stavroula.47

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  7
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. stavroula.47

  Φάκελος για το ΕΟΠΥΥ

  Γεια σας κορίτσια. σας ευχαριστώ πάντως όλες για την απάντησή σας και την πληροφορίες που μου δώσατε. Εμείς εχθές πήγαμε στην κλινική και όλα πήγαν καλά και συνεχίζουμε με τον προγραμματισμό για την εξωσωματική. Προσπαθώ τώρα να βρω την επιτροπή για να κλείσω ραντεβού σήμερα όλη την ημέρα δεν το σήκωνε κανείς. Ελπίζω αύριο να είμαι πιο τυχερή. Στην κλινική μου είπανε ότι πλέον δεν περιμένεις πολύ καιρό οπότε Ελπίζω στη Θεσσαλονίκη να μην αργήσουν να μου δώσουνε ραντεβού. Φιλιά πολλά Σταυρουλα
 2. Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Έχω μία ερώτηση στις κοπέλες που έχουν ήδη περάσει όλη αυτή τη διαδικασία. Βγήκαν όλα τα αποτελέσματα του άντρα μου και τα δικά μου και δείχνουνε ότι θα χρειαστούμε εξωσωματική. Σήμερα το πρωί με τον άντρα μου είχαμε μία κουβέντα για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ επειδή δεν έχω κλείσει ακόμα ραντεβού στο κέντρο που διαλέξαμε Ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε εσείς. Τον φάκελο για τον ΕΟΠΥΥ των ετοιμάζει ο γυναικολόγος ο δικός μου? Η ο γυναικολόγος που είναι στο κέντρο εξωσωματικής???? Μπορεί κάποιο από τα κορίτσια εδώ στην ομάδα να μου εξηγήσει λίγο τη διαδικασία?? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες.

 3. Διαφημίσεις


 4. Γεια σου κοπέλα μου. Όταν πήγε ο άντρας μου για πρώτη φορά στον ουρολόγο που μας είχε συστήσει ο γυναικολόγος Δεν μας άρεσε καθόλου. Ξέραμε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το σπέρμα αλλά ο τρόπος του γιατρού ήτανε πάρα πολύ απότομος και Επέμενε πάρα πολύ για την εξωσωματική. Πήγαμε σε έναν δεύτερο λόγο που έκανε και άλλες εξετάσεις και εκείνος μας είπε Βασικά το ίδιο πράγμα ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπέρμα και ότι θα πρέπει να κάνουμε εξωσωματική Αλλά εκείνος τουλάχιστον το έψαξα πάρα πολύ το θέμα και μας είπε ότι ο σύζυγος θα πρέπει κάθε 6 μήνες να κάνει κάποιες εξετάσεις γιατί Υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ενώ ο πρώτος δεν ανέφερε τίποτα για αυτό το πράγμα. Οπότε ίσως θα ήταν καλά να πάρετε και μία δεύτερη γνώμη για όλο αυτό το θέμα. Φυσικά και στο κέντρο θα μπορούν να σας βοηθήσουν να δούνε τις εξετάσεις σας και να σας προτείνουνε μία λύση. Ελπίζω να βγάλεις σύντομα μία άκρη με αυτό το θέμα.
 5. Καλησπέρα κοπέλα μου. Συζήτησα με τον σύζυγό μου και αποφασίσαμε να κάνει πρώτα αυτές τις εξετάσεις αυτή την εβδομάδα και να περιμένω εγώ την πρώτη περίοδο γιατί έτσι κι αλλιώς τους επόμενους τρεις μήνες δεν κάνει να μείνω έγκυος. Θα ήταν πιστεύω Καλό θα ήταν και ο δικός του ο φάκελος πλήρες και με καινούργια δεδομένα λόγω ότι το σπέρμα μας δεν είναι καλό. Οπότε θα κάνω Λίγη υπομονή ακόμα και θα τηλεφωνήσω μετά για ραντεβού. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.
 6. Γεια σου κοπέλα μου Και ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες. Ναι είμαστε ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ. Φυσικά φαντάζομαι πως τα φάρμακα θα τα πάρουμε μέσω ΕΟΠΥΥ δεν ξέρω πως είναι ακόμα η όλη διαδικασία. Αυτό μετά 4500 € απλώς το είπα γιατί έχω διαβάσει πολύ τρελά πράγματα γενικώς στο ίντερνετ. Τώρα είναι να κάνει ο άντρας μου κάποιες εξετάσεις και εγώ περιμένω να μου έρθει η περίοδος Γιατί πριν μία εβδομάδα έκανα μία απόξεση που με βρήκανε έναν πολύποδα. Μόλις έρθει η καταραμένη θα πάρω τηλέφωνο για να κλείσω το πρώτο ραντεβού Και φαντάζομαι πως εκεί θα μου πούνε πώς και τι. Σου εύχομαι καλό βράδυ.
 7. Γεια σου oly75. Λυπάμαι πολύ που και στις τρεις προσπάθειες δεν πέτυχε. Πάντως μου ακούγεται καλό ότι είσαι ευχαριστημένη από την ομάδα στο embryolab. Εγώ βασικά θα ήθελα να μάθω πόσο κοστίζει η προσπάθεια συνολικά. Ξέρω ότι το κέντρο θέλει 3.000 ευρώ αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν είναι ούτε τα φάρμακα και ούτε οι αιματολογικές εξετάσεις. Πόσα περίπου θα πρέπει να υπολογίζω? Θα φτάσουν 4500 € ?? Να έχεις μία όμορφη Κυριακή.
 8. Γεια σου κοπέλα μου. Και εμένα θα με ενδιέφερε πολύ αυτό το θέμα ελπίζω κάποια κοπέλα να μπορέσει να μας απαντήσει. Εμείς μάθαμε χθες ότι τελικά θα χρειαστούμε εξωσωματική γιατί ο σύζυγος έχει αρκετά μεγάλο πρόβλημα με το σπέρμα.