Jump to content
➔ ParentsCafe.gr

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/21/2022 in all areas

  1. Εγώ πάλι συμφωνώ με τον άντρα σου. Είναι συνταξιούχος, τα παιδιά της τα μεγάλωσε, δεν έχει υποχρεώσεις και πήγε μια εκδρομή. Έρχεται και σε βοηθάει με τον τρόπο της, αλλά δεν είναι υπάλληλός σας για να σε ρωτήσει πότε μπορεί να φύγει. Το κανόνισε όποτε τη βόλευε: όταν είχε χρήματα, όταν μπορούσε η αδερφή της, ή απλά όταν είχε μπουχτίσει και ήθελε να πάει ένα ταξίδι. Το ξέρω πως είναι πολύ δύσκολη η φάση που βρίσκεσαι με το παιδί. Τα δόντια τα θυμάμαι κι εγώ σαν εφιάλτη. Τον έβαζα στον μάρσιπο και κάναμε δουλειές παρέα, και φυσικά υπήρξαν φορές που έκλεισα το φαγητό επειδή έκλαιγε και δεν μπορούσε να ηρεμήσει ούτε εκεί. Τα είχαμε συζητήσει και παλιότερα. Καταλαβαίνω ότι επειδή έχασες τη μαμά σου, σκέφτεσαι πως αν ήταν εκείνη εδώ θα σε βοηθούσε πολύ περισσότερο, και πονάς ακόμα. Και είναι φυσιολογικό να σκέφτεσαι έτσι και να πονάς. Αλλά πραγματικά δεν θεωρώ ότι είναι φοβερό αυτό που έκανε η πεθερά σου. Δεν σου μιλάω εκ του ασφαλούς: η μαμά μου είναι μακριά κι η πεθερά μου ζει στα προάστια. Όταν αρρωσταίνει ο μικρός, ή όταν έχουν καμιά απεργία στον σταθμό ή κλείνει το τμήμα λόγω κόβιντ, της ζητάμε να έρθει να βοηθήσει. Άλλες φορές μπορεί και άλλες όχι. Έχει τα σκυλιά, έχει δουλειές, έχει δικό της πρόγραμμα. Αν δεν μπορεί τα ρυθμίζουμε μόνοι μας με τον σύζυγο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις δουλειές μας. Τη μία και μοναδική φορά που θελήσαμε να βγούμε Σαββατόβραδο μαζί, δεν ήρθε να κρατήσει το παιδί γιατί είχε κανονίσει να βγει για φαγητό. Ο άντρας μου τσατίστηκε, εγώ προσωπικά τη θαύμασα (εξαιρετικό παράδειγμα οριοθέτησης και μπράβο της). Φυσικά και σκέφτομαι ότι αν ζούσα δίπλα στη μαμά μου, ή αν ήμασταν πάνω-κάτω στο σπίτι με την πεθερά μου, η ζωή μου θα ήταν πολύ πιο εύκολη. Ταυτόχρονα ενδεχομένως να είχα άλλα προβλήματα που δεν έχω τώρα. Μην σκας και μην στεναχωριέσαι. Απόλαυσε αυτό που σας προσφέρει και πάρε παράδειγμα για το δικό σου μέλλον. Η γυναίκα δεν χρειάζεται να γίνεται θυσία μέχρι να κλείσει τα μάτια της, πρώτα με τον άντρα της και μετά με τα παιδιά και τα εγγόνια της. Αν το θέλει και αυτό τη γεμίζει και την κάνει χαρούμενη, καλώς. Αν δεν το θέλει, πάλι καλώς.
    1 point
  2. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ despina88. Σημερα θα μας πει ο γιατρός ποτέ θα κάνουμε τον πρώτο υπέρηχο! Όλα καλά θα πάνε! Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι!
