Πίνακας Συνεισφοράς


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/08/2022 in all areas

 1. 2 points
  γτ δ ειναι φυσιολογικη η περιοδος; αν πιστευεις οτι υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης κανε χοριακη να ξερεις αλλιως μηπως πρεπει να μιλησεις με γιατρο αν εισαι εγκυος κ εχεις αιμα δ ειναι περιοδος.αλλα αιμα στην εγκυμοσυνη κ πρεπει να πας γυναικολογο κ το τεστ δειχνει με καθυστερηση.αλλα η χοριακη καλυτερα
 2. 1 point
  Πραγματικά η συναναστροφή με ομηλίκους είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πράγμα! Θες στις συνήθειες του φαγητού, θες στη χρήση τουαλέτας, θες στη ζωγραφική/διάβασμα/κλπ, θες στη συμπεριφορά, θες στο κολύμπι στη θάλασσα (και προς τους δύο πόλους όλα τα παραπάνω), είναι φοβερό πως τους κάνει αμέσως κλικ και μεταμορφώνονται τα παιδιά! Ομοιώς λόγω συναναστροφής με την μεγάλη της αδερφή, θεωρώ η μικρή μπήκε τόσο άνετα στη θάλασσα. Η μεγάλη 2 καλοκαίρια ως μοναχοπαίδι και χωρίς παρέα ομηλίκων, στα 2μισι και 3μισι, δεν ήθελε να πλησιάσει ούτε στα 5μέτρα το νερό (ωραία που είχαμε περάσει τότε...).
 3. 1 point
  Εμάς παιδιά τελικά μας πρόλαβαν οι εξελίξεις. Στα πρώτα μπάνια στην Αθήνα είχαμε την κλασική άρνηση, μπήκε ελάχιστα κι αυτό μόνο αγκαλιά. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρεθήκαμε στη Λευκάδα με φίλους, που έχουν παιδάκι ένα χρόνο μεγαλύτερο, που κολυμπάει με άνεση με μπρατσάκια. Είδε το άλλο παιδί, είδε και τα μπρατσάκια, αυτό ήταν. Από εκεί που στα Λεγραινά βρεχόταν τα πόδια του κι έκοβε λάσπη, βρέθηκε να κολυμπάει στο Κάθισμα, με κυματάρες, και δεν ήθελε να βγει κιόλας... Στο τέλος τον έβγαλα με το ζόρι γιατί τα χείλη του είχαν γίνει μπλε μαρέν. Το ίδιο απόγευμα αγοράσαμε μπρατσάκια. Για να μας σπάσει κι άλλο το ηθικό, πριν από καμιά βδομάδα ζήτησε και μπήκε και στο swimtrainer - τρία καλοκαίρια μετά. Όπως είπε κι ο άντρας μου, "μπρατσάκια; Μπρατσάκια. Τι να κάνεις. Αλλά θα ήθελα έστω μία φορά τα πράγματα να κυλήσουν σύμφωνα με το σχέδιο, έτσι για να νιώσουμε κι εμείς ότι ελέγχουμε κάτι!"
 4. 1 point
  Παιδιά τα τζάμπο δεν είναι καλής ποιότητας κι εδώ πρόκειται για φαγητό.ειναι κάτι πιστεύω που αξίζει κάνεις βα δώσει παραπάνω χρήματα.ο εμδοκρινολογος φίλης της το ρο ισε αυτό επιρρεαζοβται με δι κ πι ορμόνες διάβασα διαγώνια.νομιζω ότι αναφέρεσαι σε φαγητοδοχειο αν δεν κάνω λαθος
 5. 1 point
  Λοιποοον... Όλα καλά με τον μικρό... Αρχικά, η αφυδάτωση έχει τοσο κλινικά συμπτώματα όσο και αιματολογικές τιμές. Όποτε το παιδί μου ποτέ δεν έφτασε σε αφυδάτωση. Αυτό που κάνει ο οργανισμός του κατά καιρούς κια παρατηρώ λιγότερα ουρά είναι να συμπυκνώνει τα ούρα ώστε να βγουν οι τοξίνες και όσα πρέπει τέλος πάντων, και κρατάει τα λοιπά υγρά κάνοντας ουσιαστικά μια ανακύκλωση όταν αυτό είναι απαραίτητο (είτε λιγότερη λήψη υγρών είτε μεγαλύτερη "χασουρα"), ώστε να λειτουργούν τα νεφρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Αφού το παιδί ιδρώνει πολύ, ναι μεν χάνει ηλεκτρολύτες, αλλά μέσα από φρούτα κρέας και γάλα αναπληρώνει και με το παραπανω. Ακόμη και με μικρή προσληψη. Έτσι δείχνουν και οι εξετάσεις που είχαν γινει και στην χειρότερη φάση. Εάν είχε ανάγκη ηλεκτρολυτών, θα είχε και κάποια ανάλογη κλινική εικόνα. Το ίδιο και πιο αισθητο σαν εικόνα θα ήταν σε περίπτωση αφυδάτωσης ή προβλήματος σε νεφρά. Προβλημα στα νεφρά δεν δημιουργείται από το παραπάνω 'κυκλωμα" γιατί ο οργανισμός ουσιαστικά τα προστατεύει. Όποτε, εάν δεν δω αλλαγή στην κλινική εικόνα, ή αν δεν φτάσει σε ακραία έλλειψη ούρων, δεν υπάρχει τίποτα γία το οποίο να ανησυχώ. Ούτε για την ποσότητα τους, ούτε για τυχόν κρυστάλλους. Σύντομα μεγαλώνοντας θα βελτιωθεί και πολύ η όλη κατάσταση εφόσον θα πίνει νερό κατα βούληση και θα τρώει και περισσότερες τροφές. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για όλες τις πληροφορίες!
ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά

© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008 !!


Powered by Invision Community