geo81

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  53
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

22 Neutral

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

515 εμφανίσεις προφίλ
 1. Ξέρω ποσό σημαντικό είναι ο άλλος να καταλαβαίνει τον πόνο σου. Πριν 3,5 χρόνια και εγώ βρήκα μεγάλη παρηγοριά εδώ! Πέρασα και περνάω από πολλά στάδια... και κάθε μήνυμα εδώ έχει τεράστια βαρύτητα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάνει η μάνα το παιδί της...
 2. Λυπάμαι παρά πολύ κορίτσι μου για την απώλεια σας. Το κοριτσάκι σου ήρθε για να σου διδάξει πολλά πράγματα και κατάφερε τόσα μέσα σε τρεις μήνες. Θα είσαι πάντα η μαμά της! Θα είναι πάντα το κοριτσάκι σου! Πάρε το χρόνο σου θρήνησε κλάψε , είναι άδικο όλο αυτό... δεν αντέχετε .... η μανούλα σου θα την προσέχει εκεί ψηλά ... και είναι πολλά τα αγγελούδια μας εκεί πάνω... οτι θες θα είμαι εδώ για να μιλήσεις να ρωτήσεις να ξεσπάσεις!!! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου κορίτσι μου!!!

 3. Διαφημίσεις


 4. Συγχαρητηρια κορίτσι μου!!!! Καλή διαδρομή μανούλα με το μωράκι σου με υγεία ευτυχία και αγάπη <3 !!!!
 5. Μόνο εσυ ασκείς κριτική και είσαι η μόνη που δεν κατάλαβε το ύφος και την επεξήγηση του post μου. Πραγματικά με λυπεί το γεγονός που με σχολιάζεις για το “ύφος» μου ότι προέτρεψα και είπα ελάτε να κοροϊδέψουμε το σύστημα. Το αρέσει στον καθένα μας είναι καθαρά προσωπικό. Εσένα δεν σου αρέσει το ότι «η εργασία βλάπτει την εγκυμοσύνη» σε πολλούς γιατρούς και σε πολλές κοπέλες όμως ανάλογα με το είδος της δουλειάς τους «βλάπτει». Όλες γνώμη λέμε εδώ ,σεβαστή και η δικιά σου και της/του Καθεμιάς/καθενός αλλά εσυ επιτίθεσαι προσωπικά. Όσο γι αυτό που λες ότι δεν έγραψα «μου συνέστησε ο γιατρός μου να μην εργαστώ» το έγραψα στην αρχή του ποστ μου.... «ύστερα από σύσταση του γυναικολόγο μου Που μου ζήτησε να μην εργαστώ για το πρώτο τρίμηνο...» δεν καταλαβαίνω την κριτική λοιπόν που ασκείς.
 6. Συμβουλευτείτε καλύτερα τις πηγές σας. Υπάρχει ειδικό ένσημο κατηγορίας αναρρωτικής που σε μια ενεργή εργασιακή σχέση υφίστανται από το ΙΚΑ. Τι σχέση έχει πως μια μέλλουσα μανούλα που θέλει να προστατέψει τον εαυτό της από τις οποίες κακουχίες της δουλειάς της μπορεί να πάρει μια άδεια αναρρωτική με την γενίκευση που κανεις εσυ στο θέμα των αναρρωτικών και το τραβάς μέχρι και την ανεργία . Πραγματικά το τοπικ λέει για επαπειλούμενη εγκυμοσύνη κορίτσια , δεν επιδέχεται κοινωνικοπολιτικής ανάλυσης. Επίσης πως ξεγελιέται ένας εργοδότης εφόσον εις γνώση του γίνεται όλο αυτό ; Υπογράφει χαρτι κανονικά ότι δεν εργάζεσαι και δεν πληρώνει τίποτα τσάμπα. Ας σταματήσουμε εδώ την παραφιλολογία λοιπόν και την γενίκευση . Δεν περνάμε τροπολογία στη Βουλή.
 7. Σωστά τα ενσημα μετά το πρώτο μήνα στα κολλάει το ΙΚΑ.
