Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Κατασκευές

Ζυμάρια

Πειράματα & Επιστήμη

Χρώματα

Παιχνίδια & Τραγουδάκια

Προτάσεις για εξορμήσεις

 
Καταστήματα με παιχνίδια, βιβλία & είδη ζωγραφικής
15/12/2005

Εάν δεν σας αρκούν οι επιλογές των μεγάλων παιδικών καταστημάτων, που προσφέρουν πολλά παιχνίδια σε χαμηλές τιμές των οποίων όμως η ποιότητα και διάρκεια ζωής είναι αμφιλεγόμενη, ρίξτε μιά ματιά στις εξής προτάσεις μας:

 • Στο "Υπερωκεάνειο" , Κηφισίας 294, Εμπορικό Κέντρο Ψυχικού, (εκεί που βρίσκεται το Jumbo Ψυχικού) στον κάτω όροφο θα βρείτε καταπληκτικά ξύλινα παιχνίδια, και ξύλινα μουσικά όργανα!
 • Στο κατάστημα "Δ. Κλειδάς & Σια" Βεραντζέρου 23, Ομόνοια θα βρείτε παιχνίδια που απευθύνονται σε παιδαγωγούς, ειδικούς παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς. Χαρακτηρίζονται για την ποιότητα και τις διδακτικές τους εφαρμογές που υποβοηθούν την σκέψη του παιδιού και προάγουν την νοημοσύνη του. Θα βρείτε επίσης και υλικά για κατασκευές και κολλάζ σε μεγάλες συσκευασίες, παιχνίδια εξωτερικών χώρων και άλλα παιχνίδια γνωστών εταιριών όπως η Nathan και η Educo. Στην ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα των προιόντων καθώς και να τα παραγγείλετε online.
 • Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται η εταιρεία "Τσιρώνης Σ.Α." Μαυρομιχάλη 17 Θεσσαλονίκη οποία έχει δημιουργήσει την "Συλλογή Ανέμη", μια συλλογή παιχνιδιών "για καταναλωτές που έχουν διάθεση να ψάξουν και να ακούσουν για το καλύτερο απο ειδικούς καταστηματάρχες και δεν αφορά χώρους μαζικών πωλήσεων ή αυτόματων πωλήσεων ραφιού". Σε αυτή τη συλλογή θα βρείτε τις πιό γνωστές εταιρίες στον χώρο του ποιοτικού και διαλεγμένου παιχνιδιού: ΗΑΒΑ, Sigikid, Eitech, Werkhaus, Roehler, Teifoc, Schopper, Chelona. Στην ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα των προιόντων καθώς και να τα παραγγείλετε online. Εάν τα παιδιά σας είναι απο 8 ετών, και τους αρέσουν τα αυτοκίνητα, ποδήλατα και τα διαστημόπλοια δείτε εδώ!
 • Πολλά όμορφα παιδικά βιβλία και πολλά δωράκια, θα βρείτε στο βιβλιοπωλείο "Εβίτα" Καποδιστρίου 18 & Αγ.Φιλοθέης στην Φιλοθέη, 200μ απο τον ΑΒ, στον ανισόπεδο κόμβο της Καποδιστρίου και Λ.Κηφισίας.
Υπάρχουν πολλά ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν φροντίσει να έχουν μια πολύ μεγάλη συλλογή σε είδη και ζωγραφικής/κατασκευών που είναι κατάλληλα για δωράκια σε φίλους που ξέρετε ότι τους αρέσουν τα παιχνίδια με υλικά και χρώματα π. χ.
 • το βιβλιοπωλείο "Προμηθεύς" Ευβοίας & Βοιωτίας 1, Κάτω Χαλάνδρι, σχεδόν επί της Λ.Μεσογείων, απέναντι απο το Jumbo Χολαργού.
 • το βιβλιοπωλείο "Βιβλιοπόντικας", Κύπρου 182 στην Αργυρουπολη, τηλ 210 9690254
 • Στην αλυσίδα καταστημάτων "Art & Hobby" (π.χ. στο Ηallmark ψυχικού) θα βρείτε επίσης χρώματα ειδικά για παιδιά και πάρα πολλά είδη για κατασκευές και ζωγραφική. (σύντομα και οι διευθυνσεις των καταστημάτων αυτών). 
 • Για online παραγγελία ειδών ζωγραφικής δείτε αυτή την ιστοσελίδα: Art & Color (έδρα Καβάλα) αλλά και την ιστοσελίδα του πλαίσιου (στα καταστήματα της αλυσίδας αυτής θα βρείτε αρκετά είδη ζωγραφικής).

Υλικά όπως π.χ. άσπρη κόλλα (ονομάζεται και "κρυσταλλιζέ" ή "ξυλόκολλα κρυσταλλιζέ" - χρησιμοποιείται συνήθως σε συγκολλήσεις ξύλου, και όταν στεγνώνει γίνεται διαφανής), γλουτολίνη (οργανική κόλλα για ταπετσαρίες) ή γυαλόχαρτο θα βρείτε και σε καταστήματα με χρώματα και σιδηρικά και εργαλεία όπως π.χ.

 • Λ.Μεσογείων 214 Χολαργός, 210 6532411 (δίπλα στα Goodys)
 • Χρώματα Παπαδόπουλος Λ.Μεσογείων 305 Χαλάνδρι, 210 6721581  (ύψος Χολαργού)  
 • στα καταστήματα Praktiker

Αυτή η λίστα θα ανανεώνεται διαρκώς, και με τη δική σας βοήθεια. Εάν έχετε να μας προτείνετε κάποιο κατάστημα στο οποίο έχετε βρεί αξιοσημείωτα προιόντα ενημερώστε μας στο info(at)parents.gr

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008