Πίνακας Συνεισφοράς


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 13/09/2022 in all areas

 1. 3 points
  Ξεκινήσαμε κι εμείς, σήμερα 1η ουσιαστικά μέρα ολόκληρη μέχρι τη 1.15, διάβασμα δεν είχαν, διάβασαν και τα 88 ντολμαδάκια του Τριβιζά στην τάξη. Ντύσαμε και τα βιβλία, εντάξει 4 ήταν και όταν είδα τι έχουν φίλες μου από μεγαλύτερες τάξεις ένιωσα τυχερή :))) Διάλειμμα βγαίνουν α΄ και β΄ εμάς μαζί, στην τάξη είναι λίγα τα παιδιά, η προσέγγιση της δασκάλας πολύ προσωπική και τρυφερή θα έλεγα και θα επικοινωνούμε με μέιλ εβδομαδιαίως για την ύλη. Σε δημόσιο κι εμείς πάμε.
 2. 2 points
  Ποιο είναι το δεξιά, το αριστερά, πάνω, κάτω, πίσω από, μπροστά από, κλπ. Τα πρώτα μαθήματα επικεντρώνονται στο χώρο, τις διαστάσεις, ομαδοποιήσεις, ποιο δεν ταιριάζει, τέτοια πράγματα. Εμάς μετά μπήκαν σιγά σιγά στους αριθμούς μέχρι το πέντε, εμπεδώνοντας καλά τα "ζευγαράκια". Πχ. το 2 έχει ένα μόνο ζευγαράκι το 1+1. Το 3 έχει 2 ζευγαράκια, το 1+2 και το 2+1 και ούτω καθεξής. Το βασικό σημαντικό στην πρώτη δημοτικού είναι η πλήρης κατανόηση του μηχανισμού της δεκάδας, στην εφαρμογή της μέχρι και το εκατό. Το παιδί πρέπει να κάνει κτήμα του τις προσθαφαιρέσεις, όχι παπαγαλία εννοείται, αλλά ουσιαστικά.
 3. 1 point
  ετσι γραφει σαν τιτλο αυτο το μαθημα κ στην ουσια συζητανε σε εικονες αυτα που ειπε κ η vtgian
 4. 1 point
  στα μαθηματικα τα πρωτα μαθηματα,αλλα δ ξερω αν θα τα κανουν με αυτην την σειρα,ειναι προσανατολισνος στον χωρο,σχηματα,συγκριση,οι αριθμοι ως το 5
 5. 1 point
  Και εμας κανονικά από σήμερα το ωράριο. Συνήθως νωρίτερα σχολάνε όταν δεν έχουν εκπαιδευτικούς για όλες τις θέσεις, είναι δυστυχώς σύνηθες αυτό. Εμάς μας είχε δώσει η δασκάλα του το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που αναγράφονταν οι διδακτικές ώρες, τα μαθήματα και τα διαλείμματα.
 6. 1 point
  Εμάς τα ντύνει το Max stores με ένα ευρώ το βιβλίο (με θήκες όπως είπα - έχουν ένα μηχάνημα και φτιάχνουν τη θήκη ακριβώς στα μέτρα του βιβλίου). Για να βγει θέλει πρέπει να το κάνεις ηθελημένα. Είναι αρκετά μέσα χωμένα τα εξώφυλλα όπως λέει και η Deena. Εμείς τα είχαμε από το καλοκαίρι τα βιβλία, οπότε τα έδωσα πριν 2 εβδομάδες και τα ετοίμασαν. Ναι, χαλάνε, ειδικά γλώσσα και μαθηματικά που μπαίνουν-βγαίνουν συχνά. Εμάς το ζήτησε η δασκάλα να τα ντύσουμε. Για το θέμα της ενημέρωσης, να πως ότι και η δική μας στο δημόσιο πρότεινε να στέλνει κάθε μέρα μέσω του e-class τι τους έχει βάλει αλλά μια-δύο μαμάδες είπαν ότι είναι κουραστικό εκτός από το σωρό email που έχουν στη δουλειά τους να λαμβάνουν ακόμα μία ενημέρωση κάθε μέρα, και ότι προτιμούν χαρτάκι Όλα τα δημόσια σχολεία έχουν το e-class όπου ο δάσκαλος έχει τη τάξη του, μπορεί να ανεβάσει ότι υλικό θέλει, να στείλει μαζικές ή προσωπικές ενημερώσεις. Φροντίστε τα πρωτάκια, να μπείτε στη πλατφόρμα με τους κωδικούς του παιδιού και να ζητήσετε τα γίνετε μέλη της τάξης.
