aggelosx7

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  9
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

134 εμφανίσεις προφίλ
 1. Ευχαριστούμε πολύ ! Απλά για αρχή γιατί δν έχουμε κάποιο απόθεμα και ο μικρός πινει καθε φορά ακριβώς ότι βγάζει με το θηλαστρο αν χρειαστεί να πάει κάπου η γυναίκα μ να υπάρχει και αυτή η λύση .( αν και το είχα πάρει λίγο πριν αρχίσουμε το μητρικό αποκλειστικά )
 2. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον ! αυτήν την εβδομάδα κανονική πρόληψη βάρους 250 γραμμάρια ! Βγήκαν εξετάσεις ούρων κοπρανων και ήταν πολύ καλές ! Θεωρώ ότι το προκάλεσε το συγκεκριμένο γαλα ! Ακόμα ομως ακούγονται τα εντερακια του βρίσκουμε λίγη βλέννα και μερικεσ Φορές δυσανασχετεί την ώρα του γεύματος και με τις γουλιές ! Τώρα θελουμε να διαπιστώσουμε τις αλλεργίες του και το γοπ ώστε να προσέχει περισσότερο η γυναίκα μου την διατροφή της !και να πάρουμε ότι χρειάζεται ! Εσείς την είχατε διαπιστώσει σε κάποιο αλεργιολογο η εμπειρικά ; Αν έχετε να προτείνεται κάποιον γιατρό αλιεργολογο και παιδογαστρεντολογο ! Για να μας πει αν χρειάζεται να πάρουμε συροπι για το γοπ και ειδικό γαλα για την πρωτεΐνη του γάλακτος (έχω ήδη πάρει γαλα αλλά λέει για επιβαιβεωμενη αλεργια στην πρωτεΐνη του γάλακτος και αν δν πάμε στο γιατρό πρώτα δν το δίνω ) !
 3. Το μωρό μας αυτή την βδομάδα πήρε 130 γραμμάρια ! Λίγα αλλά τουλάχιστον πήρε ! Σήμερα κάναμε και εξετάσεις ούρων και κοπρανων ! Θα πάμε να δούμε αλεργιολογο και παιδογαστρεντολογο ! Συνεχώς μετά το γεύμα στην κοιλιά του γίνεται πόλεμος τα εντερακια του ακούγονται έντονα !

 4. Διαφημίσεις


 5. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! Γιατί έχει έρθει η παιδιατροσ Και το ζύγισαμε 3 φορεσ Σε 2 βδομαδες .. στη πρώτη μέτρηση 5 ημερών είχε πάρει 30 γραμμάρια και στην δεύτερη 7 ημερών τίποτα ! την Τρίτη θα έχουν περάσει 19 μέρες !
 6. Το διακόψαμε από εχθές μόνο μητρικό ! Επικοινώνησα με άλλους 2 οικογενειακούς παιδιάτρους και μου είπαν πως μπορεί να είναι φυσιολογικό και να του ενημερώσω με την τελευταία μέτρηση ! Την Τρίτη θα επισκεφτώ το παίδων Πεντέλης για υπέρηχο ισχύων όπου θα κυνηγήσω να κάνω όλες τις εξετάσεις . Επικοινώνησα και με χειρουργό γιατί εχθές διαπιστώσαμε βουβωνοκηλη όποτε θα μας δει και αυτός την Τρίτη ! Λέτε να οφείλεται σε αυτό ; Επίσης οι κενώσεις του είναι 3-5 αλλά τα ουρά του είναι παρά πολλά 10-15 πάνες την ημέρα είναι φυσιολογικά ; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις σας!
 7. Ναι ακριβώς 1 γεύμα συνήθως μόνο το βράδυ με sanilac HA .. μεταβολικά νοσήματα ; Δν έχουμε κάνει κάποια εξέταση ακόμα ! Ευχαριστούμε ! Αυτές λογικά έγιναν στο νοσοκομείο δν μας είπαν κάτι ανησυχητικό πέραν της λοίμωξης που ποτέ δν μάθαμε από τι ήταν .για το γαλα ποια είναι η γνώμη σας ; Η αδελφή μου δν εμπιστεύεται το sanilac σαν γαλα και μου είπε να κοιτάξουμε κάποιο ποιο θρεπτικό αλλά η παιδίατρος είναι μεγάλη οπαδός του . Ακόμα και το novalac που μας είπαν από το νοσοκομείο μόλις βγήκαμε και είχαμε πάρει στην αρχή μας το αλλαξε στο sanilac το κανονικό και μετά σε HA .
 8. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το φόρουμ ! Είμαι πατέρας ενός αγοριού 2 μηνών θα σας κάνω μια περίληψη από την γέννηση ισωσ Καταλάβετε περισσότερα ,την πρώτη μέρα λόγω λοίμωξης και ικτερου μπήκαμε ΜΕΘΝ για 8 ημέρες με αντιβίωση ! Το παιδί τρεφόταν με ξένο και 1-2 γεύματα μητρικό που πηγαίναμε, τον πήραμε σπιτι με το ίδιο βάρος γέννησης 3100 ,στο σπιτι αλλάξαμε την διατροφή του σε μητρικό και 1-2 ξένο μόνο την ημέρα δεν μπορέσαμε να τον κάνουμε να θηλάσει ,θηλαστρο και μπιμπερό όλα τα γεύματα ! Τις πρώτες 40 μέρες έπαιρνε πάνω από 250 γραμμάρια την εβδομάδα με εμφανώς πιο υδαρεις κενώσεις με πολλές βλέννες και πολλές γουλιές (πιθανόν ΓΟΠ) , η γιατρός μας είπε δν είναι ανησυχητικό και μόνο αν δούμε αίμα να της πούμε , η γυναίκα αποφάσισε να κάνει μόνη της μερική αποχή από γαλακτομικα και αυγά ,στις 45 μέρες περίπου κάνει 4 μέρες έντονη διάρροια η πρόληψη βάρους φυσιολογική η γιατρός μας είπε πιθανόν να είναι αλεργια και να κάνει αποχή η γυναίκα μ (την είχε αρχίσει ήδη ) και να πάρουμε υποαλεργικο γαλα το sanilac HA , τις επόμενες βδομαδες είχαμε εκρηκτικεσ κενώσεις σε κάθε γεύμα και κατά την διάρκεια του αλλά φυσιολογικές σε χρωμα υφή και βάρος του αυξανόταν με μικρότερους ρυθμούς αλλά εντός φυσιολογικών Ορίων περίπου 170 την εβδομάδα . Τις τελευταίες 2 εβδομαδες λοιπόν και ενώ τις ημέρες πριν την μέτρηση πείναγε πολύ και έπινε ανα 1,5 ώρα , όλο χαρά λοιπόν πάμε στην ζυγαριά και το απόλυτο μηδέν δν έχει πάρει ούτε γραμμάριο ! Οι κενώσεις του είναι 3-4 την ημέρα υπερβολικά μεγάλες σε ποσότητα και φαίνονται φυσιολογικές έχουν κάτι άσπρους κοκους όλη μέρα μπορεί να μην έχει Κένωση και μετά το βράδυ που πίνει ξένο έχει συνεχόμενες 3-4 .θα ήθελα να μου πείτε με τις εμπειρίες τι μπορεί να είναι μας δίνει την εντύπωση ότι ότι τρώει το κρατάει και μετά το αφοδεύει ! Η γιατρός μας είπε να περιμένουμε και την επόμενη βδομάδα και βλέπουμε ! Η μόνη χαρά μέσα στο άγχος μας είναι τα χαμόγελα του είναι πολύ ευδιάθετος ! Ευχαριστώ