Thundercats!

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  37
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

13 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

457 εμφανίσεις προφίλ
 1. Κατέθεσα τα δικαιολογητικά για το τοκετού και λοχείας άντε να δούμε πότε τελικά θα πάρουμε το επίδομα Θεέ μου Επίσης με ταλαιπώρησαν τόσο πολύ για την ληξιαρχική πράξη γέννησης, η οποία επειδή ηταν ηλεκτρονική έγραφε απόσπασμα και δεν το δεχόταν! Μου είπαν πάρε τους τηλέφωνο να στο στείλουν ηλεκτρονικά επί τόπου, δεν σήκωναν το τηλέφωνο τελικά πήγα απο το δημαρχείο να το πάρω με τα πόδια, εκεί ενοχλήθηκαν που δεν το δέχτηκε το Εφκα...έλεος! Τους εξήγησα στο Εφκα οτι πλέον η διαδικασία για το δημοτολόγιο και το αμκα γίνεται απο το νοσοκομείο και μπορείς να τα εκτυπώσεις ηλεκτρονικά. Τίποτα... αυτοί εκεί να σε ταλαιπωρήσουν, τηλέφωνο δεν σηκώνουν μαιλ δεν απαντάνε.... Εμείς απο που θα ξέρουμε τι δικαιολογητικά θέλουν . Οπότε όποιος πάει για το τοκετού , να ζητήσει εγγράφως τα επόμενα δικαιολογητικά και Προσοχή οχι απόσπασμα Ληξιαρχικής πράξης αλλά σκέτο ληξιαρχική πράξη γέννησης . Καλό μας ξεμπερδέματα.
 2. Πήγα στην παιδίατρο και μου έδωσε μια κρεμούλα για την μύτη να βάζουμε, την έβαζα για μια εβδομάδα περίπου και έφυγε, έπεσε η πληγή που έκανε. Όλα καλά, απλά φαίνεται ότι είχε κοπεί λίγο το δέρμα μπροστά διότι βλέπω την γραμμή επούλωσης, δόξα τω Θεώ δεν ήταν βαθιά! Πάει και αυτό το άγχος ουφ

 3. Διαφημίσεις


 4. Καλησπέρα, Γέννησα πρόωρα και το μωράκι έμεινε για 10 μέρες στην ΜΕΝΝ λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας, όπου του χορηγήθηκε μάσκα με οξυγόνο με συνέπεια να τραυματιστεί η μυτούλα του απο μέσα στον χόνδρο. Πονάει πολύ δεν το ακουμπάμε καθόλου το σημείο και προσέχουμε...Οταν κλαίει απο τον πόνο με περνάει ηλεκτρικό ρεύμα Αναρωτιέμαι αν έχει προκαλέσει κάποια ζημιά απο μέσα, μην έχει κάποιο πρόβλημα μετά... Επίσης σκέφτομαι οταν θα πέφτει το στεγνό αιματάκι μην μπει στα ρουθούνια. Έχει καμία ανάλογη εμπειρία;;;; Θα πεθάνω απο το άγχος μου, αύριο θα παω στην παιδίατρο να το δει...
 5. Τα επιδόματα τα δικαιούστε βάση ενσήμων, τώρα δεν γνωρίζω σε άλλους κλάδους πως γίνεται, νομίζω τα τελευταία 2 χρόνια 200 ένσημα αλλά δεν είμαι σίγουρη. Θα βρείτε σε ποιο Ικα ανήκετε θα βρείτε το μαιλ απο την σελίδα του efka, θα στείλετε το αίτημα σας με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στο μαιλ και θα σας καλέσουν αυτοί, τηλέφωνο δεν σηκώνει κανένα Ικα δυστυχώς, μάλλον καμία δημόσια υπηρεσία, έλεος πια! Αν δεν απαντήσουν ξαναστείλετε.
 6. Επανέρχομαι με ενημέρωσαν ότι δεν γνωρίζουν πότε θα πληρωθούμε ούτε και πως βγαίνει το ποσό! Λογιστές δεν ξέρουν, το Εφκα δεν ξέρει ποιος ξέρει αν είναι δυνατόν Το δικό μας Εφκα κοιτάει τους 3 μήνες πριν την άδεια μητρότητας με βάση τον ακαθάριστο μισθό προ φόρου και ερωτώ πως βγαίνει η επιδότηση ανα μέρα διότι κανένας δεν ξέρει... Όποιος γνωρίζει ας ενημερώσει.... Έχει καταντήσει πυρηνική φυσική
 7. Έχεις πάλι προδιάθεση για διαβήτη και σε έστειλε ο γυναικολόγος στον ενδοκρινολόγο; Έχεις κάνει καμπύλη σακχάρου; Αν τίποτα από αυτά θα περιμένεις να πας πρώτα ενδοκρινολόγο να σου γράψει εξετάσεις να δει την καμπύλη σακχάρου σου και να σε καθοδηγήσει, κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική! Εγώ στην πρώτη δεν είχα στην δεύτερη όμως έχω.
 8. Thundercats!

