Πίνακας Συνεισφοράς


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/01/2022 in all areas

 1. 1 point
  Καλή χρονιά με υγεία! Περαστικά σε όσους νοσούν! Θα περάσει πολύ γρηγορα και ελαφριά! Άλλωστε εδω θα είμαστε να σπάμε όλες μαζί την μονοτονία της καραντίνας!
 2. 1 point
 3. 1 point
  Περαστικά.ποσες μέρες έχεις που κόλλησες?κόλλησε κ η υπόλοιπη οικογένεια?
 4. 1 point
  Θετική και εγώ στο μοριακό . Τα σελφ τέστ αρνητικά . Το ραπιντ έχει μεγάλο ποσοστό αποτυχίας στην όμικρον και επίσης οι εμβολιασμενοι έχουν μικρότερο ιικό φορτίο και δεν το πιάνει το ραπιντ. Από συμπτώματα μέχρι στιγμής μόνο μια μέρα έντονος πονοκέφαλος. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι όλη η οικογένεια. Τρίτη δόση είχα κάνει δύο βδομάδες πριν κολλήσω. Κορίτσια χρόνια πολλά!!! εύχομαι υγεία και αυτό το πράγμα με τον κορονοιο να γίνει τόσο ήπιο, να μη το καταλαβαίνουμε και να ησυχάσουμε πια
 5. 1 point
  Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι τρομερό, δεν θα νιώθεις κάτι που δεν θα είσαι έτοιμη να νιώσεις γιατί σιγά σιγά το σώμα και η ψυχολογία σου προετοιμάζονται για αυτό. Βασικά το μόνο που νιώθεις είναι κάποιες ήπιες ως επί το πλείστον κινήσεις μετά τον 5ο μήνα οπότε μάλλον έχεις καιρό ακόμα. Οι κινήσεις αυτές φυσικά δεν είναι συνεχόμενες αλλά κάποιες φορές την ημέρα και θυμίζουν συνηθως κινήσεις του εντέρου. Πραγματικά δεν είναι κάτι φοβερό. Σίγουρα θα το αντέχεις, μην σε προβληματιζει αυτό, δεν είναι κάτι που πονάει ή που δεν αντεχεται. Θα σε ρωτήσω κάτι και αν θέλεις απαντάς: ήταν προγραμματισμενη η εγκυμοσύνη? Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί αν δεν ήταν είναι φυσιολογικό να είσαι έξτρα αγχωμενη. Ακόμα και αν ήταν όμως και πάλι φυσιολογικό είναι να έχεις ένα άγχος γιατί στη αρχή δεν νιώθεις καν έγκυος και δεν μπορείς να φανταστείς πώς θα είναι στην πορεία αυτό που ξεκινάει. Όπως και να έχει σου εύχομαι καλή συνέχεια και όλα να πάνε καλά!
ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά

© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008 !!


Powered by Invision Community