Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Κατασκευές

Ζυμάρια

Πειράματα & Επιστήμη

Χρώματα

Παιχνίδια & Τραγουδάκια

Προτάσεις για εξορμήσεις

 
Ακούστε τις συνομιλίες των αστροναυτών live
10/09/2006

Δείτε εδώ τα βίντεο της εκτόξευσης, αλλά και τα βίντεο της σύνδεσης του διαστημόπλοιου Atlantis με τον διεθνή σταθμό ISS. Αφήστε τα παιδιά σας να ακούσουν πώς συννενοούνται και συνεργάζονται οι αστροναύτες με το κέντρο ελέγχου για τις διάφορες εργασίες που έχουν να κάνουν στο διάστημα.

Οι συνομιλίες είναι φυσικά στα Αγγλικά, αλλά και μόνο ότι συνομιλούν εκείνη την ώρα απο το διάστημα, πολλά χιλιόμετρα πάνω απο τη γή και η συνομιλία είναι ζωντανή (live), θα ενθουσιάσει σίγουρα τα παιδιά σας και ίσως τους δώσει κίνητρο για να μάθουν την Αγγλική γλώσσα καλά.

http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html Η εικοσιτετράωρη κάλυψη της αποστολής που πορείτε να παρακολουθήσετε με windows media player.

http://www.nasa.gov/news/highlights/index.html  τα τελευταία νέα της αποστολής. Η αποστολή βρίσκεται στην αρχή της και για αυτό το λόγο τα βίντεο θα αρχίσουν να τοποθετούνται σε αυτό το σύνδεσμο σιγά σιγά. Αυτά μπορείτε να τα παρακολουθήσετε με το real player (σας καθοδηγεί η ιστοσελίδα σε περίπτωση που δεν το έχετε).

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008