Yovanna

Plus500
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.874
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  37

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Yovanna

 1. Το ξέρω καλά αυτό με το αίμα. Και εμείς τρέχαμε. Δυστυχώς εμένα δεν με δέχονται για αίμα, λόγω χαμηλού αιματοκρίτη, αλλιώς και εγώ ήθελα να γίνω δότρια. Και ο άντρας μου το ίδιο, αλλά του λείπει το ένζυμο και δεν μπορεί.
 2. Δεν έχω λόγια, σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι, ξαναέζησα πολλά διαβάζοντας σε. Αν μπορώ να κάνω κάτι πες μου. Γρήγορη ανάρρωση εύχομαι!
 3. Εγώ το είχα σκεφτεί, αλλά δεν περίμενα ότι φεύγει τόσος κόσμος. Ήθελα να προλάβω καλό καιρό, γι'αυτό το έκανα 2 μέρες πριν και όχι την Κυριακή μετά τα γενέθλια, που θα ήταν πια Νοέμβρης. Ας έρθουν έστω οι μισοί. Τουλάχιστον, με αφορμή τα γενέθλια, μας κάλεσαν για play date αύριο . Κάτι είναι κι αυτό!
 4. Τα δικά μας στα έχω πει, αλλά αν θες να με ρωτήσεις οτιδήποτε, ξέρεις που θα με βρεις. Ελπίζω να είστε καλά..
 5. Tα μεγαλύτερα αδερφάκια, άντε να πηγαίνουν δημοτικό. Δεν νομίζω να τους πειράζει να μην πάνε σχολείο. Φοβάμαι ότι την πατήσαμε. Σκέψου ότι και οι 2 που απάντησαν θετικά, ήταν να φύγουν, και η φίλη του από την πισίνα, μετά μου είπε ο άντρας μου που τους έδωσε το προσκλητήριο, ότι είπαν θα προσπαθήσουν γιατί έχουν κανονίσει να φύγουν τριήμερο. Και εμείς αν δεν ήταν το πάρτυ, θα είχαμε φύγει. Βέβαια, επειδή δεν θα ήθελα να χάσει ο μικρός το πάρτυ, αν δεν είμασταν πολύ μακριά, θα φρόντιζα να φύγουμε πρωί, ώστε να πάμε και στο πάρτυ. Απλά υπέθεσα ότι αυτοί που ξέρουν ότι δεν θα έρθουν, ειδοποιούν πρώτοι πρώτοι. Του στυλ, ευχαριστούμε και χρόνια πολλά, αλλά έχουμε κανονίσει κτλ.
 6. Κορίτσια, όσες έχετε δώσει προσκλήσεις σε συμμαθητές, μετά από πόσες μέρες επιβεβαίωναν? Έχω αρχίσει και αγχώνομαι, διότι από την Τρίτη, μόνο 2 έχουν επιβεβαιώσει. Έχω γράφει να απαντήσουν έως την Τρίτη. Αλλά μπορεί να περιμένουν τελευταία στιγμή? Να δείτε που πολλοί πήραν άδεια Παρασκευή για να φύγουν εκδρομή.
 7. Δεν μου άρεσε ποτέ ο Τίμος. Ούτε του μικρού. Τα Τικ και Τέλα ήταν η καλύτερη μας συντροφιά στις ηλικίες 2-3,5 , τα λάτρεψε, και εγώ το ίδιο , αλλά είναι για λίγο πιο μικρά παιδιά. Θίγει όμως πολύ σημαντικά θέματα και θα σας είχε βοηθήσει πιστεύω. "Ο καινούριος φίλος " για τις νέες φιλίες, το "Χριστουγεννιάτικο δέντρο ", όπου ο τικ κάνει τη σκανταλιά και τρώει όλα τα στολίδια-ζαχαρωτά από το δέντρο , "η λιμνούλα" για την τουαλέτα, "το σούπερ πατίνι" για να μάθουμε και να μοιραζόμαστε τα πράγματα μας , αλλά και να σεβόμαστε αυτά των άλλων κτλ. αν είσαι γραμμένη στην ομάδα "παιδικό βιβλίο" στο fb, θα έχουν πολλά να σου προτείνουν.
