Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Κατασκευές

Ζυμάρια

Πειράματα & Επιστήμη

Χρώματα

Παιχνίδια & Τραγουδάκια

Προτάσεις για εξορμήσεις

 

Με ή χωρίς την βοήθεια των γονιών σας, μπορείτε να φτιάξετε εσείς τα παιδιά ένα μικρό σπιτάκι. Δείτε τα σχέδια, και αντιγράψτε τις διαστάσεις σε ένα χαρτόνι - ή φωτοτυπήστε τις σε χαρτί!

 
Για όσους θα βρίσκονται τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη, έχουμε να προτείνουμε διάφορες πασχαλινές δραστηριότητες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που εορτάζεται στις 2 Απριλίου, σας προτείνουμε σχετικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

 
Πως περισυνέλεξε το διαστημόπλοιο STARDUST την αστερόσκονη απο το διάστημα και τον κομήτη Wild 2?

Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να παρακολουθείτε τους σεισμούς που συμβαίνουν ακόμα και σήμερα σε όλη την γή, καθώς και αυτούς που έχουν συμβεί τα τελευταία 5 χρόνια.

 
Πού μπορείτε να βρείτε ποιοτικά και ιδιαίτερα δωράκια, παιχνίδια αλλά και υλικά για ζωγραφική και κατασκευές για τα παιδιά, ξαδέρφια και ανηψάκια σας?

Το τετράεδρο (σχήμα πυραμίδας), το εξάεδρο (κύβος), το οχτάεδρο (διπλή πυραμίδα), το δωδεκάεδρο και το εικοσάεδρο, είναι γνωστά σαν τα "Πλατωνικά Σχήματα".

 
Αυτό το σχήμα είναι ένα απο τα "πλατωνικά σχήματα" και αποτελείται απο είκοσι ίσες τριγωνικές επιφάνειες. Η μορφή του θα εντυπωσιάσει τα παιδιά σας - ακόμα και αυτά που είναι κάτω των 6 ετών!

Δείτε εδώ παλαιότερες δωρεάν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους!

 
Αρχείο: Δείτε εδώ παλαιότερες εκδηλώσεις για παιδιά


9


ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008