 8. Απλά ήταν τυχαίο ;;;;το ότι μετά το δικό μου ποστ περί αδειών επαπειλούμενης αναφέρθηκες στο μη σεβασμό των θεσμών ... δικό σου είναι Τοκείμενο αυτό « Προσωπικά με ξεπερνάει όταν κάποιος λέει δημόσια (για μία ακόμα φορά) με τόση ευκολία με ποιον τρόπο θα πάρει μία εγκυμονούσα άδεια χωρίς να την χρειάζεται...για να ξέρουμε τι λεμε όταν μιλάμε για σεβασμό στον θεσμό της μητρότητας» ξεκάθαρη κριτική μου έκανες ... Όμως το πηγές προσωπικά έτσι το θέμα .δικα σου λόγια ξανά λέω ακριβώς μετά το ποστ μου. Γιατί εγώ να μην το πάρω προσωπικά ;;; Προφανώς κ σε εμένα αναφέρθηκες.Εγώ μίλησα για μια ειδική κατάσταση όπως η δικιά μου και της Νάνσυ. Μια εμπειρία μια βοήθεια κ τίποτα παραπάνω. Και δυστυχώς ναι το ΙΚΑ μας κοροϊδεύει και το κοροϊδεύουμε. Ένας οργανισμός ασφαλιστικής κάλυψης που μόνο αν έχεις αίμα «εμφανή» σου δίνει άδεια... ο πόνος της ψυχής κ η αγωνία της μάνας δεν μετράει όταν έχει «καεί». να τονίσω ότι στις δυο πρώτες επαπειλούμενες εγκυμοσύνες μου ουδέποτε έκανα κατάχρηση των αδειών ανάρρωσης.! Αντιθέτως πήγαινα στη δουλειά μου κανονικά χωρίς καν να σκέφτομαι ότι «ααα καιρός να κατσω σπίτι» το αρχικό μου ποστ λοιπόν ουδεμία σχέση έχει με «οδηγίες:πως να αποφύγετε την εργασία σας ενώ είστε έγκυες και απολύτως καλά, ώστε να μην δουλεύετε και να πληρώνεστε συνάμα» Μίλησα από καρδιάς και λόγω εμπειρίας προσωπικής και επαγγελματικής σε μια ήδη ταλαιπωρημένη μανούλα αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο της την κατάσταση τη δίκη μου περίπου τρία χρόνια πριν.
 9. Το ότι είμαι και εγώ μία από τις κοπέλες που αγωνιούσα να κάνω ένα παιδάκι ενώ μου συνέβησαν παρά πολλές ατυχίες και σοβαρά πράγματα πάνω στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου και ήθελα με την εμπειρία μου να βοηθήσω την κοπέλα που ρώτησα για ακριβώς αυτό το θέμα (λόγω βεβαρημένου ιστορικού , άδεια για να φυλάξει τα νώτα της ) δεν με καθιστά ασεβή ως προς το θεσμό της μητρότητας. Είπα την εμπειρία μου για να βοηθήσω κοπέλες που τυχόν είχαν απορίες όπως η Νάνσυ Όσον αφορά τις επιτροπές και την πληρωμή από το ΙΚΑ. Και ποιος καθορίζει τί ψυχολογία έχει κάθε μανούλα για να φέρει εις πέρας μια εγκυμοσύνη όταν έχει περάσει τόσο δύσκολες στιγμές και δεν θέλει να επιβαρύνει τον ψυχισμό της και την ψυχολογία της πηγαίνοντας σε μια δουλειά που μπορεί για του χ ψ λογους να επιβαρυνει τον ψυχισμό της ; Είναι πολλά που διακυβεύονται σε μια εγκυμοσύνη ... και οι επιτροπές κ το ΙΚΑ ξέρει ποσό δύσκολο είναι αυτό για κάθε γυναίκα. Και εμένα με ξεπερνά το γεγονός ότι κάθομαι και κρίνομαι από ένα ποστ μου αρνητικά γιατί «έθιξα» τον θεσμό της μητρότητας και πήγα «κόντρα» σε ασφαλιστικό ταμείο Γιατί η ψυχολογία μου ήταν του θανατά για το αν θα μπορούσΑ επιτέλους να φέρω εις πέρας το θαύμα μου Το ουράνιο τόξο μου
