Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Κατασκευές

Ζυμάρια

Πειράματα & Επιστήμη

Χρώματα

Παιχνίδια & Τραγουδάκια

Προτάσεις για εξορμήσεις

 

Κατασκευάστε το χάρτινο αεροπλανάκι, απλώς διπλώνοντας χαρτί - ακολουθώντας το σχέδιο που κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ - 35 δευτερόλεπτα πτήσης! Δείτε επίσης το βίντεο όπου χάρτινο αεροπλανάκι πετάει μέσα στον διαστημικό σταθμό!

 
Μια πολύ διασκεδαστική και μαγική δραστηριότητα για παιδιά απο 3 ετών!

Μπορείτε με πολύ απλό τρόπο να φτιάξετε το δικό σας χαρτόνι δημιουργώντας ένα "πατητήρι" χαρτιού!

 
Διάφορες ιδέες για να απασχολήσετε τα παιδιά σας δημιουργικά - ζωγραφική, κατασκευές και ένα ενδιαφέρον πείραμα.

Ένας εύκολος τρόπος για να στολίσετε το δέντρο σας με στολιδάκια φτιαγμένα απο τα χέρια του παιδιού σας: κάτασπρο ζυμάρι για χριστουγεννιάτικα στολίδια, με σόδα μαγειρικής και κόρν φλάουερ (απο 2 ετών)

 
Φτιάξτε πολύ όμορφα στολίδια με πολύ απλά υλικά! (απο 2 ετών)

Ένας εύκολος τρόπος για να στολίσετε το δέντρο σας με στολιδάκια φτιαγμένα απο τα χέρια του παιδιού σας!

 
Ανακυκλώστε χαρτί μαζί και δείξτε στα παιδιά σας τι μπορούν να φτιάξουν απο χαρτί που αλλιώς θα κατέληγε στα σκουπίδια. (απο 2 ετών)

Απλές οδηγίες για το πως να φτιάξετε ένα αστέρι με 5 ή 10 γωνίες.

 
Μια πολύ ενδιαφέρουσα κατασκευή που θα απασχολήσει ευχάριστα παιδιά άνω των 8-10 ετών.

Χρησιμοποιήστε τα πιο απλά υλικά - τα φύλλα του κήπου, του πάρκου ή απο τις γλάστρες της βεράντας σας για φτιάξετε ένα όμορφο κολλάζ (απο 2 ετών)

 
Το πιό απλό μουσικό όργανο που μπορείτε εύκολα να φτιάξετε στο σπίτι, είναι μία μαράκα. Δείτε εδώ τις οδηγίες για να την κατασκευάσετε (απο 2 ετών).

Αυτό το παιχνίδι ενθουσιάζει τα παιδιά - καλούνται να "μαντέψουν" τι βρίσκεται μέσα στο κουτί χρησιμοποιώντας την αίσθηση της αφής, ακουμπώντας τα αντικείμενα που έχετε κρύψει μέσα του (απο 3 ετών).

 
Με ή χωρίς την βοήθεια των γονιών σας, μπορείτε να φτιάξετε εσείς τα παιδιά ένα μικρό σπιτάκι. Δείτε τα σχέδια, και αντιγράψτε τις διαστάσεις σε ένα χαρτόνι - ή φωτοτυπήστε τις σε χαρτί!


2


ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008