Πίνακας Συνεισφοράς


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 15/06/2019 in all areas

 1. 2 points
  Ούτε εγώ ξέρω αν επιτρέπεται να δείξεις φωτογραφία αν και είμαι περίεργη να δω τι εννοείς. Πάντως και εμένα η κόρη μου τέτοια κακά (κίτρινα νερουλα που τα απορροφουσε η πάνα) έκανε συνήθως μέχρι που άρχισε τις στερεες τροφές. Και την περίοδο που έκανα αποχή και πριν, δηλαδή την περίοδο που δεν έκανα. Τρεις φορές την ημέρα είναι νορμάλ σε αυτή την ηλικία όπως και το μετά από κάθε γεύμα που έκανε νωρίτερα. Πριν αρχίσει αυτή η διαρροια, που προσωπικά δεν είμαι σίγουρη ότι είναι διαρροια, οι κενωσεις του μωρού πώς ήταν? Τι διαφορά είχαν με τώρα δηλαδή? Άλλο χρώμα, άλλη υφή? Γενικά το μωρό φαίνεται να δυσφορει, έχει κάποιο άλλο σύμπτωμα εκτός από τη διαρροια? Πάντως για να είναι και ο γιατρός χαλαρός πιστεύω πως είναι απλά μια από τις συνηθισμένες ευαισθησίες των πολύ μωρων και όχι διαρροια πραγματική, η διαρροια τόσον καιρό εξαντλει και αφυδατωνει και δεν θα έπρεπε να είναι τόσο χαλαρός ο γιατρός αν όντως πίστευε ότι τόσες εβδομάδες το παιδί έχει διαρροια. Μήπως απλώς τα κακά του δεν έχουν την τυπική υφή? Στα θηλαζοντα μωρά τα κακά μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές υφες και αποχρώσεις και όλες να είναι νορμάλ. Οκ η τυπική είναι μουσταρδι κρεμωδης με σπορακια αλλά δεν είναι έτσι για όλα τα μωρά (για το δικό μου δηλαδή δεν ήταν)
 2. 2 points
  Πραγματικά τι σε ρώτησα ;;; αν έχεις δείξει τις πάνες σε ρώτησα !!!και ξέρεις γιατί σε ρώτησα ; διότι σε κάποια φάση πίστευα πως η μικρή μου είχε διάρροια και είχα σκάσει όταν όμως το έδειξα στη παιδίατρο γέλαγε . Πολλές φορές δεν κάνουμε το αυτονόητο . Σε ότι αφορά εςενα Τώρα έβγαλες το συμπεραςμα ότι είμαστε οι έξυπνες μαμάδες και εκνευρίστηκες όμως ξερεις κάτι νομίζω ότι τα θέματα είναι αλλου τύπου κυρίως γιατί παντού βλέπεις εχθρούς , το είχες γράψει και σε πακαιοτερο ποστ αυτό με τους "έξυπνους άλλους ". Δεν θα σχολιάσω τις τελευταίες γραμμές του ποστ για να μην στο παίξω έξυπνη
 3. 1 point
  Για τον πόνο θα σε συμβουλευα να πάρεις συμβατά παυσίπονα και να κάνεις μασαζ με λαδακι ή ζεστό ντουζ πριν το θηλασμο. Πίεσε ελαφρά και όσο αντέχεις με τα δάχτυλα από την μασχάλη πως την θηλή. Αν μπορείς να βγαλεις λίγο γάλα με το χέρι θα σε ανακουφίσει. Για τους φραγμενους πορους ή αποτελεσματικότερη αποσυμφόρηση γίνεται με το θηλασμο με το πιγουνι του μωρού στραμμένο προς το πονεμενο σημειο. Κ έπειτα μπορείς να βάλεις λίγο παγο με πετσέτα τοπικα στο σημείο ή κόκκινο λαχανο. Συστηματικοί θηλασμοι με πρόγραμμα για να μην αυξήσεις και άλλο την παραγωγή αλλά όχι πολύ αραιά για να μην παθεις μαστίτιδα απ το γάλα που μένει μέσα στο στήθος. Αν νιώθεις ριγη ή πυρετό ενημέρωσε αμέσως το γιατρό σου. Μόλις νιώσεις καλύτερα και ξεπετρωσει το στήθος ξεκινάς να μειωνεις τα γεύματα για να αποθηλασεις. Δεν ξέρω αν στη κατάσταση που περνας γίνεται θεραπεία του φραγμενου πόρου και ομαλός αποθηλασμος μαζί. Ίσως κάποια άλλη μαμά να έχει εμπειρία ώστε να σε καθοδηγήσει καλύτερα.
 4. 1 point
  Εννοειται πωσ υπαρχει κατι αλλο.....σε ολα μου τα σχολια προσεχω παρα πολυ τι λεω...εσυ ομωσ εισαι εριστικη κ επιθετικη.....μονη σου τονξεκινησεσ..κ ενω σου εξηγω εσυ το χοντραινεισ κιολασ..να προσεχεισ πωσ μιλασ..γιατι μαλλον δεν φταιει μονο η πεθερα κ η κουνιαδα..φταινε οι τροποι σου..αντε καλη συνεχεια κ περαστικα στο παιδι..
ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά

© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008 !!


Powered by Invision Community