 10. Καλησπέρα κορίτσια, πέρασα την Τρίτη μου εγκυμοσύνη όλη από την πρώτη της ημέρα χωρίς να πάω ποτέ στη δουλειά. Αρχικά λόγω βεβαρημένου ιστορικού ο γιατρός μου συνέστησε για όλο το πρώτο τρίμηνο κρεβάτι , και μετά συνεχίστηκε κ από μέρους μου σε συννενόηση με το γιατρό χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα στην εγκυμοσύνη μου. Τον πρωτο μήνα τον πληρώνει ο εργοδότης και μετά πληρώνεσαι από το ΙΚΑ (με τεκμαρτό μισθό ομωσ Που φυσικά είναι λίγο λιγότερος από αυτόν που ήδη λαμβάνεις στην εργασία σου)όπου σου κολλάει και ένσημα κανονικά. Οι επιτροπές όταν βλέπουν τον υπέρηχο (όχι εικόνα μόνο την ανάλυση του) έχει απαγορευτεί ο απεικονιστικός υπέρηχος στις επιτροπές του ΙΚΑ πλέον, βλέπουν αυτά που έχει φροντίσει να γράψει ο γιατρός σας με μεγάλη προσοχή ώστε να περάσετε την επιτροπή χωρίς αμφιβολία, δλδ αποκόλληση αιμορραγία επιχείλιο πλακούντα κλπ χωρίς απαραίτητα να συμβαίνουν αυτά. Από την άλλη οι επιτροπές του ΙΚΑ όσον αφορά τις εγκυμοσύνες είναι ελαστικές και μάλιστα δεν διαβάζουν σχεδόν ποτέ γνωματεύσεις γιατί δεν τους πέρνει να κάνουν και τίποτα .σεβόμενοι το θεσμό της μητρότητας λοιπόν ευλαβικά δεν υπάρχει πλέον αιτία απόρριψης επιτροπής σε εγκυμοσύνη. Καλό θα ήταν στις επιτροπές να πηγαίνει κάποιος άλλος αντί για εσάς. Για τυχόν απορίες μπορώ να βοηθήσω και πρακτικά λόγω της ειδικότητας μου (β. Λογιστή) αλλά και λόγω της εμπειρίας μου.
 11. Είναι πράγματι τρομακτικό όλο αυτό κορίτσι μου, αλλά να ξέρεις πως πολλές κυήσεις στην μεγάλη πλειοψηφία τους είχαν ξεκινήσει με αιμορραγία και συνεχίστηκαν κ ολας και τελικά ήρθαν στο κόσμο υγιέστατα τα μωρά τους! Απλά θέλει προσοχή από εσένα. Στην κόρη μου στην 14 εβδομάδα μπήκα στο ΡΕΑ για παρακολούθηση γιατί στη μέση μιας θεατρικής παράστασης που παρακολουθούσα , παρατήρησα αίμα στα πόδια μου... και όταν σηκώθηκα χρειάστηκα ολόκληρη πετσέτα μπάνιου για να περιορίσω την αιμορραγία μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο πανικοβληθηκα έκλαιγα έλεγα πάει την έχασα αλλά έφταιγε ο πλακούντας μοτ και εμένα. Απλά έκατσα στο κρεβάτι για κάποιες εβδομάδες. Όλα θα πάνε καλά θα το δεις!!
 12. Η άμβλωση για να είναι νόμιμη και ασφαλής για την υγεία της γυναίκας γίνεται μέχρι την 12η εβδομάδα.
 13. Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!!!! Φανταστικά νέα !!!!! Με το καλό όλα λοιπόν!!!!
 14. Γεια σας, λυπάμαι παρά πολύ για τις ατυχίες σας και την ταλαιπωρία που βιώνετε. Αν δεν κάνω λάθος και διαβάζω σωστά πρόκειται για μωσαικισμο του χρωμόσωματος του φύλου Χ της συζύγου. Που σημαίνει κατά τη γνώμη μου ότι θα πρέπει να ενταχθείτε σε πρωτόκολλο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με προεμφυτευτικό έλεγχο. Τόσο η ηλικία όσο και οι παθολογικές κυτταρικές σειρές του μωσαικισμου φαίνεται να σχετίζονται με Θεματα υπογονιμοτητας και ανωμαλιών των εμβρύων. μια επίσκεψη σε έναν γενετιστή θα σας καθοδηγήσει για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσετε . Είναι βασικό το ότι έχετε τη γνώση και ξέρετε από που ξεκινάτε. Πραγματικα πλέον υπάρχουν λύσεις και για τα πιο απίθανα προβλήματα πια. ευχομαι σύντομα να βρεθεί λύση και να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σας. Τέλος μπράβο σας που συμπαραστέκεστε στη σύζυγο σας!
