Φρόγι

Νέο Μέλος
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    3
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

4 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

  1. Γεια σου, συγχαρητήρια και για το μωράκι σου και για το δεύτερο μωρό που έρχεται! Δεν μπορώ να σου συστήσω κάποιο γάλα μιας και θηλάζω αποκλειστικά, ουτε μπορώ να εκφέρω γνώμη για το αν πρέπει ή όχι να διακόψεις τον θηλασμό. Μπορώ όμως να σε βοηθήσω με το μπιμπερό. Η μικρή μου, 6 μηνών, πίνει εδω και 2 μήνες κάποια γεύματα αντλημένο καθώς έχω επιστρέψει στην δουλειά και το μόνο μπιμπερό που δέχτηκε ήταν το αυτό με την θηλή calma της medela. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για θηλάζοντα βρέφη και προσομοιάζει τον τρόπο με τον οποίο ρέει το γάλα από την θηλή. Εμάς μας έσωσε και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
  2. Γεια σου, αφού το μωρό δείχνει ευχαριστημένο η παιδίατρος λέει πως δεν υπάρχει πρόβλημα οι καμπύλες και το βάρος του είναι καλά δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσεις συμπληρώματα και τσάγια. Αν όλα βαίνουν καλά να θεωρείς πολύ τυχερό τον εαυτό σου που το στήθος σου δεν είναι πια πρησμένο και δεν βγάζεις πολύ με το θήλαστρο! Το θήλαστρο μην το χρησιμοποιείς συστηματικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα υπερπαραγωγής σε ορισμένες περιπτώσεις, το ίδιο και τα συμπληρώματα και πίστεψέ με η υπερπαραγωγή είναι πιο ύπουλη κατάσταση από το να μην έχεις γάλα... Στο μεγάλο μου γιο πίστεψα από το άγχος μου και την άγνοιά μου πως δεν είχα γάλα, και στις 10 μέρες ξεκίνησα το θήλαστρο και συμπληρώματα μαγιάς... Τελικά κατέληξα με υπερπαραγωγή, συνεχείς μαστίτιδες και πολλά πολλά προβλήματα με το μωρό, αέρια, κολικούς, αφρώδη κακά, βλέννες, μου πήρε 7 μήνες σχεδόν, πολλή υπομονή και βοήθεια από σύμβουλο θηλασμού για να μπορέσω να ρυθμίσω την παραγωγή μου, Την τελευταία μαστίτιδα την έπαθα όταν το μωρό ήταν έξι μηνών. Όλα αυτά στα λέω για να σου δώσω να καταλάβεις πως είναι καλύτερα πριν πάρεις οτιδήποτε να μιλήσεις με σύμβουλο. Όσο για τους γύρω σου... Ακόμα δεν είδες τίποτα... Τουλάχιστον σε μένα οι παππουδογιαγιάδες είχαν άποψη για τα πάντα, την οποία και διατυμπάνιζαν με κάθε ευκαιρία. Σου λέω μόνο την κορυφαία ατάκα της μαμάς μου (γυναίκας με 2 πανεπιστημιακά διπλώματα, το ένα εκ των οποίων έχει άμεση σχέση με τη διατροφή) «Γιατί παιδί μου επιμένεις να θηλάσεις, δεν έχουμε χρήματα για να αγοράσουμε όποιο γάλα θέλεις;»
  3. Καλημέρα, Ο γιος μου αποθήλασε πολύ ομαλά χωρίς καθόλου ταλαιπωρία σε 4 με 5 μήνες στα 2,5 του χρόνια χωρίς να πιει ποτέ γάλα. του πρόσφερα συστηματικά για κάνα τρίμηνο και στο παιδί απλά δεν άρεσε οπότε κι εγώ το έκοψα. Είναι πια 8,5 χρονών και συνεχίζει να μην του αρέσει καθόλου ενώ τρελαίνεται για άλλα γαλακτοκομικά όπως τα τυριά. το γάλα έτσι κι αλλιώς δεν είναι κάτι απαραίτητο για τη διατροφή μας ούτε αρέσει σε όλους!

  4. Διαφημίσεις