Πίνακας Συνεισφοράς


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 17/11/2021 in all areas

 1. 2 points
  Ένα άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις τι μπορεί να έφαγες/ ήπιες και μπορεί να πείραξε το μωρό πχ να δημιουργησε αέρια όπως λες αν και σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τη @Super.mum , μπορεί να κλαίει για διάφορους λόγους ανεξήγητους και δε θα μάθεις γιατί. Επίσης, επειδή όπως είπες πριν βάζει κανονικά βάρος δε θα έδινα ξένο απλώς θα προσέφερα όσο πιο πολύ στήθος. Ακόμα, είναι σε μία ηλικία που είναι μέσα στα άλματα ανάπτυξης , κάθε τόσο έχει και ένα άλμα, οπότε αν το κλάμα δεν είναι κάτι το οποίο έχει κάτι αρκετά ασυνήθιστο πχ υπερβολική διάρκεια, δηλαδή αρκετές ώρες από το συνηθισμένο που κλαίει καθημερινά ,που λες τώρα καλώ παιδίατρο να δω τι γίνεται, απλα το αποδέχεσαι και υπομονή. Είναι φάση και περνάει όσο μεγαλώνει
 2. 1 point
  Μήπως βοήθησε απλά η αλλαγή στάσης; Θυμάμαι ότι στη φάση των κολικών, όταν έκλαιγε για ώρες, δοκίμαζα να τον κρατήσω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους μήπως ανακουφιστεί. Επίσης είχε τύχει κι εμένα να ηρεμήσει αμέσως όταν τον πήρε η μαμά μου αγκαλιά, αλλά το απέδωσα στο γεγονός ότι ήταν κι εκείνη πιο ήρεμη εκείνη τη στιγμή, σε αντίθεση μ' εμένα που πλέον είχα απελπιστεί και πανικοβληθεί που δεν έπιανε τίποτα. Με βοήθησε πολύ ο μάρσιπος, κάποια βράδια τον έβαζα μέσα κι έκανα βόλτες πάνω-κάτω στην κουζίνα με τον απορροφητήρα αναμμένο.
 3. 1 point
  @Κάντι Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Ναι, τελικά δεν έγινε υστερεκτομή. Μόνο αφαίρεση ινομυωμάτων.
 4. 1 point
  είπαν ότι από Παρασκευή θα ανοίγει στους 5,5 μήνες. Εγγ μπαίνω κάθε μέρα γιατί κλεινω εξάμηνο στις 24/11 αλλά δεν έχει ανοίξει. Ελπίζω όντως Παρασκευη να το κάνουν.
 5. 1 point
  Είναι η πραγματική εικόνα της πανδημίας, είναι αυτά που πρέπει να έχει στο μυαλο του κάποιος πριν αποφασίσει να πάρει κόσμο στον λαιμό του όπως πχ αυτοί οι εννιά στο σουπερ μαρκετ της Καλαμπάκας, που δυστυχώς δεν είναι οι μόνοι που δρουν έτσι! Και εμένα αυτό γυρνάει πάντα στο μυαλό μου , ειλικρινά!!
 6. 1 point
  Κι εσυ να εισαι καλα! Να εχεις μια ταχύτατη ανάρρωση και να επιστρέψεις σύντομα στις δραστηριότητες σου. Δεν κανατε ολική αφαίρεση ετσι δεν ειναι;
 7. 1 point
  Λες ότι παίρνει βάρος και κάνει πάνες. Και μένα σε αυτή την ηλικία το παιδί μου είχε ανεξήγητο κλάμα. Η περιγραφή σου, μου μοιάζει με κολικούς γιατί λες ότι μαζεύει τα ποδαράκια και μετά στη δεύτερη περίπτωση ηρέμησε με αγκαλιά. Το ότι ήπιε ξένο και ηρέμησε μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός, να εξαντλήθηκε από το κλάμα και το ξένο που είναι και πιο βαρύ σαν γάλα να το γλαρωσε και να αποκοιμήθηκε. Ήταν απογευματινές ώρες αυτές οι περιπτώσεις; Ξανασυνεβη από τότε που μας έγραψες; Εμένα μου είχαν πει ένα σωρό λόγους για το ότι μπορεί κλαίει. Εμένα είχε συνδυασμό αλλεργίας, έντονης ροής και κολικών. Όλα μαζί άσε... μίλησες με παιδίατρο; Αν ναι τι σου λέει. Πάντως ξαναλέω ότι μου μοιάζει με κολικούς, χωρίς να είμαι ειδικός. Δοκίμασε ζεστά πανακια στη κοιλιά και πολλή αγκαλιά. Εγώ έδινα και σταγόνες biogaia. Είχα δει διαφορά
 8. 1 point
  Μικρή συσπασουλα νομίζω ότι είναι αλλά μην φοβάσαι είναι φυσιολογικό. Κ στις 2 εγκυμοσύνες μου μου συνέβαινε. Με το καλό το μωράκι σου!
 9. 0 points
  Γκουγκλαρε το. Και κάτι άλλο.Σε πολυκατοικία στη Γλυφάδα από μια οικογένεια νοσηλεύονται γονείς και παππούδες.Τα τρία παιδάκια ηλικίας δημοτικού είναι μοβα τους στο σπίτι.τους πηγαίνουν φαγητό οι γείτονες. Αυτό κ η αποσύνδεση των μηχανημάτων από άλλον ασθενή είναι η πιο θλιβερή πτυχή της πανδημίας που έχω μέχρι τώρα ακούσει.
ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά

© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008 !!


Powered by Invision Community