ΚΚΩΣΤΑΣ

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  11
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. ΚΚΩΣΤΑΣ

  ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

  Μάγια σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Πολύ λογικά τα όσα γράφεις. Ίσως και καλύτερα έτσι που το έχουν, για να έχει κι ο γονιός μια σχετική επίβλεψη κι εικόνα της προόδου του παιδιού του. Μάλλον πρέπει να χαλαρώσω κι εγώ λίγο με το θέμα. Είναι ευχαριστημένα από το σχολείο να παιδάκια που γνωρίζεις? Αξίζει τα λεφτά που ζητάει? Ρωτάω γιατί στα 5250 ? που είναι τα βασικά δίδακτρα, σε άλλα σχολεία (αρκετά καλά όπως του Γ. Ζώη) παίρνω το full pack (σχολικό, σίτιση, μελέτη).
 2. ΚΚΩΣΤΑΣ

  ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

  Κληρώθηκε η κόρη μου για την α΄ δημοτικού στο Χρ. Σμύρνης. Πριν προχωρήσω στην προεγγραφή θέλω να πληροφορηθώ από όποιον γνωρίζει για ένα θέμα πολύ σημαντικό για εμένα. Το σχολείο δεν έχει μελέτη αλλά χωρίς χρέωση φύλαξη μέσα στην τάξη παρουσία δασκάλου μέχρι τις 15.45. Τι κάνουν τα παιδιά εκεί? Διάβασμα μόνα τους ή παίζουν? Η γυναίκα μου είναι ξένη κι εγώ ως ελευθεροεπαγγελματίας εργάζομαι πάρα πολλές ώρες. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε επαρκώς το παιδί σε αυτό το θέμα...
 3. Καλησπέρα. Όποιος/α γνωρίζει κάτι για τη Σχολή Λαμπίρη σε οποιαδήποτε βαθμίδα ας γράψει δυο λόγια. Ευχαριστώ

 4. Διαφημίσεις


 5. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Για τα ΘΕΟΜΗΤΩΡ έχω κι εγώ τις ίδιες επιφυλάξεις αλλά θα ήθελα να τα επισκεφθώ για να έχω ιδια άποψη. Μήπως δλδ δεν είναι και τόσο ταλιμπανάδικο Πάντως βλέπω ότι έχει σημαντικές επιτυχίες στις πανελλαδικές και αρκετές πρωτιές στους αριστούχους. Μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι οτι επειδή ανήκει στην εκκλησία, είσαι σίγουρος οτι το σχολείο θα υπάρχει όσο καιρό χρειαστεί για να αποφοιτήσει το παιδί. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί το ίδιο για τον ιδιώτη στις μέρες μας που τα λουκέτα δίνουν και παίρνουν?
 6. Απ' οτι έχω καταλάβει είχαν σχέση παλαιότερα. Πιθανόν να είναι αδέλφια που τα τσουγκρίσανε. Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΖΩΗ έχω ακούσει καλά λόγια και από άτομα που αποφοιτήσανε από εκεί, ενώ για την ΓΕΝΝΑΔΕΙΟ όχι.
 7. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αν πηγαίνει πακέτο με σοβαρότητα κι υπευθυνότητα τότε μια χαρά. Το συμπέρασμα αυτό σου προκύπτει απ' οτι έχεις διαβάσει στο φόρουμ ή έχεις κάποια πιο συγκεκριμένη εμπειρία? Γενικότερα υπάρχουν γονείς στο φόρουμ που να έχουν τα παιδάκια τους στα σχολεία αυτά?
 8. Χαιρετίζω το φόρουμ, το οποίο το παρακολουθώ καιρό (κυρίως ότι αφορά ιδιωτικά σχολεία). Εν τάχει, είμαι 38 ετών και ευτυχισμένος πατέρας ενός κοριτσιού 3 ετών. Τον Σεπτέμβριο ξεκινάμε παιδικό σταθμό (Λίλιαν Λύκου) και επειδή έχω αποφασίσει να της χαρίσω όσο το δυνατόν καλύτερη εκπαίδευση μπορώ, είμαι ήδη σε αναζήτηση καλού σχολείου. Μένουμε νότια προάστια (Δάφνη) και πρόσφατα διαπίστωσα ότι οι τριγύρω επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες (αλλά ευτυχώς οικονομικές). Ψάχνω σχολεία σε μικρή απόσταση διότι θεωρώ πως α) είναι μεγάλο σφάλμα και ταλαιπωρία για το παιδάκι να χάνει αρκετό χρόνο καθημερινά μέσα σε σχολικά και β) οι φίλοι που θα δημιουργήσει πρέπει να βρίσκονται σε σχετικά κοντινές περιοχές. Επίσης θα ήθελα το σχολείο που θα καταλήξω να έχει τμήματα από νηπιαγωγείο μέχρι και λύκειο για να μην αλλάζει σχολικό περιβάλλον και φίλους στο ενδιάμεσο η μικρή. Για να μην πλατιάζω, μέχρι στιγμής έχω απορρίψει για διάφορους λόγους αρκετά σχολεία και έχω καταλήξει στα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΟΜΗΤΩΡ (Ηλιούπολη) και Γ. ΖΩΗ (Αργυρούπολη), για τα οποία και καλά λόγια ακούω-διαβάζω και αρκετές επιτυχίες έχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και είναι σχετικά οικονομικά. Δεν έχω επισκεφθεί κανένα αλλά τα έχω δει εξωτερικά. Σίγουρα καλύτερες εγκαταστάσεις ο Ζώης. Η γυναίκα μου αντιδράει αρκετά για τα Θεομήτωρ λόγω εκκλησίας κλπ Η γνώμη σας?