 8. Μας έχουν ξεφύγει κάποια! Πάμε να γράψουμε και εκεί!
 9. Καλά, με το η ψυχή της παρέας για τα 4χρονα, λες και μιλάμε για γυμνασιόπαιδα, γέλασα με την ψυχή μου. Στο μεταξύ, το παιδί μας μπορεί να ταίριαξε με τα πιο συνεσταλμένα παιδάκια της τάξης και ο πιο ζωηρός να θεωρείται τα ταραξίας από τα υπόλοιπα παιδιά. Στο μεταξύ αναστήθηκα σήμερα! Είπα μια που έμεινα σπίτι, να γεμίσω και την πινιάτα. Την τίγκαρα! Καφάσια θα γεμίζουν! Τα δωράκια τα βάζουν τα παιδάκια σε χαρτονένια δοχεία / κώνους? Γιατί δεν σκέφτηκα να πάρω, αλλά προλαβαίνω ακόμα.
 10. Καλέ ναι, αναλυτικά όλα! Τί, σας πρήζω τόσο καιρό και μετά θα σας αφήσω στο σκοτάδι??
 11. Στη λογική του αφού δεν το ξέρει, να μην του το δείξουμε, πού να τρέχουμε τώρα, δεν θα καταφέρω ποτέ να μπω. Εγώ θέλω να του δείξω πολλά πράγματα που δεν ξέρει. Ούτε ότι πηγαίνουν κάποιοι ταξίδια στο εξωτερικό ξέρουν, οπότε να μην τα πάμε, δεν το ξέρουν, δεν θα τους λείψουν. Ούτε θέατρο να τα πάμε, δεν το γνωρίζουν πριν πάνε άλλωστε, ούτε πάρτυ να κάνουμε, τα οποία κάνουν το παιδί να αισθάνεται ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει γύρω από αυτόν, βοηθούν στην κοινωνικοποίηση, στη δημιουργία φίλων κτλ. @Έσπερος εσύ τουλάχιστον, θα έπρεπε να ήσουν η πρώτη που θα επιδιώκει αυτή την κοινωνικοποίηση . Μπορεί να αγχώνομαι όπως λες, και σίγουρα θα ήμουν πιο ήρεμη αν δεν είχα κανονίσει τίποτα, αλλά δεν είμαι εγώ το θέμα. Σκέφτομαι πόσο θα χαρεί να είναι με όλους τους φίλους του πρώτη φορά΄και να παίζουν εκτός σχολείου, να του τραγουδάνε το τραγουδάκι, να γνωριστούμε μα άλλους γονείς και με κάποιους να ταιριάξουμε, προς όφελος του παιδιού.
 12. Ναι! Βασικά 4. Τον συμμαθητή με την αδερφούλα του, τον ανιψιό μου και μια φίλη του από την πισίνα που ζήτησε να καλέσουμε!
 13. Ναι, όντως. Η αλήθεια είναι πως το άνοιγμα του τάπερ είναι πιο σοβαρός προβληματισμός. Ε, κάτι τέτοιο, μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε στιγμή.
 14. Έχει και κορδόνια αν δυσκολευτούν! Είχαμε σήμερα την πρώτη θετική απάντηση! Μου είπε μάλιστα η μαμά ότι θέλει καιρό να με πάρει για να κανονίσουμε κάτι εκτός σχολείου, τα παιδιά μας φίλοι γαρ! Ακύρωσε μάλιστα το ταξίδι τους για να έρθουν. Ελπίζω να μην είναι άρρωστος και το ακύρωσαν άδικα! Και εκεί σκέφτομαι ότι πολλοί γονείς ίσως πάρουν και την Παρασκευή άδεια και φύγουν ταξίδι! Ωραία! επίσης προφανώς άργησα να τα δώσω και ο κόσμος έχει κανονίσει!
