ΜαριάνναΚρ

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Converted

 • Έχω εμπειρία/γνώσεις σε:

  [url=https://postimg.org/image/cvn58a4df/][img]https://s21.postimg.org/cvn58a4df/C360_2017-06-03-09-59-50-309.jpg[/img][/url]

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Διανύω τώρα την 5η εβδομάδα κύησης.Όταν ενημέρωσα τον γιατρό, μου έκλεισε ραντεβού για 1η Αυγούστου.Λογικά θα κάνω και τον πρώτο μου υπέρηχο.Δεν ανέφερε πολλά, μόνο να προσέχω τα βάρη και αν νιώθω αδυναμία να ξεκουράζομαι.Είπε να συνεχίσω να παίρνω φολικό οξύ(χωρίς να μου πεί τί ποσότητα).Ο φαρμακοποιός μου έδωσε αυτό των 400μκγρ.Λόγω σιδηροπενικής αναιμίας εγώ παίρνω και σίδηρο forte+vit C, καθώς και Ω3 750mg.Ηθελα να τον ρωτήσω τόσα πράγματα αλλά είχε πολλή δουλειά κι έτσι έμεινε στο φλού το πράγμα.Θα συνεχίσω να τις παίρνω, όταν βρεθούμε θα μου λύσει τις απορίες.
 2. Αγαπητή φίλη καλημέρα.Πρώιμα συμπτώματα είναι τα συμπτώματα της υποτιθέμενης περιόδου.Πονάκια χαμηλά στη κοιλιά, νεύρα, ευαισθησία στο στήθος...ουσιαστικά θα πρέπει να περιμένεις να καθυστερήσει η περίοδος σου για να κάνεις τέστ και να ανακαλύψεις τι γίνεται.Υπάρχουν και τέστ για λίγες μέρες πριν την καθυστέρηση, αλλά δεν είναι αξιόπιστα.Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.

 3. Διαφημίσεις