rosy87

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  14
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο rosy87

 1. Εφόσον σου είπε πως μπορείς να προχωρήσεις τότε λογικά δεν έχεις θέμα στο ενδομήτριο.. εμένα στην τελευταία βιοψία πριν ένα μήνα μου είπε πως έχει υποχωρήσει αρκετά η φλεγμονή όμως να μην κάνω Ακόμα έμβρυο μεταφορά κ να συνεχίσω το σχήμα αυτό + έγχυσεις κ μετά να προχωρήσω. Οπότε Επειδή μόνο αυτό έχουμε βρει σαν αιτία θεωρούμε ότι τοθέμα βρίσκεται εκεί. Τώρα αν δεν πιάσει ούτε αυτή τη φορά τότε δεν ξέρω Τ άλλο να ψάξω κ εγώ. Εμάς έχει θέμα Τ σπέρμα κατά Τ αλλά είναι Όλα ρυθμισμένα κ ελεγμένα πολλές φορές στο διάστημα αυτών των χρόνων.. Κ τι θέμα μπορεί να έχει η μήτρα κ δεν πιάνονται? Σχετικά με το γραπτό αποτέλεσμα, μετά από Μεγάλη πίεση κ πολλή υπομονή μηνών το πήρα κ γραπτά..
 2. Καλημέρα σας κορίτσια! Παρακολουθώ εδώ και καιρό κάποιες από τις συζητήσεις σας κ διαπιστώνω ότι έχουμε πολλά κοινά με κάποιες από τις κοπέλες εδώ οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας! Έχω κ εγώ γιατρό τον Σφακ δεν έχω δει ποτέ θετική χωριακη πάρα τις 4 εξωσωματικες και η εξέταση του Νικα έδειξε χρόνια φλεγμονή στο ενδομήτριο κ έντονη οιστρογόνικη επίδραση. Παίρνω 5 μήνες αντιβίωση κ 2 μήνες κάνω τις ενδομήτριες έγχυσεις. Το ερώτημα μου είναι Τ εξής: έχει κάποια κοπέλα δει αποτέλεσμα από όλο αυτό? Γιατί οποία κάνει αυτή την εξέταση παίρνει τέτοιο αποτέλεσμα? Την έχω κάνει 3 φορές από τον Ιούλιο την βιοψία αυτή. Επίσης οποίος γιατρός άλλος άκουσε ότι παίρνω τόσο καιρό αντιβίωση εφριξε.. Είμαι 30 ετών κ προσπαθούμε από τα 27 μου.. κάθε απάντηση θα μου ήταν χρήσιμη!
 3. Καλησπέρα σε όλες! Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί δεν βρήκα κάπου στο forum κάτι παρόμοιο για να μου λυθεί η απορία. Παίρνω θεραπεία με glucostop , το αντίστοιχο του glucophage και βρίσκομαι σε πρόγραμμα εξωσωματικής. Υπάρχει κάποια κοπέλα να μου πει σε ποιο στάδιο της διαδικασίας το σταμάτησε, εάν το σταμάτησε;; Για παράδειγμα πριν την ωοληψία ή πριν την εμβρυομεταφορά; Θα ρωτήσω φυσικά το γιατρό όταν έρθει η ώρα απλά μου έχει δημιουργηθεί η απορία και δε βλέπω και κάποια άλλη κοπέλα να παίρνει παράλληλα με τις ενέσεις την ίδια θεραπεία. Κορίτσια με μετρήσεις ζαχάρου μετά την εμβρυομεταφορά μετριόσασταν; Και τι προσέχατε σε αυτές τις ρυθμίσεις; Επίσης όσες παίρνετε τα inofert τα συνεχίζετε και κατά την εμβρυομεταφορά; Ευχαριστώ, ελπίζω να έχει κάποια σχετική εμπειρία για να βγάλω μία άκρη!
 4. Έχεις δίκιο. Θέλει πολύ προσοχή το θέμα. Κ εμένα μέχρι στιγμής οι προηγούμενοι γιατροί μου έλεγαν ότι δεν επηρεάζει κάπου η αντίστασή στην ινσουλίνη κ με είχαν χωρίς αγωγή. Τώρα με βλέπει η Λαμπρινουδακη που είπες. Εφόσον το έχεις ψάξει κ εσύ πολύ το θέμα απ όσο βλέπω πιστεύω σύντομα θα ανταμειφθεις με μια τελειομηνη κύηση. .
 5. Έχεις δίκιο. Θέλει πολύ προσοχή το θέμα. Κ εμένα μέχρι στιγμής οι προηγούμενοι γιατροί μου έλεγαν ότι δεν επηρεάζει κάπου η αντίστασή στην ινσουλίνη κ με είχαν χωρίς αγωγή. Τώρα με βλέπει η Λαμπρινουδακη που είπες. Εφόσον το έχεις ψάξει κ εσύ πολύ το θέμα απ όσο βλέπω πιστεύω σύντομα θα ανταμειφθεις με μια τελειομηνη κύηση. .
