merie

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  29
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Καλημέρα! Πιστεύω ότι το μήνυμα που θα δώσεις στην κόρη σου αν καλέσεις το κοριτσάκι είναι ακριβώς το αντίθετο: Αν κάποιος μας έχει συμπεριφερθεί γενικά καλά (βλ. ξαδερφούλα), δεν υπάρχει λόγος να κόψουμε παρέα μαζί του εξαιτίας τρίτων (στην περίπτωση αυτή γονιών, αλλά και γενικότερα). Το ότι η ξαδερφούλα δε σας κάλεσε στην προκειμένη περίπτωση μάλλον δεν οφείλεται σε δική της επιθυμία (άσχετο αν συμφώνησε ή όχι) και είμαι σίγουρη ότι το κοριτσάκι σου στο βάθος καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα είναι μεταξύ μεγάλων και όχι μεταξύ παιδιών Επιπλέον όμως, ακόμα κι αν το παιδάκι ήταν αυτό που δε συμπεριφερόταν καλά, νομίζω ότι όλοι αξίζουν ευκαιρίες και αυτό είναι επίσης ένα πολύ ωραίο μήνυμα για το παιδάκι σου. Προτείνω λοιπόν να καλέσεις το κοριτσάκι και φυσικά δε χρειάζεται να είσαι και θερμή με τη μαμά της αν δε θέλεις, σε περίπτωση που έρθει και αυτή στο σπίτι σας. Και έτσι, το παιδί, που όλα τα καταλαβαίνει, υποσυνείδητα θα ''πιάσει'' και το μήνυμα που θες, ότι δεν επιτρέπουμε στους άλλους να μας συμπεριφέρονται όπως θέλουν.
 2. Καλημέρα! Οι βάσεις ουσιαστικά ανεβαίνουν ή πέφτουν ανάλογα με το επίπεδο των θεμάτων, όταν τα θέματα είναι εύκολα οι βάσεις ανεβαίνουν, όταν είναι δύσκολα πέφτουν. Επομένως δεν έχει νόημα να συγκρίνεις το βαθμό σου με τις φετινές βάσεις και να θεωρείς ότι του χρόνου αν οι βάσεις είναι πάλι χαμηλές ο βαθμός που θα βγάλεις θα είναι υψηλός Αυτό που έχει νόημα όπως πολύ σωστά είπες είναι το 10%, γιατί σε αυτή την περίπτωση ένας μαθητής μπορεί να εκμεταλλευτεί τον ψηλό βαθμό του σε σχετικά ευκολότερα θέματα για να περάσει στη σχολή που θέλει την επόμενη χρονιά που έπεσαν δυσκολότερα θέματα και έπεσαν οι βάσεις! Αφού όμως δε σε πιάνει το 10% και αφού το θέλεις, προσπάθησε το, διάβασε, και έχεις πολλές πιθανότητες! Είναι υψηλός ο στόχος σου;
 3. merie

  Δημοψήφισμα στις 5/7

  είναι όντως σοβαρό αυτό που λες.

 4. Διαφημίσεις


 5. merie

  Δημοψήφισμα στις 5/7

  Και όλη αυτή η προπαγάνδα; όλα τα φαντάσματα που βγήκαν από τους τάφους να μας πουν τι να ψηφίσουμε, δεν σας προβληματίζουν;
 6. merie

  Δημοψήφισμα στις 5/7

  Χαρά-Μαρία2, πολύ to the point η ανάρτησή σου. Εγώ αναρωτιέμαι το εξής: οι περισσότεροι άνθρωποι που θα ψηφίσουν ναι δηλώνουν ότι το κάνουν γιατί αντιλαμβάνονται το ερώτημα ως ναι ή όχι στην Ευρώπη και στο ευρώ. Όμως, ακόμα κι έτσι να είναι, τυπικά θα απαντήσουν ναι στην πρόταση των δανειστών. Μιλάμε δηλαδή για πλήρη ηθική νομιμοποίησή τους από εμάς να συνεχίσουν την οικονομική πολιτική τους στη χώρα μας. Εσάς ρε παιδιά σας φαίνεται σωστή αυτή η πολιτική, θεωρείτε ότι οι προτάσεις είναι σε κατεύθυνση ανάκαμψης και ότι απλά δεν θέλουμε να τις εφαρμόσουμε; Και αν όχι, αν αντιλαμβάνεστε πως είναι λάθος, σας τρομάζει περισσότερο το άγνωστο από τη γνωστή καταστροφή που έρχεται,; (γιατί με λάθος οικονομική πολιτική,η καταστροφή είναι βέβαιη.) Πώς σκέφτεστε το μέλλον με ένα ναι...;;;
 7. merie

