Theodora85

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  39
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

296 εμφανίσεις προφίλ
 1. Σας ευχαριστώ για την απάντηση οι μετρήσεις όλες είναι φυσιολογικές και με βάση το crl πέφτει ακριβώς η ημερομηνία πανω στην πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου.. Δεν θα υπήρχε στον υπέρηχο της αυχενικής η της β επιπέδου η ενός απλού υπέρηχου να μου βγάζει αν είμαι παραπάνω εβδομάδων? Να σημειώσω επίσης οτι εχω ρωτήσει 2 γυναικολογους. Ο πρώτος μου είπε οτι δεν γίνεται να είμαι παραπάνω εβδομάδων και να μην φαίνεται και ο δεύτερος μου είπε οτι υπάρχει πιθανότητα να είμαι και παραπανω η και λιγότερο και δεν μπορώ να το ξέρω. Εγω βέβαια δεν μιλαω για 1-2 μερες αλλά για 3 εβδομάδες και πάνω. Δεν ξερω έχω μπερδευτεί αρκετά με το συγκεκριμένο θέμα και δεν έχω κάπου αλλού να παω.
 2. Γειά σας κ. Βογιατζή εγω θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Είχα τελευταία περίοδο 21 Νοεμβρίου και με βάση αυτή την ημερομηνία σήμερα είμαι 25 εβδομάδων και 2 ημερών εχω κανει κ β επιπέδου στην 22η εβδομάδα. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος απο πιο πριν της τελευταίας περιόδου και να ήταν ψευδοπεριοδος και να μην το κατάλαβα ? Και αν ναι θα φαινόταν στους υπερηχους που κάνουμε? Ποια είναι η απόκλιση που μπορεί να εχω στις εβδομάδες? Και πόσο σίγουρο ειναι αυτο? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

 3. Διαφημίσεις


 4. Γειά σου Lela η αλήθεια είναι οτι δεν μπαίνω συχνά! Πολλές φορές ξεχνάω κιόλας! Εγω όλα καλά είδαμε κ το μωράκι κ όλα πάνε τέλεια ευτυχώς! Εσύ τι κάνεις.?
 5. Δύσκολα θα βολευτώ το βράδυ αλλά εντάξει ο ύπνος μου μια χαρά προς το παρόν..
 6. Γεια σας κορίτσια.. Τις τελευταίες μέρες νομίζω ότι εχω κλειστεί λίγο στον εαυτό μου δεν ξέρω τι μου φταίει όλα μου φαίνονται βουνό... Ίσως επειδή είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη.. Αλλά το προσπαθώ πιστεύω. Εσείς τι κάνετε πως είστε?
 7. Ναι, να έχουμε η μία την άλλη τουλάχιστον! Χαχα. Δεν νομίζω οτι είμαστε μόνο δύο απλά πολλές είναι αυτές που είναι στη ίδια κατάσταση κ μπορεί απλά να παρακολουθούν το θέμα. Γιατί όσο να ναι αυτό το θέμα φοβόμαστε λίγο να το αναπτύξουμε Εσυ τι κάνεις κ δεν καπνίζεις? Εννοώ πχ όταν λες θα κανω τσιγάρο για να μην καπνίσεις τι κάνεις? Χαχαχαχα εγω δεν μπορώ
 8. Η αλήθεια είναι οτι υπερβάλουμε κ λιγο ολες λίγο πολύ! Να σκεφτόμαστε θετικά νομίζω είναι οτι καλύτερο,! Μακάρι να πάνε όλα καλά!
 9. Όλες νομίζω το περνάμε αυτό το στάδιο.. Πιστεύω ομως οτι δεν χρειάζεται να αγχωνομαστε κ γιαυτο! Όλα καλά θα πάνε! Εμένα ο άντρας μου με βοηθάει λίγο σε αυτό.. Γιατί οσο να ναι σκέφτεσαι πολλά.. Αν έχεις στήριξη καλη κ απο τους δικούς σου νομίζω δεν έχεις κάτι να φοβάσαι, και να μην έχεις.. Έχεις παλι τον άντρα σου..
 10. Κ εμένα μου βγαίνει να κλαίω! Χαχα τι γίνεται! Γιατί έχεις ενοχές απο το τσιγάρο?
 11. Δηλαδή να ήσουν έγκυος ενώ είχες περίοδο? Το ακούω συχνά τελευταία οτι γίνεται αλλά πως θα ξέρεις πόσο εβδομάδες είσαι? Παράδειγμα θέλω να ξέρω εάν είμαι 7 μηνών κ όχι 6
 12. Βασικα δεν ξερω γενικά εχω πάρα πολλά νεύρα νομίζω οτι θα σκάσω... Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι ακόμα αν ξέρει κάποια εδώ... Γίνεται να είμαι παραπάνω εβδομάδων και να μην το ξέρω? Δηλαδή στον υπέρηχο που σου βγάζει πχ οτι είσαι 18 εβδομάδων με βάση την τελευταία περίοδο υπάρχει περίπτωση να κάνει κ λάθος? Απο άγχος εχω κ απο αυτο πολύ!
 13. Αρκετά εχω παει και στα 10 δεν ξερω τι να κάνω.... Για να μην καπνίζω Μπράβο σου που κατάφερες μόνο 3 αυτο ειναι πολυ καλό εγω ούτε καν κ εμένα τα νεύρα μου δεν παίζονται. Κοίταξε αν μπόρεσες να κάνεις μόνο 3 τότε μπορείς νομίζω να το κόψεις κ εντελώς εγω η αλήθεια είναι αυτές τις μέρες έχω κάνει αρκετά...
 14. Μπράβο σου που κατάφερες μόνο 3 αυτο ειναι πολυ καλό εγω ούτε καν κ εμένα τα νεύρα μου δεν παίζονται. Κοίταξε αν μπόρεσες να κάνεις μόνο 3 τότε μπορείς νομίζω να το κόψεις κ εντελώς εγω η αλήθεια είναι αυτές τις μέρες έχω κάνει αρκετά...
 15. Γεια σας! Τα ίδια λίγο πολύ εγω εσείς?