Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
 

Συμβουλές ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών και των γονέων τους με στόχο την πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων

 
Ένας ευχάριστος τρόπος να παίξετε με τα γράμματα (πρώτες τάξεις του δημοτικού), αλλά και ένας μυστηριώδης κωδικός, με τον οποίο μπορείτε να γράψετε μυστικά μυνήματα (τελευταίες τάξεις δημοτικού & γυμνάσιο). Δεινοσαυριακές λέξεις!

Πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα νησί εύκολα και γρήγορα ? Καλοκαιρινή κατασκευή.

 
Kατασκευή Γερμανικού τρισδιάστατου αστεριού (Froebel star), για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Μην παραλείψετε να διαβάσετε τους επτά μύθους για την παιδική διατροφή!

 
Κατασκευάστε το χάρτινο αεροπλανάκι, απλώς διπλώνοντας χαρτί - ακολουθώντας το σχέδιο που κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ - 35 δευτερόλεπτα πτήσης! Δείτε επίσης το βίντεο όπου χάρτινο αεροπλανάκι πετάει μέσα στον διαστημικό σταθμό!

Μια πολύ διασκεδαστική και μαγική δραστηριότητα για παιδιά απο 3 ετών!

 
Δείτε εδώ την συνταγή για ένα επιδόρπιο/πρωινό/σνάκ το οποίο υπόσχεται σούπερ-ενέργεια για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Η μαγειρική είναι ένας πολύ ευχάριστος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δώσετε πάρα πολλά ερεθίσματα στα παιδιά σας - δείτε εδώ πως συνδυάζεται η μαγειρική, με την εξάσκηση της λεπτής κινητικότητας και την γνωριμία με τις μαθηματικές έννοιες.

 
Μια πολύ ενδιαφέρουσα κατασκευή που θα απασχολήσει ευχάριστα παιδιά άνω των 8-10 ετών.

Μια πανεύκολη συνταγή για μικρούς μάγειρες, με μήλο βούτυρο και αλεύρι.

 
Η ισχύουσα νομοθεσία για τα Ολοήμερα Δημοτικά σχολεία: ώρες λειτουργίας, ωρολόγια προγράμματα και κανονισμοί λειτουργίας.

Ανακαλύψτε τον υπέροχο κόσμο των δεινόσαυρων που εμπνεύστηκε ο James Gurney, ο οποίος έφτιαξε και το πρώτο αλφάβητο των δεινόσαυρων ! (απο 6 ετών) Ανανεωμένο!

 
Φτιάξτε πολύ εύκολα μικρές και μεγάλες κατασκευές, σπίτια, διαστημόπλοια και ότι άλλο τραβάει ο νούς σας! Η τεχνική αυτή αποτελεί μια πολύ διασκεδαστική εισαγωγή στην γλυπτική και αρχιτεκτονική.

Ότι πρέπει για να εντυπωσιάσετε τα παιδιά σας και για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους για το πόσο μοναδική είναι η φύση και οι επιστήμες. Πανεύκολα, γρήγορα και προπαντώς εντυπωσιακά με υλικά που έχετε στο σπίτι.

 
Ότι πρέπει για να εντυπωσιάσετε τα παιδιά σας και για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους για το πόσο μοναδική είναι η φύση και οι επιστήμες. Πανεύκολα, γρήγορα και προπαντώς εντυπωσιακά με υλικά που έχετε στο σπίτι.


3

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008