βρούν καινούργιο σταθμό Θα βάλουν ένα ποσό.Εδώ μπορεί να μην ανοίξουν καθόλου και έχουν το θράσος να θέλουν και δίδακτρα,ενώ θα πληρώσουν μειωμένο ενοικιο,τους υπαλλήλους τους πληρώνει το κράτος,θα εχουν μειωσεις σε δεη οτε δευα και στην φορολογια.
 2. Οι περισσότεροι δεν ζήτησαν δίδακτρα γτ είναι παράνομο,αφού είναι σε αναστολή λειτουργίας και δεν μπορούν να προσφέρουν τηλεκπαίδευσι σε βρέφη και προνήπια,νήπια.Μην κοροϊδευομαστε,να μην τους πληρώσεις τιποτα,σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες προσφέρουν απαχοληση,φροντιδα,υπνο,υγιεινή,δεν τα εκπαιδεύουν σε κατι για να προχωρουν σε τηλεκπαίδευση ή σε αυτές τις μπούρδες που στελουμ.Να τους καταγγείλεις εφορίαι και στο συνήγορο του πολίτη με ον λαϊν αναφορά και να δείς αν θα ξαναζητησουν ,και να αλλαξεις σταθμό,βαζουν τα χρηματα πάνω από τα παιδια; ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΟ
 3. Ακριβώς έτσι τίποτα δεν θα πάρουν,οο γονείς τα βρέφη σε σταθμούς,αλλά και προνήπια τα στέλουν για απασχόληση,φύλαξη και φροντίδα.Αυτά δεν πεοσφέρο ται διαδικτυακά,όχι μόνο δεν θα πάρουν όυτε 1 ευρό αλλά θέλουν και καταγγελία και εννοΐτε δεν θα καναπάμε εκει!
 4. ma
  Διαφημίσεις

 5. Καλησπέρα σε όλους τους γονείς, θα ήθελα να ρωτήσω εφόσον δεν έχει βγεί κάποια επίσημη ανακοίνωση για τα δίδακτρα των ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών,παρα μόνο για τα σχολεία,φροντιστήρια κτλπ τι πολιτική ακολούθησε ο σταθμός σας; Γτ όλοι οι σταθμοί έχουν άρση λειτουργίας και δεν παρέχουν καμία παροχή ,και μην ξεγελιέστε με την λέξη παροχή γιατι πολλοί σταθμοί θα πατήσουν ατο ότι οι παροχές είναι η μεταφορά και η σίτιση.ΟΧΙ δεν είναι μονο αυτά αλλα σύμφωνα με το τελευταίο Φεκ ενας ιδιωτικος βρεφονηπιακός σταθμός εξ ορισμού παρέχει φροντίδα,απασχόληση,ύπνο,μεταφορά,σίτιση και δραστηριότητες. Οπότε αν θέλετε γράψτε την πολιτική που ακολούθησε ο σταθμός σας.Προφανώς εμάς ακολούθησε τον λάθος δρόμο και ζητάει δίδακτρα εκτός σίτισης και μεταφοράς.Όχι δεν θα τους κάνω την χάρη!!