Lotus flower Valley

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  27
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

6 Neutral

1 ακόλουθος

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

513 εμφανίσεις προφίλ
 1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ. Η παιδίατρος άφησε να εννοηθεί πως πρέπει να φεύγει το σμηγμα όχι να μένει. Δυστυχώς δεν έχω άμεση πρόσβαση σε παιδο ουρολόγο για να λάβω σωστές οδηγίες. Στο ιστορικό του συζύγου όλοι γενεαλογικα είχαν φίμωση. Ο κανακάρης μου παιδεύεται ακόμα με ΓΟΠ κολικους ξεκίνησαν κ τα πολλά σάλια ίσως για δοντάκι αργότερα και με το πουλάκι δε ξέρω πως ακριβώς να φερθώ ως σωστή μαμά. Κανω αυτό που μου είπε και προσέχω λες και θα πιάσω κάτι πολυυυυ εύθραυστο. Θέλω να βάλω την ειδική κρέμα για να μην γίνει ζημιά. Έχει κατέβει ήδη λίγο αλλά δεν ξέρω με σιγουρια αν πραττω ορθά.
 2. Μπορεί να μου στείλει κάποια μανούλα πως λέγεται η κρέμα για το ελαφρύ κατέβασμα; ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εμένα μου είπε κατά τη διάρκεια του μπάνιου κυρίως για να φεύγει το σμηγμα που μαζεύεται. Φοβάμαι μην τον τραυματισω για να είμαι ειλικρινής.

 3. Διαφημίσεις


 4. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας
 5. Ένα μωράκι 3.5 μηνών θα το πηγαίνατε θάλασσα; με άμμο φοβάμαι με τον αέρα μην μπει κάτι στα μάτια. Να το βάλω νερό να πλατσουρισει έχει κάποιο νόημα τόσο μικρό π ειναι; είχα διαβάσει ότι έως 4 μηνών μπορεί να τους φανεί το νερό πολύ κρύο. Δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Μην το πάω για καλό και βγει σε καλό. Σας ευχαριστώ.
 6. Lotus flower Valley

  Εξομολογησεις.

  Μιας και οι συνθήκες δεν ευνοούν την ανθρώπινη επαφή θα μοιραστώ τις σκέψεις μου εδώ. Με αφορμή την εγκυμοσύνη και την έλευση του παιδιού μεταμορφώθηκα ριζικά σε κάποιους τομείς. Αγάπησα το σώμα μου. Κάποτε είχα βάλει κιλά και νόμιζα πως έχω κάνει "έγκλημα" το κοντινό περιβάλλον εξισου. Ένιωθα ντροπή. Πονεσα με την καισαρική όχι τόσο στη διάρκεια του χειρουργείου αλλά στην ανάρρωση. Πλέον το σώμα μου το αποδέχομαι για αυτό που είναι. Τα συνεχόμενα τρυπηματα για τον έλεγχο της κατάστασης επίσης συνεβαλλαν. Γνώρισα και γνωρίζω κάθε μέρα από την αρχή τα όρια μου. Γνώρισα ποσο ακατάλληλα είναι κάποια πρόσωπα για την συνθήκη ανναρωση και θυσία χρόνου για να με βοηθήσουν. Πιστεύω πως σε ένα βαθμό όλες οι μητέρες το βιώνουν. Προσπαθώ να με αποδέχομαι περισσότερο για να μεταδίδω στο μωρό ηρεμία ασφάλεια σιγουριά αδιαφορώντας για πρόσωπα που απαιτούν γούστα προσωπικά. Όταν πιάνω τον εαυτό μου σε απελπισία λόγω κούρασης ή συνεχόμενων αυπνιων ή στο συνδυασμό σκέφτομαι πως μεγαλώνω ένα πλασματακι. Υπάρχει κάτι σπουδαιότερο; κάτι πιο συναισθηματικα κοπιαστικο; Το σημαντικότερο είναι πως μόνιμα για κάθε μου επιλογή υπολογίζω πρώτα πως θα επηρεάσει το μωρό. Αυτό σε κάποια πρόσωπα του κύκλου μου φαίνεται παραλογο. Καθότι για εμένα δεν είναι συνεχίζω ακάθεκτη. Ελπίζω να μην τα ξεχάσω με την πάροδο του χρόνου όλα τα παραπάνω. Η γυναικεία συνεισφορά στο έργο Μητρότητα είναι πέρα από την λογική 1+1=2. Ίσως για αυτό το λόγο η γυναίκα έγινε περισσότερο επιθετική έναντι του ανδρικού φυλου. Η υποτίμηση, η απαξίωση, τα στερεότυπα ως μασημένη τροφή και οι απαιτήσεις για τελειότητα καταστρέφουν. Ίσως να έχω γράψει το 0,1 από όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν. Οποια μητέρα ή πατέρας θέλει γράφει φυσικά. Όταν γίνεσαι πράγματι γονέας αλλάζεις. Τυγχάνει να έχω αρνητικά ανδρικά πρότυπα γονεικης στάσης και ίσως για αυτό στάθηκα περισσότερο στο γυναικείο φυλο. Υπάρχουν άνδρες που ως εξαίρεση στον κανόνα είναι συμφιλιωμενοι με τον ρόλο τους.
 7. Lotus flower Valley

  Mombie.

