Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Κατασκευές

Ζυμάρια

Πειράματα & Επιστήμη

Χρώματα

Παιχνίδια & Τραγουδάκια

Προτάσεις για εξορμήσεις

 

Εγκαινιάστηκε το skywalk - είναι κατάλληλο για παιδιά από 6 ετών.

 
Προσοχή ανενεργό άρθρο! Ενημερωθείτε για τις δωρεάν εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους & ενήλικες!!

Προσοχή ανενεργό άρθρο! Θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, θέατρο μαριονέτας και σκιών!

 
Δείτε εδώ όλες τις ομάδες που μπορείτε να συμμετάσχετε και να διασκεδάσετε μαζί με το παιδί σας, χωρίς να το αποχωριστείτε!

Παιδικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις, σε οργανισμούς, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης και μουσεία! Τι να κάνετε στον ελεύθερό σας χρόνο!

 
Προσοχή ανενεργό άρθρο! Όλες οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης! Ένας πλήρης οδηγός δραστηριοτήτων για τις γιορτές!

Το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας διοργανώνει δραστηριότητες για τους ελεύθερους επισκέπτες τα Σαββατοκύριακα, σεμινάρια για ενήλικες, και κύκλους εργαστηρίων για παιδιά.

 
Summer Camp! Τα πάντα για ολιγοήμερες καθημερινές καλοκαιρινές δραστηριότητες για παιδιά σε εξωτερικούς κυρίως χώρους, μουσεία, κατασκηνώσεις, καταφύγια κ.ά.

Δείτε εδώ παλαιότερες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις!

 
Νέο! Εργαστήρια για ενήλικες, σεμινάρια έκφρασης και επικοινωνίας, κύκλοι δημιουργικών συναντήσεων.

Παραστάσεις για παιδιά 3 - 8 ετών, απο το "Θέατρο της κούκλας!" που όπως πάντα μαγεύει μεγάλους και μικρούς. Ο ιδανικός χώρος για την πρώτη επίσκεψη του παιδιού σας σε κουκλοθέατρο.

 
Το «Πολιτιστικό Πάρκο» καλεί μικρούς και μεγάλους στη Βιωματική Δραστηριότητα «Τότε που οι μύλοι..άλεθαν» που διοργανώνει εκτάκτως την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 και ώρα 11.00 π.μ. το Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας.

"Συναισθήματα και Μηνύματα: Τα παιδιά δημιουργούν ανακαλύπτοντας το νεολιθικό πολιτισμό", Έκθεση έργων των μαθητών και μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Ψυχικού, 10-24 Μαρτίου 2011

 
«Αθηναϊκή Λέσχη Καγιάκ» σε συνεργασία με την εταιρεία «Πάρκα Αναψυχής και Αθλητισμού Ελληνικού Α.Ε.» οργανώνει τις "Κάνοε Καγιάκ Ημέρες Άθλησης & Ψυχαγωγίας 2011"

Το διήμερο 19 & 20 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νίκαιας και στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννη με Ελεύθερη Είσοδο. Δείτε επίσης το πρόγραμμα εργαστηρίων και τις παράλληλες δράσεις από τo Ελληνικό Κέντρο Κουκλοθεάτρου (UNIMA Ελλας)

 
Αποκριά 2011
02/01/2011
Δείτε εδώ τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν Δήμοι ανά την Ελλάδα για το 2011.
ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008