  ΣΤΡΑΒΙΣΜΟΣ

  Καλησπέρα, Η αδελφή μου όταν ηταν 4 χρονών έκανε εγχείρηση στο Παίδων Αγία Σοφία με την Κα Φωτοπούλου Μαρία, μαζί της έκανε και το γειτονόπουλο μας 4 χρονών και αυτο εγχείρηση, είχε έντονο στραβισμό ενώ η αδελφή μου είχε πολύ σφιχτά τα νεύρα του ματιού της και φαινόταν ότι το ένα μάτι της έφευγε...Άψογη ιατρός 21 χρόνια μετά δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα και οι δύο, η εγχείρηση ηταν 100% επιτυχής. Φανταστείτε ο γείτονας μας αυτός τωρα είναι 25 ετών γύρισε απο Γερμανία για να κάνει την εγχείρηση στην κόρη του διότι το κληρονόμησε και αυτή. Δεν είναι στο Παίδων πλέον, δέχεται ιδιωτικά νομίζω, βρίσκεται κάπου στον Χολαργό αν δεν κάνω λάθος και δεν γνωρίζω το κόστος. Αν σας ενδιαφέρει βέβαια.
 9. Όχι δεν πληρώνεσαι τίποτα άλλο απο τον ΟΑΕΔ εκτός απο τους 6 βασικούς μισθούς και τα δώρα που σου αναλογούν αν πέσεις σε Πάσχα ή Χριστούγεννα. Τώρα είδα οτι δεν στάλθηκε το μήνυμα μου σε εσένα λόγω κάποιου λάθους... Κατέθεσες τα δικαιολογητικά σου; Εγώ κατέθεσα έχω μια εκκρεμότητα διότι δεν με ενημέρωσαν για ένα έγγραφο και θα ξαναπάω οπότε θα ρωτήσω πότε πληρωνόμαστε.
 10. Thundercats!

  ΕΛΕΝΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!!!!

  Πουλάκια μου εννοείται ανεκτίμητη η αξία το μωρό να είναι με την μητέρα του, να νιώθει ασφάλεια και όχι μόνο. Το πρώτο μου παιδί γεννήθηκε πρόωρα και ηταν μόνο του για καιρό, ένιωθα ένα μεγάλο κενό και έκλαιγα συνέχεια οταν το άφηνα, έτρεμε και έκλαιγε το καημένο ερχόμουν και μόλις άκουγε την φωνή μου ηρεμούσε. Ευχαριστώ όλες για τις πληροφορίες. Πολύ ωραία θα είμαι συνέχεια με το μωρό!!!
 11. Thundercats!

  ΕΛΕΝΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!!!!

  Ευχαριστώ πολύ! Ωραία με το που γεννηθεί είναι στο δωμάτιο με την μαμά αυτό θέλω να ξέρω, νόμιζα τα παίρνουν και τα ξαναφέρνουν.
 12. Thundercats!

  ΕΛΕΝΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!!!!

  Καλησπέρα κορίτσια, Θα ήθελα να ξέρω τι πρέπει να πάρω έξτρα μαζί που δεν το παρέχει το νοσοκομείο; Επίσης με τον κορωνοϊό ποια είναι η διαδικασία νοσηλείας, αφήνουν το μωρό με την μαμά ή το παίρνουν;
 13. Αμάν μου έβγαλε ότι θα πληρωθώ μόνο τον ένα μήνα από τον εργοδότη...τίποτα από το ΙΚΑ...Αν είναι δυνατόν... Ευχαριστώ! Μάλλον θα πρέπει να πάω στο ΙΚΑ και να μπω με το ζόρι για να ρωτήσω, έχω μπερδευτεί πολύ ...!!! Έχεις δίκιο περνάς από επιτροπή αλλά πάει κάποιος συγγενής.
 14. Τελικά κανένα ΙΚΑ δεν μου απάντησε, δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα και δεν απαντάνε στα μαιλ. Ο λογιστής δεν ξέρει...Μετά από πολύ ψάξιμο και αγανάκτηση κάποιοι συνάδελφοι με ενημέρωσαν ότι αν βγω σε ασθένεια θα χάσω ένα μικρό ποσό του 15% του μισθού μου, αυτά θα τα πάρω μετά από 1 χρόνο από το ΙΚΑ διότι αργεί να πληρώσει. Το επίδομα τοκετού/λοχείας θα τα πάρω βάση του μισθού μου. Οπότε αν δεν δεχτώ για ασθένεια μπορούν να με βγάλουν σε αναστολή και θα πληρώνομαι τον κατώτατο μισθό μετά από 45 περίπου μέρες και όταν θα βγω σε άδεια τοκετού/λοχείας ο λογιστής θα πρέπει να μου κάνει διορθωτική ΑΠΔ για να βγω από αναστολή και να μπω στο επίδομα αυτό. Αυτά...Θεέ μου...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.