Afroulaki

Νέο Μέλος
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    4
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

  1. Και εγώ αυτό πιστεύω, ότι δεν είναι παραξενια, μου έκανε εντύπωση που αυτό ήταν το συμπέρασμα του συμβούλου. Όταν την βάλω όπως λες θηλάζει για μισό λεπτό και όταν καταλάβει ότι είναι στο στήθος που δεν της άρεσε ξεκινάει τη μουρμούρα. Άρα το στήθος φταιει. Είναι ελάχιστα διαφορετικες οι θηλές αλλά αν δεν είχε αυτή την προτίμηση η μικρη δε θα το είχα καταλάβει. Άρα όχι κάτι αξιοσημείωτο. Το μόνο διαφορετικο είναι ότι επειδή στα νιάτα μου είχα εκεί ένα piercing , βγάζει γάλα και από την τρύπα που υπήρχε τότε (η οποία είχε κλείσει 10 χρόνια πριν σχεδόν) Τώρα ανοιξα άλλο θέμα ενώ είναι για ΓΟΠ η συζήτηση. Επανέρχομαι στην ΓΟΠ πάντως , δε ξέρω γιατί έχουμε γενικά τόση μουρμούρα στο φαγητό και αν φταίει αυτο.. ειδικά ο βραδινος θηλασμός πριν τον ύπνο είναι με πολύ κλάμα, ρεψίματα, πνίγεται,δε θέλει να φάει , κάνει σαν τοξο, ξανά πιάνει .. και ένας τέτοιος κύκλος μέχρι να κουραστεί και να αποκοιμηθεί.
  2. Δεν έχει τύχει ποτέ να βγάλω το στήθος μου από το στόμα της την ώρα που θηλάζει και να πετάξει γάλα ούτε ποτέ χρειάστηκε να φορέσω επιθέματα η να λερωθω με γάλα κλπ.. έντονη ροή θεώρησα ότι έχω επειδή κάθε φορά (μόνο στο στήθος που δε θέλει) πνίγεται πιο εύκολα και βήχει, αρχίζει να ρουθουνιζει σαν να πηγαίνει γάλα στη μύτη και γενικά δεν το προτιμάει. Παρολ'αυτα όταν το βγάλω την ώρα που θηλάζει δεν έχω δει ούτε το συντριβάνι που αναφέρουν άλλες κοπέλες ούτε κάτι τέτοιο. Block feeding λόγω υπερπαραγωγης έκανα και είδα ότι όντως σταμάτησαν τα πράσινα κακά και το έντονο πρήξιμο που είχα ανάμεσα στους θηλασμους. Το "ζορισμα" το ανάφερε ο συμβουλος θηλασμού. Όχι να την ζοριζω ακριβώς αλλά ότι το παιδί είναι ιδιότροπο όπως ανεφερε και δε θέλει το δεξί στήθος από παραξενιά, δεν πειράζει να προσπαθεις παραπάνω. Όσο για την ΓΟΠ, το γνωρίζω πως έχουν όλα τα μωράκια, το θέμα είναι καθαρά μην κάνει οισοφαγίτιδα η μην έχει ήδη κάνει καθώς δείχνει πολλές φορές να υποφέρει όταν ρευεται η όταν καταπίνει και ακούγεται ένας ήχος σαν να γυρίζει το γάλα.. δεν έχω πανικοβληθεί, θέλω μόνο να δω αν μπορώ να τη βοηθήσω να μην πονάει σε περίπτωση που κάνω κάποιο λάθος χειρισμό.
  3. Ναι πιστεύω πως έχω πιο έντονη ροή,ίσως και υπερπαραγωγή που ρυθμίστηκε (έκανα block feeding ανά 3ωρο) από το δεξί στήθος γιατί ακούω να είναι μπουκωμενη και η μύτη όταν τρώει από εκεί.. πλέον βέβαια το δίνω μόνο σε 2 γεύματα μέσα στην ημέρα (μετά από τους 2ωρους υπνους της) και σε όσες φορές ξυπνήσει νυχτα , οπότε μειώνεται και η τόσο έντονη ροή ; πήγα σε σύμβουλο θηλασμού και είπε ότι μια χαρά είναι το στήθος, απλά η μικρή είναι ιδιότροπη και δεν το προτιμάει. Δεν το πολυπιστευω γιατι όταν έτρωγε από το δεξί που την ζοριζα λίγο παραπάνω οι κενώσεις της για 10 μέρες ήταν πράσινες (μόνο όταν έτρωγε από το δεξί, όταν έτρωγε από το αριστερό η επόμενη κένωση ήταν μουσταρδι με σπορακια). Μετά προσπάθησα να κάνω ρύθμιση υπερπαραγωγης όπως έχω διαβάσει από εδώ και δεν ξανά έκανε πράσινα κακά εδώ και 2 εβδομάδα και το στήθος μου δεν πρήζεται πια τόσο όσο πριν ακόμη κι αν έχει να φάει κάποιες ώρες. Κλείσαμε τελικά για υπέρηχο και βλέπουμε με το θέμα της ΓΟΠ. Έχω βάλει το λίκνο της σε κλίση και προσπαθώ να τηρώ και όλα αυτά που μου είπατε.

