Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Κατασκευές

Ζυμάρια

Πειράματα & Επιστήμη

Χρώματα

Παιχνίδια & Τραγουδάκια

Προτάσεις για εξορμήσεις

 

Μια πολύπλοκη και πολύ ενδιαφέρουσα κατασκευή που θα απασχολήσει ευχάριστα παιδιά απο 6-10 ετών.

 
Ένα δροσερό πείραμα, τέλειο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού (απο 2 ετών)

Οι αστροναύτες τελικά δεν κάνουν μόνο βαρετά πειράματα! Επιχείρησαν να δοκιμάσουν τί γίνεται με το σαπουνόνερο στο διάστημα! Φτιάχνονται και εκεί σαπουνόφουσκες? Σπάνε όταν ακουμπήσουν κάπου? Και προφανώς όταν σκάνε, δεν πέφτει το σαπουνόνερο στα μάτια τους έτσι δεν είναι?

 
Χρειάζεστε απλώς ένα μπαλόνι και λίγα μπαχαρικά για να δείτε τον ηλεκτρισμό να δρά μπροστά σας!

Τι είναι η φυγόκεντρος; Ένα πανεύκολο και πολύ ενδιαφέρον πείραμα!

 
Αυτή η δραστηριότητα θα ενθουσιάσει παιδιά κάθε ηλικίας καθώς μπορεί να πραγματοποιηθεί με ποικίλλους τρόπους - διαβάστε εδώ διάφορες ιδέες!

Ένα γρήγορο και εντυπωσιακό πείραμα με υλικά της κουζίνας!

 
Φτιάξτε πολύ εύκολα μικρές και μεγάλες κατασκευές, σπίτια, διαστημόπλοια και ότι άλλο τραβάει ο νούς σας! Η τεχνική αυτή αποτελεί μια πολύ διασκεδαστική εισαγωγή στην γλυπτική και αρχιτεκτονική (απο 3 ετών) και φυσικά εξαιρετική εξάσκηση της λεπτής κινητικότητας.

Φτιάξτε πολύ εύκολα μικρές και μεγάλες κατασκευές, σπίτια, διαστημόπλοια και ότι άλλο τραβάει ο νούς σας! Η τεχνική αυτή αποτελεί μια πολύ διασκεδαστική εισαγωγή στην γλυπτική και αρχιτεκτονική.

 
Ότι πρέπει για να εντυπωσιάσετε τα παιδιά σας και για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους για το πόσο μοναδική είναι η φύση και οι επιστήμες. Πανεύκολα, γρήγορα και προπαντώς εντυπωσιακά με υλικά που έχετε στο σπίτι.

Ότι πρέπει για να εντυπωσιάσετε τα παιδιά σας και για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους για το πόσο μοναδική είναι η φύση και οι επιστήμες. Πανεύκολα, γρήγορα και προπαντώς εντυπωσιακά με υλικά που έχετε στο σπίτι.

 
Τα πέταλα των λουλουδιών συνήθως περιέχουν διάφορες χρωστικές ουσίες. Για να τις διακρίνετε, δεν έχετε παρά να εκτελέσετε αυτό το πείραμα.

Μέσα απο το σύνδεσμο της NASA, με το windows media player μπορείτε να ακούσετε τους αστροναύτες που συνομιλούν διαρκώς με το κέντρο ελέγχου.

 
Όταν έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν έντομα απο κοντά όλα τα παιδιά ενθουσιάζονται! Δείτε εδώ πως να φτιάξετε πολύ απλά ένα ζουζουνοσκόπιο.

Πως περισυνέλεξε το διαστημόπλοιο STARDUST την αστερόσκονη απο το διάστημα και τον κομήτη Wild 2?

 
Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να παρακολουθείτε τους σεισμούς που συμβαίνουν ακόμα και σήμερα σε όλη την γή, καθώς και αυτούς που έχουν συμβεί τα τελευταία 5 χρόνια.
ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008