    1 point
  3. Εγώ ακούστε τι είχα πάθεια και ακόμα θα μου μείνει η απορία τι να ήταν. Καταρχήν ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ έχω μπει στον 5ο μήνα στην 19η εβδομάδα. Όταν είμουν στον πρώτο μήνα νομίζω στην 5η εβδομάδα.... το λέω και ακόμα μου έρχεται να βάλω τα κλάματα γιατί τρόμαξα. Ήταν Σάββατο απόγευμα θυμάμαι μόλις είχα ξυπνίσεις και πήγα τουαλέτα για ούρηση. Μετά από κανένα λεπτό αρχίζει να με πιάνει ένας οξύς πόνος ο οποίος μου θύμιζε τον οξύ πόνο που είχα στην περίοδο. Πόναγα πάρα πολύ δεν μπορούσα ούτε να καθήσω με χτύπαγε και πίσω στον πρωκτό. Τρόμαξα πάω στο Αλεξάνδρα που εφημέρευε (ξεχασα να σας πω ότι το ευχάριστο ήταν ότι δεν είδα αίμα μόνο αυτό με παρηγορούσε ότι ίσως τα πράγματα να μην είναι σοβαρά) έλα όμως που εγώ πέθαινα στους πόνους. Τελκά πήγα με εξέτασαν μου έκαναν ύπέρηχο βέβαια θυμάμαι τότε είχε δει ο γιατρός τότε τον σάκο χωρίς εμβρυικά στοιχεία (ήταν νωρίς για αυτό) και μου είπε ότι είδε μια μικρή κύστη. Έκανα εξετάσεις αίματος και ούρων όλα καλά μου είπαν. Γνώρισα και τον γιατρό μου εκείνη την ημέρα ο οποίος με καθησύχασε μετά από 2 εβδομάδες θα πήγανα στο ιατρείο του για να ακούσουμε την καρδούλα του. Τέλος πάντων έφυγα από το νοσοκομείο πάντώς όλο το βράδυ μέχρι και την επόμενη το πρωί εγώ πονούσα και με χτύπαγε και πίσω στον πρωκτό. Μου έκανε ο άντρας μου χαμομήλι κλτπ αλλά τίποτα. Κορίτσια.... σας το λέω και βουρκώνω.......... φοβήθηκα όσο δεν είχα φοβηθεί ποτέ μου. Η μάνα μου την είχε πάρει ο άντρας μου τηλέφωνο όταν είμουν στο νοσοκομείο ήταν του Σταυρού θυμάμαι και πήγε η καημένη και άναψε μια λαμπάδα για την ψυχή μου έχω μέσα μου... Σας το λέω και ακομα κλαίω δεν θα την ξέχάσω ποτέ αυτή την εμπειρία . Μέσα μου φοβόμουν πάρα πολύ και τις επόμενες μέρες που δεν πόναγα. Περίμενα με ανηπομονησία να περάσουν οι δυο εβδομάδες να πάω στον γιατρό μου για να ακούσω την καρδούλα μόνο έτσι θα το πίστευα. Όντως πέρασαν οι δυο εβδομάδες πάω στον γιατρό μου κάνει τον κολπικό υπέρηχο και βλέπει σάκο. .......... το κούναγε απο εδώ το κούναγε από εκέι δεν τον έβλεπε. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ έσφιξα τα δόντια και έλεγα μέσα μου το ήξερα .....ξαφνικά δεν πρόλαβα να τελειώσω την σκέψη μου και φωνάζω από μόνη μου ΄΄Νάτο , νάτο, νάτο΄΄ όντως κορίτσια το είδαμε........ μας παίδεψε αρκετά! Ήταν ένα μικρό φασολάκι και ακούσαμε και την καρδούλα μου. Από τότε όλα δόξα τον θεό πήγαν καλά μέχρι στιγμής! Είμαι πολύ φορτισμένη και δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο. Βέβαια μετά συνέχισαν 3 μήνες με απίστευους εμεοτύς έχασα 2,5 κιλά αλλά χαλάλι του. Πάντως όταν πρώτα ο Θεός γεννηθεί και είναι καλά το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ θα του βγάλω τα μαλλάκια για αυτά που μου έκανε! Συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα μου. Απλά ήθελα να σας πω ότι οι πόνοι είναι φυσιολογικοί
    1 point
×
×
  • Create New...