Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Κατασκευές

Ζυμάρια

Πειράματα & Επιστήμη

Χρώματα

Παιχνίδια & Τραγουδάκια

Προτάσεις για εξορμήσεις

 
Κουτάκια για μικροπράγματα
03/03/2012

sch

Ξεκινήστε να φτιάχνετε το κουτάκι, ξεκινώντας απο την βάση του. Θα χρειαστείτε ένα τετράγωνο φύλλο χαρτιού. Όπως δείχνουν τα σκίτσα, διπλώστε το τετράγωνο χαρτί διαγώνια και μετά τις γωνίες του προς τα μέσα. Συνεχίστε μέχρι η τσάκιση να σχηματίζει μετά απο όλα τα διπλώματα, το τρίτο σχέδιο.

sch

Διπλώστε τώρα καλά στο μισό απο την ανάποδη και απο την καλή πλευρά - αυτή η τσάκιση θα βοηθήσει στο να κλείσετε την βάση. Στερεώστε αν θέλετε και με λίγη κόλλα stick.

Η βάση του κουτιού σας είναι έτοιμη! Για να φτιάξετε το καπάκι, χρησιμοποιήστε ένα φύλλο χαρτιού που θα είναι κατά ένα εκατοστό μεγαλύτερο και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία. Εάν χρησιμοποιήσετε χαρτόνι (70x70cm π.χ.) θα μπορέσετε να φτιάξετε και ένα κουτί μεγαλύτερων διαστάσεων! Καλή επιτυχία!

Χαρτονένια Κουτάκια: 

Εάν θέλετε να φτιαξετε κουτάκια χαρτονένια, ή με διαφορετικές διαστάσεις/ύψος/σχήμα, δείτε σε αυτό το άρθρο για να πάρετε ιδέες:

Μικρά κουτάκια:  http://parents.org.gr/events/a633 

 

 

Ημ/νία πρώτης δημοσίευσης: 27/02/2008

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008