  Εμένα υπάρχει ακόμα ο κανόνας του 3ωρου γεύματος άντε 4ωρου 1φορα στο 24ωρο οπότε τη νύχτα πάντα άυπνη. Την ημέρα περισσότερο άυπνη διότι τα συμπτωματα δυσφορίας πεπτικου είναι έντονα. Παρακαλαω μόνο να ανακουφιζεται σιγά σιγά πιο γρήγορα και να ωριμάσει το πεπτικο. Γνωστή με παιδιά χωρίς κολικους χωρις δυσφοριες αναγωγρς έριξε την ατακα "άντε καλέ που είναι δύσκολο και δεν κοιμάσαι... Σιγά!!!! ". Δεν έχω κουράγιο να αναλύω τι ζω. Με νοιάζει να έχει υγεία και από εκεί και έπειτα δυναμη στα χέρια να τον κουνάω. Το άγχος δεν παύει σίγουρα. Μιλάμε για σπλάχνο όχι για τον καιρό. Μετά που θα τρέχει και θα κάνει βαβα να με δω...
 8. Lotus flower Valley

  Mombie.

  Εχεις δίκιο !!!
 9. Lotus flower Valley

  Mombie.

  Πραγματι είναι λογοπαίγνιο του zombie. Εμένα αλλάζει το πρόγραμμα του αλλά τα θεωρώ φυσικό μιας και μεγαλώνει. Πακέτο μεν αλλά και τι να γίνει.
 10. Lotus flower Valley

  Κάνουμε αυτά που κοροϊδεύαμε;

  Πιστεύω πως σε ένα ποσοστό θα βγάλω εγγεγραμενες συμπεριφορες ως προς τον τομέα μητρότητα. Κατά τα άλλα ήδη δέχομαι πυρά γιατί δεν πηγαίνο φέρνω των κάτω των 3μηνων βρέφος. Σφίγγω δόντια και ακολουθώ το ένστικτο μου να προφυλαξω το παιδί με τη σύμφωνη οδηγία της παιδιατρου. Δεν είμαι Αθήνα αν συμβεί κάτι. Φυσικά υπάρχει το υποτιμητικό ύφος " σιγά καλέ το δικό σου θα αρρωστήσει;;; μήπως είσαι υπερβολική;;; " Αν είμαι υπερβολική όταν αφορά την Υγεία δεν με νοιάζει να στραβώσουν ολοι. Παλιά δεν μπορούσα να καταλάβω τη γλώσσα των μητέρων. Τώρα βγάζω το καπέλο πρώτα στην δική μου που τα έβγαλε πέρα και στέκομαι με ενδιαφέρον να ακούσω μια μαμά. Τα σχόλια και τα πηγαδάκια κριτικής μαμάδων δεν μου αρέσουν. Η κάθε μια ειναι διαφορετική αλλά όλες έχουμε το κοινό πως λατρεύουμε τα πλασματακια μας. Αυτό Θελω να πιστεύω.
 11. Lotus flower Valley

  Mombie.

  Η θερμοκρασία ειναι σταθερή ( φαντάσου ότι αγχωνομουν και για το πορτ αυτοκινήτου με τον σύζυγό μη τυχόν και έχει απορροφήσει ζέστη και το μωρό υπερθερμανθεί. Δυστυχώς είμαι υπέρ αναλυτική. Προσπαθω να χαλαρώσω αλλά επειδή είναι το πρώτο σκέφτομαι πολλά. Μόνο στον ύπνο πλέον Φασκιωμα ελαφρύ γιατί τα χεράκια του τα συνήθισε προς Θεού ποτέ πολύ υψηλή θερμοκρασία ούτε χαμηλή. Έλεγχος παλάμες πατουσακια αν και το σήμα κατατεθέν είναι τα μαλλάκια του (λίγα φυσικά) που όταν ιδρώνει το καταλαβαίνω αμέσως. Φέτος το καλοκαίρι δεν θα πάμε θάλασσα και βόλτα αργά κ για λίγο όταν έχει πέσει η υψηλή θερμοκρασία. Αλήθεια μανούλες με μωρά κάτω των 6μηνων όταν απαγορεύεται το αντικουνουπικο πως το αντιμετωπισατε ;; Ευχαριστώ πολύ.
 12. Lotus flower Valley

  Mombie.

