RoulaNy1

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  7
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Converted

 • Περιοχή
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 • Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος
  AEROBIC,ΤΖΟΚΙΝΓΚ,ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
 • Επάγγελμα
  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
 • Έχω εμπειρία/γνώσεις σε:
  ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. RoulaNy1

  Gonal SOS SOS

  Καλησπέρα, χρειαζόμαστε επειγόντως gonal για φίλη που βρίσκεται σε διαδικασία πρόκλησης. Σας παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα. Θεσσαλονίκη.
 2. RoulaNy1

  Υπογονιμότητα (Πληροφοριες)

  Καλησπέρα, χρειαζόμαστε επειγόντως gonal για φίλη που βρίσκεται σε διαδικασία πρόκλησης. Σας παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα. Θεσσαλονίκη.
 3. Καλησπέρα, Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι θα μου δώσει για ώθηση. Νομίζω πως ο κύκλος λέγεται τροποποιημένος φυσικός δηλ.με λίγα φάρμακα στο τέλος αλλά δεν ξέρω περισσότερα.Υποθέτω για να κρατήσουν το ωάριο γιατί την τελευταία φορά το χάσαμε... Επίσης να πώ κάτι τελευταίο για όσες έχουν υψηλή fsh, με έχει βοηθήσει πραγματικά πάρα πολύ η λυγαριά.Είναι ένα βότανο το οποίο μπορείς να βρείς σε κατάστημα με βιολογικά προϊόντα, το βράζεις και το πίνεις σαν τσάϊ (ένα κουταλάκι του γλυκού).Βοηθάει στην εξισορρόπηση των ορμονών και φτιάχνει τον κύκλο.Με έχει βοηθήσει στις εξάψεις και τις εφιδρώσεις. Δεν το πίστευα αλλά πραγματικά κάνει δουλειά.

 4. Διαφημίσεις


 5. Καλησπέρα σε όλη την κοριτσοπαρέα!!! ήθελα να μοιραστώ και εγώ μαζί σας την έναρξη της 3ης προσπάθειας μου!!! Αυτή τη φορά σε εντελώς φυσικό κύκλο. Οι προηγούμενες προσπάθειες μου απέτυχαν γιατί δεν είχα ανταπόκριση στα φάρμακα. Έχω ξεκινήσει να κάνω υπέρηχους και αναμένουμε να δούμε πότε θα αρχίσει να ωριμάζει το ωοθυλάκιο μου. Πρός το παρόν κάνω μέτρηση οιστραδιόλης και υπέρηχο σε κάθε επισκεψη. Ο γιατρός μου μου είπε ότι στο τέλος θα μου δώσει κάτι για ώθηση. Μακάρι να έχει καλό αποτέλεσμα αυτή η προσπάθεια μου. Πιστεύω πολύ στον φυσικό κύκλο για την δική μου περίπτωση.(υψηλή fsh & ΠΩΑ). Θα προσπαθήσω με φυσικούς και ότι βγεί... Μακάρι να μπορόυσα να βοηθήσω περισσότερο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες!!! Αισιοδοξία, πίστη στο σώμα μας και δύναμη!!!
 6. Καλησπέρα σε όλες!!! Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που απαντήσατε στο αρχικό μου μήνυμα, μου δώσατε μεγάλη χαρά!!! Ξεκίνησα μετά απο εντολή του γυναικολόγου μου να κάνω παρακολούθηση οιστραδιόλης, όταν αυτή θα ξεπερνούσε την τιμή: 80, θα ξεκινούσε η τρίτη προσπάθεια σε φυσικό κύκλο.Παρόλα αυτά μου χορηγήθηκε και πάλι pergoveris & ενα άλλο φάρμακο το cetrotide για 2 μέρες. Οι εξετάσεις αίματος πρίν την χορήγηση ήταν καλές και στον υπέροχο είδαμε ενα ωορθλάκιο 14mm.Σήμερα μετά απο την χορήγηση των ορμονών το ωοθυλάκιο μεγάλωσε 14,40 mm και οι εξετάσεις μου μου είπανε απο το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το οποίο με παρακολουθεί,οτι δεν ηταν καλές και το ωοθυλάκιο ήταν κυστικό.Θα συνεχίσουμε οταν μου έρθει περίοδος (έχω να δω περίοδο απο 31/12/15.Στον σημερινό υπέρηχο βρέθηκε ακόμη ένα ωοθυλάκιο 7,5 mm αλλά αυτό μου είπαν να μην το δώσω σημασία δεν θα μεγαλώσει.Θέλω να ρωτήσω απο τι στιγμή που δεν με πιάνουν τα φάρμακα για ποιό λόγο μου ξαναδίνουν ορμόνες?Στο μεταξύ κάθε φορά που τελειώνει μια φάση διέγερσης μου έρχεται περίοδος 2-3 φορές (ανά 15 μέρες).Φοβάμαι γιατί δεν εχω πολλά ωάρια ακόμη έτσι μου είπαν. Αν μπορεί κάποια να βοηθήσει...Σας ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη σας.
 7. Καλησπέρα σε όλες! Είμαι 39 ετών και η ιστορία μου είναι η εξής. Πρίν 2 χρόνια ακριβώς ξεκίνησα και εγώ τη διαδικασία για να φέρω στον κόσμο ένα παιδί.Αφου έκανα ορμονικές εξετάσεις διαπιστώσαμε οτι έχω πολύ υψηλή fsh.Δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες, μετά απο αλλαγή γιατρού κατέληξα σε μια γυναικολόγο η οποία με παρέπεμψε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.Εκεί μετά απο ένα χρόνο αναμονής περίπου ξεκίνησα την πρώτη προσπάθεια με gonal αποτέλεσμα 1 μόναδικό ωάριο 17 mm το οποίο και προσπαθήσανε να πάρουν στις 13.03.15,όμως το ωοθυλάκιο ήταν κενό.Δεύτερη προσπάθεια pergoveris & orgalutran με 1 μοναδικό και πάλι ωάριο 22 mm μεσολαβεί Σ/Κ και ετοιμάζομαι τη Δευτέρα για ωοληψία...κάνω pregnyl Σάββατο βράδυ πρίν ξεκινήσουμε σταματήσαμε γιατί το ωοθυλάκιο έσπασε...και ξέρετε το ήξερα, το ένιωθα έιχα τρομερούς πόνους απο την πέμπτη.Είναι δυνατόν να είχα κάνει ωορρηξία νωρίτερα?Μια γυναικολόγος μου είπε οτι μάλλον έσπασε γιατι δεν ήταν καλής ποιότητας.Τώρα μου είπαν να πάω για φυσικούς κύκλους....Ξέρετε απο μικρή είχα περίοδο πολύ συχνά και δεν φρόντισε ο τότε γυναικολόγος μου να την σταθεροποιήσει...με τον άντρα μου γνωριστήκαμε πρίν 6 χρόνια,δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου συνέβη να μην μπορώ να έχω το δικό μου βιολογικό παιδί...καποτε δηλ.να μπορούσα να κάνω και τώρα όχι...θα ήθελα να μου πείτε αν σας έτυχε παρόμοια κατάσταση να σπάει το ωοθυλάκιο πριν την ωοληψία και αν ξέρει κάποια τους λόγους...ευχαριστώ