Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
 

Τα πέταλα των λουλουδιών συνήθως περιέχουν διάφορες χρωστικές ουσίες. Για να τις διακρίνετε, δεν έχετε παρά να εκτελέσετε αυτό το πείραμα.

 
Δεν χρειάζεται να αγοράσετε έτοιμο υγρό για σαπουνόφουσκες - μπορείτε να το φτιάξετε στο σπίτι σας με απλά υλικά.

Τι μπορείτε να κάνετε και τί μπορείτε να πείτε στο παιδί σας για να το προστατέψετε απο κακόβουλα άτομα.

 
Μια εκδήλωση που θα ενθουσιάσει όσους αγαπούν τα αυτοκίνητα, στις 21 Ιανουαρίου 2007.

Η κόρη σας και οι φίλες της έχουν χρόνο να παίξουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι online? Επισκεφτείτε αυτή την ιστοσελίδα και αφήστε τις να διασκεδάσουν με παιχνίδια αποκλειστικά για κορίτσια!

 
Μέσα απο το σύνδεσμο της NASA, με το windows media player μπορείτε να ακούσετε τους αστροναύτες που συνομιλούν διαρκώς με το κέντρο ελέγχου.

Όταν έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν έντομα απο κοντά όλα τα παιδιά ενθουσιάζονται! Δείτε εδώ πως να φτιάξετε πολύ απλά ένα ζουζουνοσκόπιο.

 
Τι είναι οι διατροφικές διαταραχές και πως να αναγνωρίσετε ενδεχόμενα σημάδια σε αγόρια ή κορίτσια που βρίσκονται στο στάδιο της εφηβείας ή της προεφηβείας.

Πως περισυνέλεξε το διαστημόπλοιο STARDUST την αστερόσκονη απο το διάστημα και τον κομήτη Wild 2?

 
Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να παρακολουθείτε τους σεισμούς που συμβαίνουν ακόμα και σήμερα σε όλη την γή, καθώς και αυτούς που έχουν συμβεί τα τελευταία 5 χρόνια.

Το τετράεδρο (σχήμα πυραμίδας), το εξάεδρο (κύβος), το οχτάεδρο (διπλή πυραμίδα), το δωδεκάεδρο και το εικοσάεδρο, είναι γνωστά σαν τα "Πλατωνικά Σχήματα".

 
Έίναι αποδεδειγμένο οτι τα παιδιά που έχουν καλύτερη αίσθηση αυτοελέγχου, αποκτούν καλύτερες σχέσεις με τους φίλους τους και είναι ικανά να χειριστούν πολύ καλύτερα κάποια έντονα αρνητικά συναισθήματα, όπως η απογοήτευση και ο θυμός.

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι το παιδί σας έχει εκρήξεις θυμού τις οποίες δεν μπορεί να ελέγξει? Εδώ θα βρείτε μερικές συμβουλές για το πώς θα μπορούσατε να μεταδώσετε στα παιδιά σας την αίσθηση του αυτοέλεγχου.

 
Διαζύγιο
01/11/2005
Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες των χωρισμένων γονιών είναι το κατά πόσο και για πόσο χρονικό διάστημα το διαζύγιο θα επηρεάσει τα παιδιά τους. Το διαζύγιο είναι μια δύσκολη συναισθηματική εμπειρία για όλη την οικογένεια και ο αντίκτυπός του είναι διαφορετικός στα παιδιά διαφορετικών ηλικιών και στους γονείς.


4

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008