 7. 1 point
  ναι. θέλει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μεγάλη προσοχή στους ιδιοκτήτες κ την κατάσταση του σπιτιού. Δεν είναι όλα χάλια. Συνιστώ σε όλους πριν νοικιάσουν να πηγαίνουν με κάποιον έμπειρο δηλαδή κάποιον που έχει ακίνητα είναι στην αγορά και έχει μείνει σε 10 σπίτια στη ζωή του να μπορεί να καταλάβει από πρίν. οι τιμές ενοικίων ή αγοράς, προ 10 ετίας δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση, ΚΑΜΙΑ σχέση με τώρα. αιτία σύμφωνα με αυτά που ξέρω, είναι η 100% αύξηση στα νότια, κάτι που κάνει περισσότερους να στραφούν λίγο πιο βόρεια με αντίστοιχο εφέ αλυσιδωτό. Έχω φίλη που είναι στα ακίνητα στα Νότια. Σε λίγα χρόνια δεν θα είναι εφικτό πια σε Αθηναίους να μένουν σε νορμάλ σπιτια εκεί, αν δεν υπάρξει επιδότηση για χτίσιμο νέων σπιτιών, σε καινούριες περιοχές, ή επιδότηση για ανακαινίσεις έτσι ώστε κάποια χάλια σπίτια να γίνουν πιο ελκυστικα σε θέμα υποδομών εντός του σπιτιού. Και μονο όσοι έχουν ιδιοκτησία στα νότια, θα την εκμεταλλευτούν τουριστικά ($$$) και θα ψάξουν αλλού για ενοίκιο. Όλοι αυτοί,... θα ψάξουν σε σημεία που τώρα ακόμα είναι νορμαλ τιμές, με αποτέλεσμα να μειωθεί η προσφορά και άρα να ανέβουν και εκεί οι τιμές. Κερδισμένοι είναι όσοι αγόρασαν στην κρίση πριν από 5 -10 χρόνια νεόδμητο σπίτι γιατί θα εχει ανεβασει την αξία του τώρα τρελλά. Αυτοί τώρα, λογικά, αν πουλήσουν βγάζουν κάποια χρήματα. Όποιος αγοράζει τώρα θα αγοράσει σε μεγάλη τιμή, κάτι που έχει μικρότερη αξία. Εγώ θα περιμενα , κατόπιν αυτής της φάσης που περνάμε, που θα φτάσει ένα ταβάνι, την αγορά να δημιουργησει τα νεόδμητα Δηλαδή, τα ενοικια θα ανέβουν στον θεό, τα ακίνητα θα ακριβύνουν και άλλο τόσο που δεν θα αξίζει αγορά, οπότε για να κινηθούν τα νερά θα πρέπει να γίνουν αλλαγές από το κράτος. Ή εάν έχω συγκεκριμένη περιοχή στο μυαλο μου που ξέρω ότι θα θέλω να μενω σε 20 χρόνια, 30 χρόνια, και θα έκανα βόλτες κάθε μερα μιλώντας με τον κόσμο και να ψάνω γνωριμίες για τυχον τυχερή διαθεσιμότητα πώλησης . (δηλαδή ψυλλος στα άχυρα,... ) Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χρόνο κ το καταφέρνουν αυτό. Για όποιον αμφιβάλλει ας κάνει μια γύρα, και δεί τα σπιτια κ τις τιμες .... αυτά ακουω απο 2 μεσίτριες φίλες. Προσοχή γιατί οι μεσίτες αν δεν ειναι φίλοι σου, μπορεί να θελουν να σου πουλήσουν απλά κάτι για το ποσοστό & σε πείσουν να το αγοράσεις κάτι που δεν αξίζει με την καμία, απλώς επειδή δεν εχουν κάτι άλλο να σου πουλήσουν. Πωλήσεις είναι αυτές.
ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά

© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008 !!


Powered by Invision Community