Πίνακας Συνεισφοράς


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 29/12/2018 in all areas

 1. 1 point
  Το κείμενο είναι απο διάλεξη του κύριου Μαντούβαλου και βρίσκεται στο εξής σιτε http://www.infertility.gr/lecture.html (μέχρι 22 Σεπτ. 08)
 2. 1 point
  Για παραπάνω καθαριότητα μάλλον. Κι επειδή εκεί παιζει ο ανθψιος μου. Δεν ρωτησα, ειμαι διακριτικη νυφη!
 3. 1 point
  Μένω σε μονοκατοικία με αυλή, σε περιοχή με μονοκατοικίες κυρίως. Σχεδόν σε όλα τα σπίτια, τα παπούτσια μένουν στην πόρτα. Σε μεγάλο βαθμό γιατί κανείς δεν αντέχει λάσπες μέσα έξω όλη μέρα, και όσο και να καθαρίσεις τα παπούτσια, αν έξω έχει χώμα, κάτι θα φέρεις μέσα.
 4. 1 point
  Ότι θα περάσει θα περάσει απλά δεν μπορεί να σου πει κάποιος ποτε και για πόσο. Αν συνεχιστεί πάνω από εξάμηνο θεωρείται χρόνιο κ είναι πιθανό να βγάζεις κατά διαστήματα. Εγώ έχω περίπου 6-7 χρόνια να βγάλω, δεν το λες και άσχημα. Ωστόσο, ένας αλλεργιολογος που επισκέφθηκα πρόσφατα για άλλο λόγο, όταν του εδινα το ιστορικό μου είπε ότι είναι σίγουρο ότι θα ξαναβγάλω κάποια στιγμή, δε φεύγει ποτέ. Πάντως από τον τρόπο που γράφεις εμένα ένα άγχος μου το περνας, πιθανώς όμως είναι λόγω της κατάστασης, κ εγώ όταν γέμιζα εξανθήματα αντιδρούσα όπως εσύ. Όσο για τις αιματολογικές, είχα κάνει κ εγώ κ μου βγήκε αλλεργία σχεδόν στα πάντα, στη σκόνη, στη ντομάτα, στο πορτοκαλι, στα θαλασσινά, στην ελιά, στο πεύκο, σε έναν ατελείωτο κατάλογο αλλεργιογόνων που όμως δεν έκανα απολύτως τπτ για να τα αποφύγω γιατί στο Λαϊκό (έχει από τα καλύτερα τμήματα αλλεργιολογικα) μου είπαν ότι η κνίδωση είναι άσχετη με όλα αυτά. Συνήθως ο οργανισμός εμφανίζει το πρβλ όταν χαλαρώνει. Μπορεί αν είχες έντονο άγχος να σου βγαίνει τώρα με αυτόν τον τροπο, δεν ξέρω. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, κλείσε ραντεβού να δεις τι θα σου πει ο γιατρός. Όταν βγάζεις μπορείς να πάρεις ένα αντιισταμινικό. Πάντως όπως εμφανίστηκε έτσι θα περάσει. Υπομονή.
ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά

© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008 !!


Powered by Invision Community