  Έχουν συνηθισει από τη μήτρα το στενό "σχημα". Δεν κατανοούν τι είναι τα χέρια ακόμα. Όταν αρχίζουν και πιάνουν αντικείμενα σιγά σιγά εξοικοιωνονται.Φασκιωμα ότι καλύτερο. Στην αρχή νόμιζα ότι του κάνω κακό πως τον καταπιέζω αλλά τελικά συνήθισε και κάνει και καλύτερο ύπνο.
 13. Lotus flower Valley

  Βλεμματική επαφή

  Μήπως έχει να κάνει με την οραση; όχι για κάτι αρνητικό. Αργεί να εξελιχθεί η όραση τους συν ότι οι αντιθέσεις αλλά και το έντονο χρώμα τους αρέσει/ τράβα τη προσοχή τους. Εφόσον σε κοιτάζει στο πρόσωπο είναι πολύ ευχάριστο Μακάρι να σου απαντήσει κάποιος ειδικός επί του θέματος. Υπομονή. Υπομονή κάνω και εγώ να πιάσει 6 μήνες για να δω μια ολιστικη εικόνα ικανοτήτων.
 14. Lotus flower Valley

  Mombie.

  Το να έχεις την ευθύνη ενός πλάσματος ειναι λογικό να φέρνει άγχος. Το να πονάει το παιδί σου και να μην μπορείς να του πάρεις τον πόνο πάλι λογικό είναι να σς στεναχωρεί. Εγώ σκάω αλλά το κρύβω και μόνο που κλαίει απαρηγόρητα από τον κολικό. Πόσο δε μάλλον να είσαι στο νοσοκομείο. Θέλω να ελπίζω πως οι μανούλες παρά τη στεναχώρια όταν τα βλέπουμε ξανά καλά προχωράμε παρακάτω πιο δυνατές. Πιο δυνατές για αυτά τα Πλασματακια που κάποια στιγμή θα ξεπεταχτουν και τοτε θα νοσταλγούμε τις αγκαλιές τους.
 15. Lotus flower Valley

  Mombie.

  Εμένα είναι ένα αρκετά ανήσυχο μωράκι. Την ημέρα κοιμάται πολύ δύσκολα ( ευτυχώς τη νύχτα έκλεινε κάνα 2ωρο ). Αρκετά παρατηρητικος που με χαροποιεί. Ταλαιπωρείται από στομαχακι εντερακι και ενώ πολλές φορές κλείνει ματάκια τινάζεται από τις ενοχλήσεις. Τις 40 μέρες της πέρασα σε τρέξιμο απόλυτο ελάχιστο ύπνο και μεγάλη αγωνία να πάρει βάρος. Έχει θετικά αλλά μια για τη πέψη μια για το νάνι ουσιαστικά όλη μέρα νύχτα στα χέρια. Κάποια στιγμή τενοντες αλλά και χέρια ετρεμαν. Πολλά συναισθήματα πολλές στιγμές πολλές διακυμάνσεις. Από τη μία έλεγα γιατί να παραπονεθώ; στην εγκυμοσύνη μου είχαν πει τα χειρότερα και Δόξα τω Θεό ήρθε στη ζωή. Από την άλλη Ω ναι, πέφτω ξερή και λέω τέτοια κούραση δεν έχω ξαναζήσει. Άραγε θα περάσουν τα πονάκια; και κάθε ημέρα αγώνας!!
 16. Lotus flower Valley

  Βλεμματική επαφή

  Τόσο είναι και ο γιος μου. Εγώ ανησυχώ για υπερτονια άκρων αλλά τα έχω αφήσει στην άκρη να φτάσει 6 μηνών. Μέρα με την ημέρα τα μωράκια αναπτυσουν νέες δυνατότητες. Κάποιες μέρες πιο νωχελικά άλλες πιο δραστήρια. Εάν τυχόν υπάρξει ενδεχόμενο φάσματος αυτισμού θα αντιμετωπιστεί. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και φυσικά όταν θα μπορεί να εξεταστεί από αρμόδιο ιατρό μόνον εκείνος θα σε καθησύχασει. Πολλές φορές η αποστροφή βλέμματος είναι από την ανάγκη τους να επεξεργαστουν όλα τα άλλα. Όταν τον ταΐζεις έχετε βλεμματικη επαφή;