Maryfraoula

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  7
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

1 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Δεν έβλεπα ποτέ έμβρυα στις 4 αποβολές πέρα από την μεγάλη διακοπή, οπότε και δεν ξέρω. Γενετιστής δεν είδαμε, δεν μας συμβούλεψε ο γυναικολόγος καθώς ο καρυοτυποι βγήκαν καθαροί. Επίσης ο άντρας μου δεν έχει κάνει σπερματογραφημα καθώς ο γιατρός θεώρησε ότι για να τα πιάνετε έτσι εύκολα δεν υπάρχει Θεμα. Επειδή πλέον δεν ξέρω από που να κρατηθώ, θα πάμε την Τρίτη με τον άντρα μου να κάνει σπερματογραφημα και εξέταση μικροβίων μήπως τελικά είναι κάτι τόσο απλό και χάνουμε χρόνο. Τι άλλες εξετασεις χρειάζεται? Η τι έχεις κάνεις να μιλήσω με τον γιατρό. Ούτε θρομφωφιλια έχω κάνει καθώς ο γιατρό με είπε ότι έφτασες μέχρι τον 7 μήνα αν είχες πρόβλημα θα το βλέπαμε εξαρχής. Όλες τις αποβολές τις χάνω μέχρι την 7η βδομάδα. Απελπισία. Σκεφτόμουν να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εξέταση για την ποιότητα ωαριου. Μήπως είναι σάπια, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. Από Δευτέρα θα μιλήσω με κάποιον ενδροκρινολογο να με βάλει να κάνω ορμονικές και θρομφωφιλια και ότι άλλο χρειάζεται. Κάποιες κοπέλες διάβασα και για ανοσολογο αλλά δεν γνωρίζω το γίνεται. Πάντως χαίρομαι τόσο για σένα....φανταζομαι την χαρά σου. Μακάρι το 2021 να με δώσει την ίδια χαρά.
 2. Καλησπέρα. Να παραθέσω και την δική μου ιστορία. Μήπως κάποια με βοηθήσει γιατί εγώ πλέον έχω κουραστεί - βαρεθεί και πλέον οι ελπίδες και η πίστη μου έχει πιάσει πάτο. 5 αποβολές η 2 βιοχημικες, οι άλλες 2 παλινδρομνες και η 1 διακοπή κύησης 7.5 μηνών λόγο νανισμος. Όλα αυτά σε 2 χρόνια, 35 χρόνων πλεον. Έχουμε κάνει πολλές εξετάσεις και καρυοτυπο, δόξα τον Θεό είναι όλα καλά. Δεν έχουμε με τον άντρα μου τίποτα. Ο γυναικολόγος μας λέει ότι είμαστε ΑΠΛΆ ΆΤΥΧΟΙ. Πόσο άτυχοι και γκαντεμηδες? Πόσο θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία να μένω εύκολα έγκυος και να μην συνεχίζεται η κύηση?? Έχω κουραστεί έως και συχαθει τα περί εγκυμοσύνης. Έχω μονίμως νεύρα. Μια φίλη μου σε σχέση 7 χρόνια αποφάσισαν το καλοκαίρι να μπουν σε διαδικασίες μωρού. Τελείωσε ο άντρας της 1 φορά και τέλος διανύει τον 4ο μήνα μια χαρά, υγιέστατα. Δε μπορώ πια. Είμαι μονίμως με νεύρα. Με έχουν πιάνουν ζήλιες και ένα μόνιμο ΓΙΑΤΙ? Δε ξέρω τι άλλο να κάνω και από που να πιαστώ πλέον. Συγνώμη αν κούρασα αλλά μόλις έφυγα από τον γιατί με χοριακη 1500 7η βδομάδα και κενό στην κοιλίτσα μου.

 3. Διαφημίσεις


 4. Maryfraoula

  ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;!

  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Αυτό προσπαθώ να κάνω, να μην το σκέφτομαι κ να απασχολώ συνέχεια το μυαλό μου.
 5. Maryfraoula

  ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;!