 15. Κορίτσι μου παρακολουθώ την ιστορία σου και το υπερβολικό σου άγχος , περιμένουμε νέα σου οπωσδήποτε ! Στην ερώτηση σου για τις 2 απανωτές βιοχημικές και αν ευθύνονται τυχαία ή όχι χρωμοσωμιακες ανωμαλίες είναι ότι σου είπε η @Summer love δλδ ρουλέτα κ όπως κάτσει η μπίλια ... και φυσικά μια γυναίκα που έχει πολλές αποβολές κάθε είδους βιοχημικές παλλίνδρομες είτε προχωρημένες με διακοπή κυήσης μπορεί να οφείλεται σε τυχαία εντελώς γεγονότα! Έτσι ήμουν κ γω πριν 4 χρόνια σαν κ εσένα ... με μεγάλο ιστορικό .... παλλονδρομηση διακοπή στις 25 εβδομάδες με σπανιότατο συνδρομο πρώτη στην Ελλάδα κ όμως κρατάω τον παιδαρο μου πλέον 20 μηνών κ δεν το πιστεύω !!! Δαπανισαμε πολλές χιλιάδες ευρώ σε όλες τις εξετάσεις που υπήρχαν για να ακούσουμε το πόρισμα ότι ήταν όλα τυχαία .... ετσι λοιπόν κ εσυ θα είσαι μια από τις 99,9% γυναίκες που τους συνέβησαν όλα αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα και απλά ήταν τυχαία ! Ευχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν κορίτσι μου!! Περιμεβουμε με αγωνία τα νέα σου !!!
 16. Καλησπέρα κορίτσι μου, λυπάμαι παρά πολύ για την έκβαση που πήραν τα πράγματα , δυστυχώς είσαι και εσυ μαμά αγγέλου τώρα , αλλά να ξέρεις ότι είναι πολλά αγγελάκια εκεί ψηλά μαζί και φροντίζουν το ένα το άλλο . συμφωνω με όσα σου είπαν τα κορίτσια , να κοιτάξεις μόνο τον εαυτό σου σε αυτή τη χρονική περίοδο, το πένθος περνάει από πολλές διακυμάνσεις και είναι απροσδιόριστο στο ποσό θα διαρκέσει ... το ευτυχές για σένα είναι ότι έχεις ένα παιδάκι μαζί σου εδώ στη γη :·) κανεις δεν θα σου πει πως θα νιώσεις , πως θα το βιώσεις πως και ποτέ θα προχωρήσεις , μόνο εσυ θα το ξέρεις μέσα σου. Έχεις δικαίωμα να νιώσεις τα πάντα , και θλίψη και ζήλια και φθόνο δικαιολογημένα , έχεις δικαίωμα να μην θες να δεις έγκυο , μωρά . Όλο αυτό θα καλμάρει μόνο αν βγάλεις ότι κ αν αισθανθείς ! Ακόμα κ αν αυτό είναι χαρά για κάτι άλλο να το ζήσεις κ αυτό μην αισθανθείς επουδενί ενοχές για τίποτα. Οι μαμάδες αγγέλων καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας!! Μια τεράστια αγκαλιά!! Ποσό τραγική ανίδεη μικρόψυχη είναι αυτή η γυναίκα .... Χ και άντε από εκεί που ήρθες πες της !!! Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην τροφοβλαστη Εγώ έχω τα πάντα από την κόρη μου!!! Και ακόμα πενθω και βγάζω πράγματα από μέσα μου για εκείνη ... έχουν περάσει 3 χρόνια από την ημέρα που έγινε Άγγελος στον ουρανό και έχοντας γίνει και επίγεια μαμά ακόμα είναι μέσα στην ψυχή μου κ στο σώμα μου! Μιλάω στον αδερφό της ώρες ολόκληρες για την μικρή του αδερφούλα!