 15. Δεν ξέρω, μου φαίνεται κάπως να βγάλω μια μικρή τουρτίτσα . Μπορεί να πουν, ωχ από αυτή θα φάμε όλοι? Σε γάμο δεν έχω δει ποτέ τούρτα με ζαχαρόπαστα. Εμείς δεν κόψαμε τούρτα και πήραμε 7-8 από τις αγαπημένες μου. Ερώτηση: H πινιάτα παίζεται μόνο με μάσκα? Διότι πήραμε μάσκα και ρόπαλο, αλλά σκέφτομαι ότι λόγω κοβιντ, ίσως δε θα έπρεπε να φορέσουν τα παιδάκια την ίδια μάσκα. 15 μάσκες δεν θέλω να πάρω. Να παίξουν χωρίς?
 16. Ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν σας έχει πάει καλά ως τώρα. Ίσως επειδή δεν είχε αρρωστήσει καθόλου πριν πάει σχολείο. Σίγουρα θα πάμε. Βέβαια δεν νομίζω να έχει άποψη για την διακόσμηση. Ξέρει ότι θα είναι Μίκυ απλά. Σήμερα παρήγγειλε τα δωράκια. Σαπουνόφουσκες Μίκυ που λένε με αγάπη από τον ....(όνομα) και από μια καρτέλα αυτοκόλλητα foam Disney. Θα πάρουν και απο ένα μπαλόνι με ήλιον φεύγοντας !
 17. Εννοείται, είναι καλοδεχούμενα, δεν είμαι σίγουρη για το πόσοι έχουν αδερφάκια. Απλά έχω φάει κόλλημα ότι θα έρθουν οι μισοί το πολύ! Επίσης ίσως ο ένας γονιός προτιμήσει να κάτσει σπίτι με το αδερφάκι, αν είναι πολύ μικρό. Δεν με πειράζει να μείνει τούρτα, πάντα την τούρτα που μένει από τα γενέθλια του, την πηγαίνω στο γραφείο και την τσακίζουν. Είναι όμως πανάκριβη αυτή με τη ζαχαρόπαστα! Για 6,5 κιλά, με το θέμα μας (Μίκυ), αυτή που έχω δει , είναι στα 135 ευρώ! Και ήταν η πιο φτηνή με ζαχαρόπαστα στο θέμα αυτό! Βρήκα πιο οικονομική, από εκεί που ψωνίζω συνήθως, αλλά είναι κέικ και όχι τούρτα και δεν μου αρέσει.
 18. Αποκλείεται να έρθουν τόσα άτομα. Σιγά μην έρθουν όλα τα παιδιά και μάλιστα με τους 2 γονείς. Η τούρτα που θέλω, στα 5,5 κιλά, λέει το ζαχαροπλαστείο βγάζει 35-40 κομμάτια.
 19. Δηλαδή, πες ότι έρχονται όλοι, 14 δηλαδή παιδάκια με τους γονείς τους ή έναν γονιό κάποιοι και οι 2 γιαγιάδες. 5,5 κιλά τούρτα με ζαχαρόπαστα φτάνει? Ή να πάρω την αμέσως πιο μεγάλη, δηλαδή 6,5 κιλά?
 20. Μοίρασε η δασκάλα τα προσκλητήρια, αλλά δεν έχω ακόμη κάποιο νέο. Συνομιλήσαμε χθες για λίγο με κάποιες μαμάδες στην ομάδα, για άλλο λόγο, αλλά δεν ανέφεραν κάτι. Ίσως δεν είπαν κάτι γιατί δεν ήξεραν αν είναι όλα τα παιδιά καλεσμένα. Ή γιατί δεν έχουν σκοπό να έρθουν! Έχω πει να μου απαντήσουν μέχρι την Τρίτη. Στο μεταξύ, βδομέδες τώρα λέω να πάμε με τον μικρό να παίξει, να εξοικειωθεί με το χώρο, να μιλήσω και εγώ για τα διαδικαστικά, διακόσμηση κτλ και όλο κάτι γίνεται και δεν έχουμε πάει ακόμη.
 21. Ευχαριστώ! Ταλαιπωρημένη. ανεβοκατέβαζα πυρετό τη νύχτα. Τώρα δέκατα. Ελπίζω να κρατήσει 2 μέρες μαξ όπως του μικρού.
 22. Α θα έχεις λαό! Τόσα πολλά συνομήλικα παιδάκια στον κύκλο σας? Σούπερ. Πόσα κιλά τούρτα σύνολο? Εγώ θα καλούσα τους συμμαθητές 2 εβδομάδες πριν .