  Καλησπερα. Η χοριακη μου έδειξε περίπου 800. Πήγα στο γιατρό κ με είπε ότι δεν υπάρχει φόβος που πιάστηκε αρκετά νωρίτερα καθώς γέννησα φυσιολογικά κ με ευχήθηκε με το καλό. Το θέμα μου είναι ότι τρέμω μην δεν ακούσω καρδούλα.. Μην είναι πάλινδομη. Με αυτά που έχω περάσει μόνο άσχημα σκέφτομαι. Πέμπτη θα κάνω καινούργια χοριακη. Ελπίζω Ν πάνε όλα καλά κ η 4η εγκυμοσύνη μου να ολοκληρωθεί με ένα νινακι στην αγκαλίτσα μου.
 6. Maryfraoula

  ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;!

  Είχα 2 βιοχημικες και η 3η ενώ πήγαινε καλά, στον μεγάλο υπέρηχο έδειξε αχονδροπλασια 1 στις 50000 κυησεις. Ο γιατρός είπε λαθοι της φύσης. Κάναμε εξετάσεις και όλα είναι καλά. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Απλά δεν μας κάθεται. Τι να πω δε ξέρω. Τρέμω να πάω στον γιατρό να δούμε καρδούλα και να πρέπει να κάνω πάλι διακοπή.
 7. Maryfraoula

  ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;!

  Φυσιολογικά γέννησα. Ο ακτινολόγος που με έκανε την σαλπιγγογραφια με είπε ότι όλα είναι καλά και επανήλθαν στην 'θεση' τους. Απλά ο γιατρός μας τρόμαξε και δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Και διαβάζοντας το φόρουμ που κοπέλες με καισαρική τα κράτησαν τα μωράκια τους δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Έχω ήδη χάσει 3 μωράκια και το τελευταίο ήταν πολύ δύσκολο. Σας ευχαριστώ παρα πολύ.
 8. Maryfraoula

  ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;!

  Καλησπέρα κορίτσια. Θα ήθελα και γω να ρωτήσω. Γέννησα 29 εβδομάδα 13 Ιούνιου με διακοπή κύησης λόγο νανισμου που βρέθηκε στο μικρό. 23 Ιουλίου με ήρθε πρώτη περιοδος περίπου 40 ημέρες μετά. Ο κύκλος μου πριν ήταν 32 με 33 ημέρες. Ήρθαμε πραγματικά 4 φορές σε επαφή ελεύθερα με τον αντρα μου αλλά χωρίς να ολοκλήρωση μέσα μου. Να σημειώσω ότι ο γιατρός με έβαλε να κάνω και 2η φορά σαλπιγγογραφια να δούμε ότι δεν υπάρχουν αυμφησεις και όλα καλά ευτυχώς. Τώρα έχω 5 με 6 ημέρες καθυστέρηση. Είναι πιθανόν να έμεινα έγκυος πάλι? Ο γιατρός μας είπε μετα τον 5ο με 6ο. Θα περιμένω κάνα 2 μέρες να κάνω τεστ. Τι γίνεται αν μείνεις έγκυος μετά. Τι φόβοι υπάρχουν γνωρίσει κάποια? Χίλια ευχαριστώ.
 9. Καλησπέρα. Είμαι καινούργια στο φόρουμ. Θα ήθελα γνώμη γιατί αρχίζω να πεφτω ψυχολογικά. Μέσα σε 1 χρόνο είχαν 3 βιοχημικες αποβολές.!! Στην πρώτη ο γιατρός δεν με έδωσε εξετάσεις. Με είπε τυχαίο πάμε για δεύτερο. Ήρθε το δεύτερο και έφυγε. Ήρθε και το τρίτο και πάει. Με έδωσε σαλπιγγογραφια να κάνω και σπέρμα ο άντρας μου. Έχει κάποια ίδια εμπειρία να με πως εξελίχτηκαν τα πράγματα. Έχει βιταμίνες να πάρω και εγώ και ο άντρας μου. Δε ξέρω τι συμβαίνει.. 3 στα 3. Τόσα κακά ωάρια. Δε ξέρω. Απελπισία. Έπιασε καμία μετά και κύλισαν όλα καλά?? Πφφφφ