  4. Διαφημίσεις


  5. Γεια σας κι από εμένα ! Σας παρακολουθώ καιρό και παίρνω δύναμη καθώς βλέπω πως όσα περνάω έχουν συμβεί και σε άλλες κοπέλες. Ήρθε η σειρά μου να συμβουλευτώ κι εγώ κάτι σχετικά με την ΓΟΠ. Έχω μια μικρούλα 2.5 μηνών και τρέφεται με αποκλειστικο θηλασμό από την στιγμή που γεννήθηκε. Γεννήθηκε 4/4/2019 3100, βγήκαμε από το νοσοκομείο 3000 και στις 8/6/2019 τελευταία μέτρηση ήταν 5340. Από την πρώτη μέρα της γέννησης της δείχνει προτίμηση στο αριστερό στήθος και το έδινα μόνο νύχτα που ήταν μισοκοιμισμενη η την μέρα μετά από τον μεσημεριανό ύπνο που ξυπνούσε πεινασμένη. Σε οποιαδήποτε άλλη ώρα δίναμε μάχη και δεν το ξανά προσπάθησα. 20 μέρες τώρα ξεκίνησε να κάνει τα ίδια και στο στήθος που έτρωγε κανονικά. Ξεκινάει να φάει και κλαίει στο μισό λεπτό, τραβιέται σαν τόξο, την πιάνει υστερία, ξανά πιάνει το στήθος και ξανά από την αρχή το ίδια μέχρι να σηκωθώ όρθια να κάνω βόλτες πάνω κάτω, να το πιάσει λίγο και να φάει κάπως πιο ήρεμα στο ορθιο.. δεν την έβαζα να ρευτει μετά από κάθε γεύμα αλλά επειδή άρχισα να υποψιάζομαι για γοπ ( κάθε μέρα είχε τουλάχιστον έναν εμετό και την τελευταία εβδομάδα έγιναν 3-4), εδώ και 2 μέρες ανά 5λεπτο την σηκώνω και ρευεται κάθε φορά, δείχνει πιο ανακουφισμένη και συνεχίζει. Επίσης όταν την κρατάω αγκαλιά μετά το φαγητό της εκεί που κάνει χαρουλες, εντελώς ξαφνικά κάνει μια κραυγη και ξεκινάει να κλαιει με υστερία και κάνει κίνηση να σηκωθεί όρθια.. το ίδιο μου έκανε και τώρα πριν την βάλω για ύπνο αφού έφαγε και αφού ρευτηκε. Την σήκωσα αμέσως από το λίκνο (την έχω με ελαφριά κλίση) γιατί ουρλιαζε και ξανά ρευτηκε πολύ δυνατά. Θα χρειαστεί να κάνουμε έναν υπέρηχο για επιβεβαίωση ΓΟΠ; Η παιδίατρος μου είπε ότι είναι σίγουρα ΓΟΠ και το μόνο που θα δείξει ο υπέρηχος είναι ο βαθμός. Να σημειώσω πως και εγώ έχω τεράστιο ιστορικό με οισοφαγίτιδες, ΓΟΠ, ανεπάρκεια βαλβίδας στομάχου και σχεδόν 10 χρόνια έκανα θεραπείες .. Ευχαριστώ και συγνώμη για το κατεβατο