  Δημοψήφισμα στις 5/7

  Εγώ θα ψηφίσω όχι, με συνείδηση του ότι με ένα όχι θα είναι πολύ δύσκολα, αλλά ουσιαστικά αυτό που θα συμβεί είναι να βρεθούμε μέσα σε μια μέρα στην κατάσταση που θα μας έφερναν αργά αργά μέσα σε βάθος 5 χρόνων, για να μην το καταλάβουμε (το γνωστό δόγμα του σοκ, σε χτυπάνε συνεχώς με μικρά και πολλά μέτρα και παραλύεις και δεν τολμάς καν να αντιδράσεις). Επειδή οικονομολόγος δεν είμαι (αλλά και αυτοί δεν συμφωνούν μεταξύ τους οπότε όλα τα σενάρια παίζουν), αν ένα όχι είναι καταστροφικό, απλά θα φτάσουμε στην καταστροφή 5 χρόνια νωρίτερα από ότι θα φτάσουμε με το ναι. Όμως, αν ένα όχι έχει ελπίδα, θα έχουμε κερδίσει 5 χρόνια από τη ζωή μας να παλέψουμε για αυτή την ελπίδα. Και εν πάση περιπτώσει, δεδομένου ότι η αριστερή μας κυβέρνηση δεν ταιριάζει με το κλίμα της Ευρώπης, ένα ναι σημαίνει αυτόματα εκλογές και ότι θα με ξανακυβερνήσει ο Σαμαράς, είτε μόνος είτε σε συνεργασία και όλα θα γίνουν ''ήσυχα'' όπως πριν. Εγώ αυτό δεν το θέλω.
 8. merie

  Η δική μου ιστορία

  Τελικά τι έγινε; Ελπίζω όλα να πήγαν καλά...
 9. merie

  Η δική μου ιστορία

  Κοπέλα μου όλα θα πάνε καλά! Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου, το μωράκι θα είναι υγιές! Μην απογοητεύεσαι και στενοχωριέσαι, θα κυλήσουν αυτές οι 6 μερούλες και θα μάθεις τα όμορφα νέα! Σου στέλνω όλη μου τη θετική σκέψη.
 10. Έχεις δίκιο! Διάβασα βιαστικά και νόμισα ότι το χρησιμοποιείς γενικά και τώρα που προσπαθείς!
 11. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να σου έρθει ένα μωράκι! Προσοχή όμως, πολλά βότανα αντενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της κύησης (νομίζω ένα τέτοιο είναι και ο κρόκος). Καλή επιτυχία!
 12. Καλησπέρα, δεν είμαι μητέρα ούτε έχω σχετικές γνώσεις, αλλά βρήκα το παρακάτω βίντεο πολύ ενδιαφέρον. Το κομμάτι των καμπυλών ανάπτυξης ξεκινά από το 25:40, αλλά και το προηγούμενο βίντεο αξίζει.
 13. merie

  Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

  Για τη nati Ακούστε φίλοι να σας πω τι έμαθα η καημένη: στην εκκλησιά πως οι γονείς δεν είναι παντρεμένοι! Αμέσως τ'αποφάσισα,δεν κάνω βήμα πέρα! Εγώ σ'αυτούς τους δυο ευθύς θα βάλω από μια βέρα! Αν θέλετε λοιπόν κι εσείς η αγάπη αυτή ν'ανθίζει ελάτε να πετάξουμε όλοι μαζί το ρύζι!
 14. τι εννοείς να μην έρχονται σε επαφή γυμνά; δηλαδή με τα εσώρουχα; ε,ναι,τότε δεν θεωρώ πως χρειάζεται προφυλακτικό...έτσι ακριβώς μας είχε πει και εμάς η σεξολόγος,ότι δηλαδή μια παρθένα μπορεί να μείνει έγκυος με αυτόν τον τρόπο,μέσω της διόδου από την οποία κατεβαίνει το αίμα της περιόδου,με απλή εκσπερμάτιση χωρίς διείσδυση..αλλά τώρα αν δεν υπάρχει καθόλου εκσπερμάτιση,ή αν ακόμα καλύτερα δεν υπάρχει απευθείας επαφή των γυμνών οργάνων,το προφυλακτικό μάλλον είναι άχρηστο.καλά κάνεις και ενημερώνεσαι πάντως!
 15. Εμένα πάντως μου έχει πει ένας καθηγητής ουρολόγος στο πανεπιστήμιο ότι ο όρος ''προσπερματικά υγρά'' κατ'αρχάς δεν είναι ιατρικός όρος.το πέος πριν την επαφή λιπαίνεται με ένα υγρό που εκκρίνεται(όχι σπέρμα).αν έχει προηγηθεί κι άλλη επαφή ή εκσπερμάτιση απλά τότε μπορεί σε αυτό το υγρό να βρεθεί και σπέρμα από την προηγούμενη φορά.το ζουμί θεωρώ πως είναι το εξής:απαραίτητο το προφυλακτικό εννοείται με τη διείσδυση αλλά και με το απλό παιχνίδι των γεννητικών οργάνων(έτσι μας είχε πει τουλάχιστον μια σεξολόγος που είχε έρθει στο σχολείο).αυτά!