Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Κατασκευές

Ζυμάρια

Πειράματα & Επιστήμη

Χρώματα

Παιχνίδια & Τραγουδάκια

Προτάσεις για εξορμήσεις

 

Τα παιδιά θα φορέσουν και πάλι το αγαπημένο τους μαγιό και θα ξεχυθούν στις παραλίες, για να απολαύσουν ήλιο, θάλασσα, παιχνίδι. Για να τους εξασφαλίσετε χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές, σας έχουμε κάποιες μικρές, αλλά έξυπνες ιδέες, που θα τα κρατήσουν απασχολημένα.

 
Τι είναι το καλτσομπάσκετ? Και το φουσκωμένο μπαλόνι? Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Αγοράστε ασφαλή παιχνίδια

 
Ένας ευχάριστος τρόπος να παίξετε με τα γράμματα (πρώτες τάξεις του δημοτικού), αλλά και ένας μυστηριώδης κωδικός, με τον οποίο μπορείτε να γράψετε μυστικά μυνήματα (τελευταίες τάξεις δημοτικού & γυμνάσιο). Δεινοσαυριακές λέξεις!

Ανακαλύψτε τον υπέροχο κόσμο των δεινόσαυρων που εμπνεύστηκε ο James Gurney, ο οποίος έφτιαξε και το πρώτο αλφάβητο των δεινόσαυρων ! (απο 6 ετών) Ανανεωμένο!

 
Πού μπορείτε να βρείτε ποιοτικά και ιδιαίτερα δωράκια, παιχνίδια αλλά και υλικά για ζωγραφική και κατασκευές για τα παιδιά, ξαδέρφια και ανηψάκια σας?
ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008