 6. Μαγιοπούλα σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές. Το Glucostop είναι πιο καλά ανεκτό στον οργανισμό απ' ότι το glucophage και τα δύο όμως είναι για την ίδια δουλειά..Η ενδοκρινολόγος-διαβητολόγος που με παρακολουθεί μου είπε για μετρήσεις στην εμβρυομεταφορά αλλά επειδή έχω καλές τιμές νηστείας και μεταγευματικά δεν την είδα να επιμένει και ιδιαίτερα. Εδώ να πω ότι έχω και χασιμότο (όλο το πακετάκι!).Θα ήθελα όμως εάν δεν πάει καλά και αυτή η φορά να πάρω τη γνώμη ίσως από έναν περισσότερο εξειδικευμένο ιδιαίτερα στο διαβητολογικό κομμάτι. Οπότε επειδή δε μου αρέσει να πηγαίνω και στα τυφλά θα ήσουν ήμουν υπόχρεη αν μου πρότεινες κάποιον διαβητολόγο για Αθήνα. Σ' ευχαριστώ και πάλι
 7. Σ ευχαριστώ πολύ! Έχεις απόλυτο δίκιο. Πίστεψε με μετά τα Πολλά χαστούκια κάτι μάθαμε κ εμείς! Σίγουρα κάθε ιστορία είναι διαφορετική αλλά Όλοι θέλουμε το ψάξιμο μας. Έτσι ελπίζω κ εγώ ότι όταν αλλάζεις τα δεδομένα με τα οποία πηγαίνεις όλο κ κάτι καλύτερο θα πετύχεις! Θα δείξει! Όπως κ να χει σ ευχαριστώ για την απάντηση σου!
 8. Χαίρομαι πολύ που διαβάζω ότι πετύχατε εγκυμοσύνη με την ίδια θεραπεία που κάνω κ εγώ. . Κ εμένα μου είπαν ότι βοηθαει κ στην αποφυγή της υπέρδιεγερσης. . Άντε να βάζουμε σε σειρά τα θέματα μας γιατί δε φτάνει που είμαστε καμμένοι με το σπέρμα μας βγαίνουν κ από μένα θέματα.. Με το καλό να πάρεις το μωρό σου αγκαλιά!
 9. Καλή επιτυχία κ σε σένα! Εγώ έχω αντίστασή στην ινσουλίνη κ τα παίρνω ήδη 4 μήνες. Με διατροφή επίσης..δε σου είπε αν θα τα σταματήσεις στην έμβρυομεταφορα? Κ εγώ τώρα σε αυτή την προσπάθεια τα παίρνω μπας κ δούμε διαφορά απ τις προηγούμενες. .
 10. κι εγώ και χασιμότο και αντίσταση, τώρα άρχισα μετφορμίνη (glucostop) και ελπίζω να δω διαφορά. Στα κιλά εγώ δεν έχω θέμα, μου πε και μένα για innofert και διατροφή. Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό όλο αυτό βέβαια αλλά άμα είναι για καλό θα τα κάνω!Επίσης, αυτό που λες, μετά θέλει προσοχή σε εγκυμοσύνη γιατί έχει πιθανότητες να εξελιχθεί σε διαβήτη κύησης...
 11. Καλησπέρα σας. Πρόσφατα και ψάχνοντας την αιτία σε αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής ανακάλυψα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη. Απ' τους ενδοκρινολόγους που επισκέφτηκα όλοι ήταν κάθετοι ότι δεν επηρεάζεται η ποιότητα των ωαρίων, ωστόσο θα ήθελα τη γνώμη σας για τον Κ.Παύλου, ο οποίος ήταν ο μόνος που επέμεινε στο ότι πρέπει αυτό να διορθωθεί και παίζει ρόλο στην ποιότητα (εξωσωματική κάνουμε λόγω σπέρματος). Επίσης να ρωτήσω αν έχει αναλάβει κάποια κοπέλα ως συντονιστής σε προσπάθεια εξωσωματικής και πως πήγε η έκβασή της.
 12. Δεν την ξέρω τη συγκεκριμένη που λες, όντως και εγώ πιστεύω ότι επηρεάζεται η ποιότητα των ωαρίων, αφού και στη δική μας περίπτωση έχω κοιταχτεί από όλα τα άλλα, το μόνο θέμα μας είναι το σπέρμα, επομένως φταίνε τα έμβρυα λόγω κακής ποιότητας ωαρίων-σπέρματος..Εσείς γιατί κάνετε εξωσωματική αν επιτρέπεται? Την αντίσταση θα την κοιτάξω δεν το συζητώ γιατί είναι κρίμα ενώ κάνω ωάρια και είμαι μικρή και αφού φτιάχνεται ότι μπορούμε θα το κάνουμε..
 13. Έχεις δίκιο! Έκαστος στο είδος του! Κ εγώ κατάλαβα ότι έχει δίκτυο δικών του συνεργατών κ μόνο οπότε η θα συμμόρφωθω σε αυτό η θα πρέπει να βρω κάποιον άλλο! Θέλει σκέψη! Κ εκ του αποτελέσματοσ έχω μάθει κ εγώ να κρίνω οπότε για να πέτυχε η φίλη σου μάλλον καλά έκανε!
 14. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Ο γιατρός μου, θεωρεί πως επηρεάζει μετά την εγκυμοσύνη και όχι το διάστημα που προσπαθούμε με εξωσωματική. Ωστόσο απ αυτά που διαβάζω συμφωνώ με τον ενδοκρινολόγο περισσότερο ότι δε μπορούμε να το αφήσουμε έτσι και θέλει ρύθμιση. Το ότι είναι απόλυτος το κατάλαβα κι εγώ απλά ελπίζω να ταιριάξουμε σ όλα τα υπόλοιπα! μιας και έχει έρθει η ώρα αλλαγής γιατρού επομένως ψάχνομαι γενικότερα η επόμενη προσπάθεια να γίνει με περισσότερο ψάξιμο και όχι στην τύχη! Με το καλό τα μωρα σου!!